• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda ovülasyonun ikinci kez koyulasmasi

felsefeci1010

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2025
186
48
13
31
Kızlar son adet tarihim 15 Ağustos . Adet döngüm 30-35 gün arasında. 8-9 Eylül de Pik oldu ovülasyonum. Yani 24.günde Pik oldu. Ve daha adet olmadım. Bugün tekrar ovülasyon testinde koyuydu. 1 ay içinde kaç kere yumurtlanir veya adet öncesi bu koyulul neye alamettir? Ovülasyon testini ekledim

Eklentiler

• IMG_3987.webp
    IMG_3987.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar son adet tarihim 15 Ağustos . Adet döngüm 30-35 gün arasında. 8-9 Eylül de Pik oldu ovülasyonum. Yani 24.günde Pik oldu. Ve daha adet olmadım. Bugün tekrar ovülasyon testinde koyuydu. 1 ay içinde kaç kere yumurtlanir veya adet öncesi bu koyulul neye alamettir? Ovülasyon testini ekledim
Gebelik olabilir yüksek ihtimal varsa gebelik testi yap bence

Elinizdeki testle de deneyin varsa kaset testte bile çıkıyor. Gebelik var gibi duruyor 😊

Benim 3 gün varken adetime böyle oldu hemen normal gebelik ve erken gebelik aldım onlarda pozitif çıktı çok şükür bence gebesin 🌸

Canın bence gebesin elinde test varsa yap hemen. :) sonucu paylaş bizimle

Kızlar merhaba testim 16 -17 eylülde pik olmuş diye düşünmüştüm 18 eylülde silikleşmesinden dolayı bugün de pik olmuş gibi bir görüntü var testimde yeni evlendim 9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz daha öncesinde pc uygulamasından takip ediyordum fakat hamile kalamadım hem hamile kalmak için önerilerinizi hemde testimi yorumlamanızı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederiim.💘
IMG_3670.webp

Kızlar merhaba testim 16 -17 eylülde pik olmuş diye düşünmüştüm 18 eylülde silikleşmesinden dolayı bugün de pik olmuş gibi bir görüntü var testimde yeni evlendim 9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz daha öncesinde pc uygulamasından takip ediyordum fakat hamile kalamadım hem hamile kalmak için önerilerinizi hemde testimi yorumlamanızı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederiim.💘
Eki Görüntüle 3646797
Canım daha yeni Pik olmaya baslamis 2 3 gün degerlendir , daha öncekiler Pik değil maalesef

Kizlar yok mu bilgisi olan ovülasyon testiyle alakali bildikleriniz
Ne gibi bir bilgi soruyorsun acaba üç sene aralıksız kullandım testi o yüzden tüm tecrübeye sahibim test hakkında eğer Lh hormonunda sıkıntın yoksa gebelik olduğu için tekrar pik görüyorsun

Ne gibi bir bilgi soruyorsun acaba üç sene aralıksız kullandım testi o yüzden tüm tecrübeye sahibim test hakkında eğer Lh hormonunda sıkıntın yoksa gebelik olduğu için tekrar pik görüyorsun
Canım geçen yıl sadece lh degerime baktirdim bi sorun yoktu bu sene hiç baktirmadim 3 aydır bebis istiyoruz o yüzden gidip baktirmadim suan

Back
X