- 18 Aralık 2009
- 6.506
- 7.871
- 773
- Konu Sahibi witch hunt
-
Üye arkadaşımızla yaptıgımı yorum üzerine '' ahahaha '' ifadesini kullandım.Bunları yaşayınca insan ahahahahahah yapamıyor maalesef..Öünkü bu basit bir hoşa gitme meselesi değil..Derinine inersen aslında takıntı,belki de saplantı..
Zaten gokce corap giymeedigindenn oluyo tum bunlar.Üye arkadaşımızla yaptıgımı yorum üzerine '' ahahaha '' ifadesini kullandım.
Size yorum yaparken gayet ciddi olarak yorumumu yaptım.
Ayrıca evet kocam corap seviyorsa giyerim corabı, zaafı bu derim. O mutlu olurken ben de olurum.
Bu benim yorumum haksız da değilim bu konuda.
Renk katılmazsa aranan çok olur.
İyi forumlar
Üye arkadaşımızla yaptıgımı yorum üzerine '' ahahaha '' ifadesini kullandım.
Size yorum yaparken gayet ciddi olarak yorumumu yaptım.
Ayrıca evet kocam corap seviyorsa giyerim corabı, zaafı bu derim. O mutlu olurken ben de olurum.
Bu benim yorumum haksız da değilim bu konuda.
Renk katılmazsa aranan çok olur.
İyi forumlar
Böyle beyinciği küçük erkeklere hayranım,aldatmanın sadece realde olduğunu düşünen ve hatta internet üzerinden bütün haltları yiyipte üstünede aaa ben sanki kızla yattım mı diyen küçük beyinliler bunlar.
Külotlu çorap olayıda belkide kendi giymek için araştırıyodur.bazı erkekler çok sever giymeyi :)
Burnu sürttü yani iyice tutuştu deseneson durum şiirler,şarkılar,smileyler atıyor cevap vermiyorum..Gelip oraya bulucam seni diyor tınlamıyorum ...Param bitince kendisini arayacağımı düşünüyor...
Arkadasina karsi sezdigin duygular haric hepsi bir sekilde tolere edilebilir seyler bence.
cunku cogu iletisim problemi ve cozulebilir...
Arkadas olayinin pesine dusmek ve iliskinizi noktalamak ya da o sorunu halletmek yerine neden o kadar uzaga gittin ki...
Gokce fetisizm bi hastalik degil ki tedavi olsun adam.. bu bir zevk bir tercih. Tedavi olacagi bir durum yok ki ortada
Şöyle ki, eğer normal hayatına devam edemiyorsa, cinselliği fetiş objeler(seninki için çorap) olmadan yaşayamıyorsa, sürekli sadece onu düşünüyorsa ve bu hayatını idame ettirmesinde sorun teşkil ediyorsa bir hastalıktır. ama eşinin öyle bir durumu yok anladığım kadarıyla.. o yüzden zaten doktora götürsen de tedavi olamaz. Normal mi dersen, bana göre ve psikolojiye göre, yukarıda saydığım durumlar olmadıkça normal, ama sana normal gelmeyebilir, bu çok doğal.. Bence de oku biraz araştır, normal bir durum olarak kabul edildiğini göreceksin. :)Nasıl yani ,normal mi peki,anlamadım ..Ben adama sapıksın sen bile dedimAraştırıcam bu konuyu ben ya ...
Corapmis ya da sen uzun sure yokken evde bi arkadasiyla kalmis... evet bunlar hos seyler olmasa da araniz iyi oldugu surece ustesinden gelinebilir diye dusunuyorum,Arkadaş konusunda da tereddütte kaldım .birincisi arkadaşıma eşimden fazla güvenirim ben kıza gidip bunları anlattığımda kızın gözleri yuvasından çıkacaktı ..Ama eşim herkese maddi anlamda yardım ettiği için bunların bir kısmını bende biliyorum ,ayrıca esnaf olduğu için içimden bir ses yanlış yaptığımı söyledi,hatta adamın aklında yoksaydı bile ben getirmiş gibi oldum...Ama bütün bu sorunlar aslında ona göre kavga edilip barışılıyordu ,fakat benim kafamda hep farklı farklı sorular,acaba böyle mi ,şöyle mi ,diye diye dolaşırken sanırım kaçmak istedim ...Her şeyi bırakmak ,ama insan nereye giderse gitsin beynini de yanında götürüyor ya orasını unuttum ..Geldim yine konsantre olamıyorum ,buraya geliş amacımı unuttum ...Çaresiz hissediyorum kendimi ...Boşanmak yeni biriyle tekrar başlamakta istemiyorum,boşanmayıp tekrar aynı sorunlarla uğraşmayı da ..Çünkü son olmayacağını düşünüyorum ...
