selam... aslında buna dert diyemem ama ne karar vereceğimi bilemedim. yardımcı olurmusunuz?. ben öğretmenim nişanlımda öğretmen. eş durumu atamalrından faydalanmak için nikahımızı yaptık ve nişanlımın tayini benim çalıştığım ilçeye çıktı. resmi olarak evliyiz ama düğün yapmadığımız için ayrı evlerde oturacağız. daha doğrusu ben evlenince oturacağımız evde oturyorum onun ne yapacağı henüz belli değil. bizim düşüncemiz 3ay bi yerde kalır kasım döneminde askere gider gelincede seneye yaza düğün yaparızdı. ama şimdi acaba düğün yapsak mı diyoruz. ekim gibi. ama yetişir mi emin değilim, herşeyim tam olsun istiyorum. aceleye gelince sanki bazı şeyler es geçilirmiş gibi geliyor. düğünü yaparsak muhtemelen askerlik sonraya kalacak. ailem düğünü yapalım bi düzeniniz olsun eşya için beklemeye değmez diyor. bende askerlik aradan çıksa diye düşünüyorum. ama kararsız kaldım ya. yetişir mi düğün bir ayda?
bende dugunumu ekım sonu gıbı ıstıyorum bızımde suanda sadece beyaz eşya ve benım ufak tefek ceyızlerım hazır. bugun oyle bı mobılya bakmaya başladık bence yetişebilir helede para olduktan sonra elınızde 15 günde bıle evınızı kurabılırsınız oylede böylede evlenıceksınız sanırım esınızde kısa donem askerlik yapıcak zaten resmı evlıymıssınız bence dugununuzude yapıp bı an once hayatınıza bakın.
selam... aslında buna dert diyemem ama ne karar vereceğimi bilemedim. yardımcı olurmusunuz?. ben öğretmenim nişanlımda öğretmen. eş durumu atamalrından faydalanmak için nikahımızı yaptık ve nişanlımın tayini benim çalıştığım ilçeye çıktı. resmi olarak evliyiz ama düğün yapmadığımız için ayrı evlerde oturacağız. daha doğrusu ben evlenince oturacağımız evde oturyorum onun ne yapacağı henüz belli değil. bizim düşüncemiz 3ay bi yerde kalır kasım döneminde askere gider gelincede seneye yaza düğün yaparızdı. ama şimdi acaba düğün yapsak mı diyoruz. ekim gibi. ama yetişir mi emin değilim, herşeyim tam olsun istiyorum. aceleye gelince sanki bazı şeyler es geçilirmiş gibi geliyor. düğünü yaparsak muhtemelen askerlik sonraya kalacak. ailem düğünü yapalım bi düzeniniz olsun eşya için beklemeye değmez diyor. bende askerlik aradan çıksa diye düşünüyorum. ama kararsız kaldım ya. yetişir mi düğün bir ayda?
Paran varsa herşey yetişir. Biz 20 günde hazır olmuştuk. Tabi bu ne istediğini ze de bağlı mobilya işini 1xhaftada zwten gelinlik işini bir kaç arkaşın yanında olursa gelinlikçide hemen karar verip diktirebilirsin. Ben gelinlik provalarında her provoda bir arkadaşımı götürmüşrüm. Her biri farklı fikirler verip kusursuz bir gelinlik ortaya çıkmıştı,
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Aceleyle bazı şeyler es geçilebilir, içinizde kalabilir. Askerliğin aradan çıkması da daha iyi olur sanki. Hayırlısı olsun.
sadece başlığa cevap verıyorum para varsa olur canım bı haftada bıle olur para yoksa maalesef olmazzzzselam... aslında buna dert diyemem ama ne karar vereceğimi bilemedim. yardımcı olurmusunuz?. ben öğretmenim nişanlımda öğretmen. eş durumu atamalrından faydalanmak için nikahımızı yaptık ve nişanlımın tayini benim çalıştığım ilçeye çıktı. resmi olarak evliyiz ama düğün yapmadığımız için ayrı evlerde oturacağız. daha doğrusu ben evlenince oturacağımız evde oturyorum onun ne yapacağı henüz belli değil. bizim düşüncemiz 3ay bi yerde kalır kasım döneminde askere gider gelincede seneye yaza düğün yaparızdı. ama şimdi acaba düğün yapsak mı diyoruz. ekim gibi. ama yetişir mi emin değilim, herşeyim tam olsun istiyorum. aceleye gelince sanki bazı şeyler es geçilirmiş gibi geliyor. düğünü yaparsak muhtemelen askerlik sonraya kalacak. ailem düğünü yapalım bi düzeniniz olsun eşya için beklemeye değmez diyor. bende askerlik aradan çıksa diye düşünüyorum. ama kararsız kaldım ya. yetişir mi düğün bir ayda?
hımm peki siz gelinlik damatlık falan o kısımları hallettiniz mi. aslında düşünyorum işimiz war çok şükr bir yıl gibi bi sürede aynı yere tayini çıktı öğretmn olanların hep sorunu olmuştr eş durumu, daha ne istyorsun eften püften şeylerle beklemek saçma diyorum:). oturup ciddi konşmak lazım tabi we bide plan yapmak lazım. plansız adım atamıyorum :S
Her şey öyle ya da böyle yetişir de 1 ayda istediğiniz düğün salonunu bulabilir misiniz orasını bilemiyorum büyük şehirlerde 4-5 ay öncesinden bile yer bulmak çok zor oluyor anca biri düğünü iptal filan edecek de öyle. Elinizi çabuk tutun bence böyle karar verin bir an önceki düğün salonunu filan tutun.
3 vakitten fazla plan yapana melekler kıkırdarmışşşşşş :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?