- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
- Konu Sahibi witch hunt
-
Deseydin beni cin e gönderirken bişey demedinde şimdi mi isyan ediyorsun bende çoğu arkadaş gibi konunu okumuştum eşinin senin Çin e gitmene karşı cikamamasina sasirmistim çünkü kısa bi süre değilEvet var ilk evlendiğim zaman farkettim ama 20 yaşındaydım herhalde hoşuna gidiyor sandım giydiğim zaman ..İlk 3 yıl önce yakaladım kavga ettim ,kriz geçirdim tek bildiği seni aldatmadım..Senden başka kimseye dokunmadım ..söz verdi bir daha yapmıcam dedi..Ama geleli bir ay oldu ve işte karşılaştığım manzara..Nasıl boşalıcam o zmn sen yoksun ne yapıcam çözüm bul diyo bi de bana ....
Deseydin beni cin e gönderirken bişey demedinde şimdi mi isyan ediyorsun bende çoğu arkadaş gibi konunu okumuştum eşinin senin Çin e gitmene karşı cikamamasina sasirmistim çünkü kısa bi süre değil
Tabi o sözünde durmuş söz verdiği halde izlememis sanki sen bahane bulmussun ayrılmak icin erkek milletinin bu tavırları na sinir oluyorumDedim ikinci dönem gelmeyi planlıyor ama gelme sakın havaalanında kalırsın dedim ,yüzümü bir daha görmeyeceksin ..Sen şimdi farkında değilsin ama şaka yapmıyorum dedim..Bir de bana sen zaten planını yapmışsın beni defetmek için gittin hesabın tuttu,açıklarımı aradın bulunca da mana yaptın bunu kendine diyor..
Tabi o sözünde durmuş söz verdiği halde izlememis sanki sen bahane bulmussun ayrılmak icin erkek milletinin bu tavırları na sinir oluyorum
Boşanıp boşanma ma konusunda bişey diyemem sizin karariniz ama bence de bir iki gün cevap vermeyin verirseniz iyice yüz alır sizden ve tekrarı yaşanırSorma sanki ben suçluymuşum gibi üste çıkıyor..Sanki o yakalamış beni ..Facede falan paylaşımlarını bir görsen güleyim mi ağlayayım mı bilemedim :) Ama aramıcam ,arayınca da açmıcam
Uzun sure yurt disina gitmeniz neden tuhaf karsilanmis anlamadim ben de evliyken hem de yeni evliyken 6 ay yurt disinda kaldim. Zor bir surectir biliyorum. Ben yokken kayinvalidem oglunu yalniz birakmamak icin ya kendi gelip kaliyordu evimizde ya gorumcelerimi gonderiyordu ve bu bile cok rahatsiz ediciydi benim icin, ben yokken evde birilerinin olmasi, banyomu mutfagimi kullaniyor hatta belki yatak odama giriyorlar dusuncesi cok kotuydu. O yuzden su arkadas mevzusu cok cirkin geldi bana, senin iznin olmadan eve getirmesi bi de anahtar yaptirmasi hic hos olmamis...
corap mevzusu tam terapilik zaten, bence terapi gormesini kosul koymadan affetme.
Bu sekilde dusunen kadinlar icin 'ezik, kocis delisi, hayallerinin peşinden kosamayan, esine bağımlı vs' benzetmeler de yapılmıştı. ..Ben Çin konusundada yorumumu yazmıştım ''benim eşim olsa izin vermezdi gitmeme diye'' ama sen ne münasebet bizim birbirimize saygımız var o beni kısıtlayamaz istersem giderim fln demiştin canım..
Ne güzel elbetteki saygı duyacaksınız birbirinize ama benim gözümde evlilik tek kişiden değil iki kişiden sorumlu olmaktır...
O zaman da garip gelmişti koca 1 yıl eşini evliliğini geride bırakıp gitmek ama yorumumu yazıp çekilmiştim zira benim düşüncelerim bunlar ama kimseye kendi fikrimi dayatma hakkm yok...
Yanlış bilmiyorsamda yeni evliydiniz... Yani nebilim bana kopuk bir ilişki gibi geldi sen kocanı bırakıp gidebiliyosun o senden habersiz hareket edebiliyor fln...
Evlilikte birbirinize karşı olan o sorumluluk tam oturmamış sanki ikinizdede...
Seni üzmek için sormuyorum istersen bana değil kendine içinden cevapla Çine gitmene değdi mi?
Yapılmıştı diyerek bu bütün saydığınız sıfatları dolaylı yoldan bana mı söylemek istediniz?Bu sekilde dusunen kadinlar icin 'ezik, kocis delisi, hayallerinin peşinden kosamayan, esine bağımlı vs' benzetmeler de yapılmıştı. ..
Yok yahu ne alakasi var. Sizin gibi yazanlar olmuştu. Yorum yapan bazi arkadaslar da saydirmisti..Yapılmıştı diyerek bu bütün saydığınız sıfatları dolaylı yoldan bana mı söylemek istediniz?
Yok yahu ne alakasi var. Sizin gibi yazanlar olmuştu. Yorum yapan bazi arkadaslar da saydirmisti..
Ben tek cumlelik bir yorum yapmıştım. Öyle uzaktan izledim sonra
ay şimdi anladım...ilginç..Kendini tatmin ediyor. Bazilari corap bazıları kadin ic camasirlari hatta araba egzosundan cikan dumandan bile tahrik olup masturbasyon yapan var. Cok zor seyler. Allah sifa versin çünkü hastalik...
corabin icinde bacak da oldugu icindrben çorap olaını anlayamadım ya
çorapları çok mu beğeniyormuş kadın çoraplarına merakı var anladım ama niye rahatsız edici sizin için? sevsin kendi halinde ne var kİ?Tuhaf bir takıntı tabi ama bir zararı yok gibi. Anlayamadım sanırım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?