Hamile oldumu öğrenmeden 10-12 gün önce falanİlacı en son ne zaman içtiniz
Pekş bu süreç nasıl ilerliyor bilgin var mı eğer doktor şuanda bi sıkıntı yok deme ihtimali yok mu yada 1 ay bişey olmaz vs bi oluru yok mu yada biraz daha gözlemlesekKalmaman lazımdı kürtaj olman lazım büyük ihtimalle seçenek senin ama çok tehlikeli
Ya bizim zaten olmuyordu 2 yıldır nasıl olduysa ilacı kullanırken olmuşKalmaman lazımdı kürtaj olman lazım büyük ihtimalle seçenek senin ama çok tehlikeli
Doktor bunu bilemez ama yasal sınır var araştır bak etkilerinePekş bu süreç nasıl ilerliyor bilgin var mı eğer doktor şuanda bi sıkıntı yok deme ihtimali yok mu yada 1 ay bişey olmaz vs bi oluru yok mu yada biraz daha gözlemlesek
İşte korunma şarttı. Seçim yapman lazım riske değer miYa bizim zaten olmuyordu 2 yıldır nasıl olduysa ilacı kullanırken olmuş
Ya baktım bazıları aylarca kullanmış bişey olmamış bazıları benşm hibi 1 ay kullanmış bişey olmamış zaten diğerleri de aldırmış ama doğuranlar da varDoktor bunu bilemez ama yasal sınır var araştır bak etkilerine
Ya annelik hissi hemen yüklenen bir şey mi bilmiyorum ama ben onun için sigarayı bıraktım yemekten nefret ettipim şeyleri yemeye başladım hayatımı değiştirdim çünkü çok istiyordum ona zarar vermek istemiyorum şimdi de sabırla bekledim o kadar hiç içimden kötü bir şey geçmiyor sanki herşey yolunda olacakmış gibi hissediyorum ama annem sürekli bu konuyla alakalı baskı yapıyor haklı olarakİşte korunma şarttı. Seçim yapman lazım riske değer mi
Yani çok sorumsuzsun kusura bakma ama dünyaya geldiğinde sıkıntı olursq ne olacakYa annelik hissi hemen yüklenen bir şey mi bilmiyorum ama ben onun için sigarayı bıraktım yemekten nefret ettipim şeyleri yemeye başladım hayatımı değiştirdim çünkü çok istiyordum ona zarar vermek istemiyorum şimdi de sabırla bekledim o kadar hiç içimden kötü bir şey geçmiyor sanki herşey yolunda olacakmış gibi hissediyorum ama annem sürekli bu konuyla alakalı baskı yapıyor haklı olarak
Allahın verdiği can sokağa atacak değilim ya hem benim bugğne kadar olmuyordu o yüzden başımın üstünde yeri var kusura bakma ama sende bi garip düşünüyorsun dünyaya geldiğinde napacaksın diye bi soru mu var allahın verdiği canYani çok sorumsuzsun kusura bakma ama dünyaya geldiğinde sıkıntı olursq ne olacak
Sana ne desem boş ilacı kullanırken hamile kalmışsın çünkü anlayacak değilsin suçunu sonuçlarınıAllahın verdiği can sokağa atacak değilim ya hem benim bugğne kadar olmuyordu o yüzden başımın üstünde yeri var kusura bakma ama sende bi garip düşünüyorsun dünyaya geldiğinde napacaksın diye bi soru mu var allahın verdiği can
Zaten hamilelik sürecinde bebeği takip ediyorlar. Bir aksilik durumunda müdahale ediyorlar. Sürece bağlı kalın erken karar vermeyin ve farklı doktorlardan fikir alın benceYa bizim zaten olmuyordu 2 yıldır nasıl olduysa ilacı kullanırken olmuş
İlk 12 hafta (özellikle ilk 8) bu gibi durumlarda ya hep ya hiç dönemidir. İnsanlar kemoterapi alırken bile gebe olabiliyorlar. Veya röntgen sonrası öğrenenler oluyor. Eğer bir şey bebeğe zarar verdiyse zaten sonlanıyor bir şekilde, veya tam tersi bu gibi şeyler çocuğa etki etmediyse de sağlıkla devam edebiliyor. Bu yüzden doktorlar ya hep ya hiç dönemi der buna. İçinizi ferah tutun bol dua edin inancınıza göre tabi. Eğer bu bebek sizi seçmişse sağlıkla ilerleyecektir inşallah.Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim 1 ay aknetrent kullandım ve bebeğimin olası olumsuzluklar ile doğmasından korkuyorum hiç böyle bir şey başınıza geldi mi yada bilginiz var mı?
İlk 12 hafta (özellikle ilk 8) bu gibi durumlarda ya hep ya hiç dönemidir. İnsanlar kemoterapi alırken bile gebe olabiliyorlar. Veya röntgen sonrası öğrenenler oluyor. Eğer bir şey bebeğe zarar verdiyse zaten sonlanıyor bir şekilde, veya tam tersi bu gibi şeyler çocuğa etki etmediyse de sağlıkla devam edebiliyor. Bu yüzden doktorlar ya hep ya hiç dönemi der buna. İçinizi ferah tutun bol dua edin inancınıza göre tabi. Eğer bu bebek sizi seçmişse sağlıkla ilerleyecektir inşallah.
Hangi dozda ve sıklıkta kullandınız en son ilacı ne zaman aldınız ( gebelik haftası olarak,) bir kadın doğum uzmanına (mümkünse biraz kıdemli olsun) danışırken de bunları soracakKızlar merhaba 7 haftalık hamileyim 1 ay aknetrent kullandım ve bebeğimin olası olumsuzluklar ile doğmasından korkuyorum hiç böyle bir şey başınıza geldi mi yada bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?