- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
Beni alayan birinin var olduğunu bilemk çok güzel tavsiyelerinizi dinliycem evet insanları memnun etmek imkansız ben bunu geç öğrendim ama ne yazik ki kendimden çok şey kaybettikten sonra bizdede madi olarak yardım edilsin anında naklen yayın ve kafamıza kakma aslında yapılan küçük bir iyilik torunlarına gidiyor farkında değiller hep yargılama başka insanlarla kıyaslama hep suçlama negatif insanlar dolu çevrem kaynı zaten sinir hastası bir tip devamlı asabiyet insanlıktan pek nasibini almamış dünya onun etrafında dönsün istiyor ama ben sıkıldım saçma sapan davranışlarındanartın onunlada ipleri koparmadan arama bir çzgi çekmenin zamanı geldi
Bir türlü anlayamadığım yapılan iyilkerle neden başa kakalır yada kapı kapı gezilip anlatılır neden hemen yargılanırve hemen suçlu aranır bir hata varsa suç tek taraflı değildri maddi anlamda toparlanamamaızın suyçu ve yük nedense bende senelrdir annesiz yoluma devam etmeye çalışıyorum kızımla tek başımayım yıllardır kimseden bir şey beklemiyorum ama aile arasına giren sournlar vs hepsi bende üst üste geldi iyice eve kapattım kendimi anlatıp payaşmak yerine oturup gizli gizli ağlamayı tercih ettim sorunların üstüne gitmek yerine görmezden geldim
henüz gelmedi
Araya bir şeyler girdi gönderemedim hemen kusura bakma.Biraz önce yolladım.
Kod:
maddi sorunlar dışında ufak tefek atışmalarımız oluyordu ama son 1 aydır evden gitme isteği onlardan uzaklaşmak kızımı görmeye tahammül edememek 1 gecede ne değişti bilmiyorum sabah kalkığımda resmen ben ben değildim kendimden nefret ediyorum kızım anne ne oldu sana diye sorup duruyor bir annenin ne ailesine ne kendisine faydası yok çok kötü yardım aldım ama hemen hapı verip eve gönderldim ve ilaçlara baktığımda hepsi uyku ilacı gibi kızım 3.5 yaşında tam ilgiye alakaya olan bir yaş dönemi,ne anne ne baba kimse yok yardımcı dr dediği çk hava al kızını bırak gez değişik şeyler yap
ilaçlarınızı kullanmalısınız
kızınızın tam ilgi alaka çağında olduğunu yazmışsınız
ama bu ruh halinizle yani yüzünü bile görmek istemiyorsanız nasıl ilgi gösterebilirsinizki ?
sizin yada eşinizin kızkardeş yada yakın akrabalarınız yokmu ?
size gelseler bir süreliğine kızınıza ve size yardım etseler sizde ilaçlarınızı kullanarak rahatlardınız
Zaten gün boyu yalnızlık çocuk ev işleri derken bu kadar kapandım içime hele birde maddi sorunlar araya girdi tam 8 senedir aşamadığımız ve bir türlü bitmeyen sorun kreşe versem karşılayamıyorum tam evlendim 9 ay sonra annemi kaybettim ilk yıkım şehir değişikliği taşınma vs tam düzeldi dedim sıfırdan ev yapımı annemde kalan eve sahip çıkma duygusu aman elimden olan yitip gitmesin diye tüm yükü omuzlanma 2 abi var ne destek ne köstek misali yengeler nedense ne gelir ne gider annemin cenazesi kapıda duruyor onlar miras derdinde annem gömüldü ben baba evinden yengeler tarafından kovuldum sonrası çorap söküğü gibi geldi nedense hep çevrem mutlu olsun dye susmayı çare edindim sustum sustum sustum taki artık yeter diye bağırıncaya kadar kimse anlamadı beni şimdi herkes ne yapabilirz diyor
Zaten gün boyu yalnızlık çocuk ev işleri derken bu kadar kapandım içime hele birde maddi sorunlar araya girdi tam 8 senedir aşamadığımız ve bir türlü bitmeyen sorun kreşe versem karşılayamıyorum tam evlendim 9 ay sonra annemi kaybettim ilk yıkım şehir değişikliği taşınma vs tam düzeldi dedim sıfırdan ev yapımı annemde kalan eve sahip çıkma duygusu aman elimden olan yitip gitmesin diye tüm yükü omuzlanma 2 abi var ne destek ne köstek misali yengeler nedense ne gelir ne gider annemin cenazesi kapıda duruyor onlar miras derdinde annem gömüldü ben baba evinden yengeler tarafından kovuldum sonrası çorap söküğü gibi geldi nedense hep çevrem mutlu olsun dye susmayı çare edindim sustum sustum sustum taki artık yeter diye bağırıncaya kadar kimse anlamadı beni şimdi herkes ne yapabilirz diyor
29 yaşıdayım 8 senelik evliyim 1 aydır eşimden ve kızımdan nefret eder hale geldim geceleri uyuyamıyorum sık kabuslar görüyorum ağlama krizlerim oluyor her gün kendimden ve çevremden nefret ediyorum evime girmek dahi istemiyorum tüm gün uyusam sanki yinede kendimi açamıyorum ama en önemlisi eşim ve kızım onların yüzüne tahammül edemiyorum çok sinirliyim asabiyim herşeyi krip dökmek istiyorum ağzımı açtığım anda çevremi kırıyorum telafisi olmayan şeyler söylüyorum sanki birinin elinde oyuncağım lütfen bana yardım.Bir sabah kalktım ve bir anda tüm dengelerin değiştiğini en önemlisi kendimin değiştiğini farkettim aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama artık yoruldum kızımı kırmaktan üzmekten ve eşimin bana yalvaran gözlerle bakmasından yardım edilememesinden artık eski beni istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?