• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda ovülasyonun ikinci kez koyulasmasi

Canım şimdi test yaptım biri 10 saniyesi biri de 5 dk olan fotosunu ekledim . Yurt disindayim duchesse diye bir test bilen var mı acaba bu testi elimde başka da yoktu emin olmak için deneyecektim hala inanamiyorum
Kaç güm gecikti ve yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugün ? Ben yumurtlamadan sonra 10. Güb kan verdim bi şey yoktu da sonradan olur mu bilmiyorum

Kaç güm gecikti ve yumurtlamadan sonra kaçıncı gün bugün ? Ben yumurtlamadan sonra 10. Güb kan verdim bi şey yoktu da sonradan olur mu bilmiyorum
Canım benim 15 eylülde adet olmam lazımdı ama ben 24.gunumde ovulasyonum Pik olduğu için belki 1 hafta geç olurum diyordum . 8-9-10 Eylül ilişki oldu 17 eylülde baktım negatifti. Bugün çıktı testte nerdeyse kasik ağrım dışında belirtim yoktu o da arada regl olacak gibi, sadece su son 2 gündür göğsüm dolu dolu ağırlık var gibi oldu ve bastırınca o kadar açıyor ki

Kızlar son adet tarihim 15 Ağustos . Adet döngüm 30-35 gün arasında. 8-9 Eylül de Pik oldu ovülasyonum. Yani 24.günde Pik oldu. Ve daha adet olmadım. Bugün tekrar ovülasyon testinde koyuydu. 1 ay içinde kaç kere yumurtlanir veya adet öncesi bu koyulul neye alamettir? Ovülasyon testini ekledim
IMG_3C802ACC-1233-4B86-8F9F-D15A52D7B8F6.webp

Benimde böyle çıktı

Canım benim 15 eylülde adet olmam lazımdı ama ben 24.gunumde ovulasyonum Pik olduğu için belki 1 hafta geç olurum diyordum . 8-9-10 Eylül ilişki oldu 17 eylülde baktım negatifti. Bugün çıktı testte nerdeyse kasik ağrım dışında belirtim yoktu o da arada regl olacak gibi, sadece su son 2 gündür göğsüm dolu dolu ağırlık var gibi oldu ve bastırınca o kadar açıyor ki
Ne güzel ya inşallah benim de vardır.

Benimde 9 eylülde ovulasyon testim pikti cumartesiden beri (20 eylül) tekrar ovulasyon testi yaptım sürekli silik çıkıyor nedenini anlamadım 13 eylülde yaptğımda sıfırlanmıştı şimdi neden böyle çıkıyor ki 🥹 cumartesi regl günüm

Eklentiler

• IMG_0345.webp
    IMG_0345.webp
    36 KB · Görüntüleme: 26
Benimde 9 eylülde ovulasyon testim pikti cumartesiden beri (20 eylül) tekrar ovulasyon testi yaptım sürekli silik çıkıyor nedenini anlamadım 13 eylülde yaptğımda sıfırlanmıştı şimdi neden böyle çıkıyor ki 🥹 cumartesi regl günüm
Lh vücutta sürekli bulunan hormon ovülasyon testleri o yüzden sürekli silik çıkar 😊

Gebe olmanız için pik çıkması lazım

Canım vücutta lh düzeyi hep var her zaman o ikinci çizgi var sadece adete yakın çok koyu olmuyorsa gebelik ihtimali varmış ama tabi kesin değil ben öyle şüphelenince test yaptım

Kızlar merhaba testim 16 -17 eylülde pik olmuş diye düşünmüştüm 18 eylülde silikleşmesinden dolayı bugün de pik olmuş gibi bir görüntü var testimde yeni evlendim 9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz daha öncesinde pc uygulamasından takip ediyordum fakat hamile kalamadım hem hamile kalmak için önerilerinizi hemde testimi yorumlamanızı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederiim.💘
Eki Görüntüle 3646797
Adet döngünüz kaç gün sürüyor

Back
X