1 Ayda 75,500 kg.dan 60'lı rakamlara ulaşabilir miyim?

mantarpano

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
295
1
16
İstanbul
Merhaba,

Sorunun cevabı bence; EVET.

Ne yapacağım; BİLMİYORUM.

Ama başaracağım, İNANIYORUM.

Bu sabah itibariyle;75,500 kg.dayım. Kafamdaki hedef 15 Eylül itibariyle 69,900 kg.dan düşük bir kiloda olmak.

Neler yapabilirim? Kurallarım olmalı basit ve beni usandırmayacak:

1. İlk olarak sabah kahvaltısı hariç olmak üzere ekmeği hayatımdan çıkarıyorum.
2. Çayı, kahveyi şekerli içmem zaten ama diğer şekerli gıdalardan da uzak duracağım.
3. Genel hayat tarzıma da uygun olduğu ve bana daha mantıklı geldiği için günde üç ana öğün beslenme ile yetineceğim.
4. Akşam saat 20:00'dan sonra herhangi bir şey yemeyeceğim.
5. Her öğünde menümde mutlaka az da olsa protein yer alacak ve yemeğin ilk lokması protein olacak.
6. Meyveyi günde en fazla 2 porsiyon yiyeceğim ve bu porsiyonlar öğünlerle beraber tüketilecek.
7. Yemek aralarında en az 4 saatlik bir zaman diliminin geçmiş olmasına özen gösterilecek.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Eğer başka kurallar koyacak olursam sonradan eklerim. Bana başarılar.

Arkadaşım bende zayıflama çabası içindeyim. En sevmediğim şey de spor yapıp zayıflamaktı amaaann ben az yer zayıflarım diye düşünürken sevgili kk üyesi arkadaşlarımdan öğrendiğim Leslies Sansone ile yürü videoları sayesinde 2 günde 2 kg vermiş bulunmaktayım . Çokk su içiyorum yağlarım eriyip gidiyor . Bende 15 kg verip 50-55 olmak istiyorum

Başarılar hepimize

Ben de 1 ay önce tartıldığımda 73.4 tüm ve 3 haftadır diyet+sporla 70.5'a kadar indim Her gün yeşil şay içiyorum günde 3 kupa, elma sirkesi+bal+su kürünü uyguluyorum. Şuan pirinç lapası diyetinin 2. günündeyim bakalım yarın kaç olucam. 1 ayda 75.5 dan 60 a inmek biraz zor gibi ama 70 e inersin kesin

Tebrik edrim canım. Maalesef bu aralar spora hiç vaktim yok, bir süre eğitimim var gece 11de evde olacağım lesliesi biliyorum önceden yapmıştım ama benim tek severek yaptığım spor pilates. İnşallahbu yoğunluk bitince başlayacağım.

Başarılar hepimize
Evet hepimiz incecik olalım inşallah :)

Ben de elma sirkesi kürünü uygulamak istiyorum başlayayım bari pazartesi günü. Tebrik ederim canım bu arada çok güzel kilo vermişsin. Canım bi de 60 lı rakamlara derken yani 69.9 da olabilir. Yoksa nerdeeeee aşağılar sonraki ayın hedefi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…