Şöyle ki, eğer normal hayatına devam edemiyorsa, cinselliği fetiş objeler(seninki için çorap) olmadan yaşayamıyorsa, sürekli sadece onu düşünüyorsa ve bu hayatını idame ettirmesinde sorun teşkil ediyorsa bir hastalıktır. ama eşinin öyle bir durumu yok anladığım kadarıyla.. o yüzden zaten doktora götürsen de tedavi olamaz. Normal mi dersen, bana göre ve psikolojiye göre, yukarıda saydığım durumlar olmadıkça normal, ama sana normal gelmeyebilir, bu çok doğal.. Bence de oku biraz araştır, normal bir durum olarak kabul edildiğini göreceksin. :)
Okudum evet aslında daha önce de okumuştum ama ne zaman onunla alakalı kişisel şeylere bakıtğımda o külotlu çorap ibaresi çıkıyor işte o zmn gözüm dönüyor ebgel olamıyorum..Adamı ülkenin bir numaralı sapığı bile ilan edebilirim ..Bir de işin kötüsü o değil ben tedavi olucam yakında çünkü böyle kavgalarda şiddet göstermeye başladım..Yani vuruyorum herhangi bir objeyle ,çok aşağılayıcı şeyler söylüyorum,svazım çıktığı kadar bağırıyorum ,en son sinirden bayıldığım bile oldu ...O kadar ki bazen ona veya kendime zarar da verebileceğimi düşünüyorum ki bir keresinde o uyurken yine bi şeyini yakalayıp elime ütüyü almıştım..Diklemesine geçirecektim kafasına eğer ki uyanmasaydı
Kuzum bence de sen tedavi ol, hem ona, hem de senin canına yazık, yapma bunu kendine
Gokce gercekten tedavi ol,Okudum evet aslında daha önce de okumuştum ama ne zaman onunla alakalı kişisel şeylere bakıtğımda o külotlu çorap ibaresi çıkıyor işte o zmn gözüm dönüyor ebgel olamıyorum..Adamı ülkenin bir numaralı sapığı bile ilan edebilirim ..Bir de işin kötüsü o değil ben tedavi olucam yakında çünkü böyle kavgalarda şiddet göstermeye başladım..Yani vuruyorum herhangi bir objeyle ,çok aşağılayıcı şeyler söylüyorum,svazım çıktığı kadar bağırıyorum ,en son sinirden bayıldığım bile oldu ...O kadar ki bazen ona veya kendime zarar da verebileceğimi düşünüyorum ki bir keresinde o uyurken yine bi şeyini yakalayıp elime ütüyü almıştım..Diklemesine geçirecektim kafasına eğer ki uyanmasaydı
Kadınlar cinselliği kabul etmeye yeni başladılar daha fetişi nasıl kabul etsinlerGokce gercekten tedavi ol,
Gerekirse aile terapistine de gidin, cunku ofkenin kaynagini da ortadan kaldirmaya calismak gerek,
ama bu anlattiklarin hic normal degil...
Bu arada el, ayak,dudak, gogus ya da objelerle fetis sen kabullenmekte zorluk cektigin icin itici gelebilir ancak cogu insanda var,
kadinlarda gorulme orani neden daha dusuk bilmiyorum, bu yuzden sana itici gelebilir ama yukaridaki yorumdaki gibi hastalik noktasina gelmedigi sosyal hayatini etkilemedigi surece abartilacak birsey degil aslinda.
Gokce gercekten tedavi ol,
Gerekirse aile terapistine de gidin, cunku ofkenin kaynagini da ortadan kaldirmaya calismak gerek,
ama bu anlattiklarin hic normal degil...
Bu arada el, ayak,dudak, gogus ya da objelerle fetis sen kabullenmekte zorluk cektigin icin itici gelebilir ancak cogu insanda var,
kadinlarda gorulme orani neden daha dusuk bilmiyorum, bu yuzden sana itici gelebilir ama yukaridaki yorumdaki gibi hastalik noktasina gelmedigi sosyal hayatini etkilemedigi surece abartilacak birsey degil aslinda.
Orasi oyle : ))Kadınlar cinselliği kabul etmeye yeni başladılar daha fetişi nasıl kabul etsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?