1 AYLIK AKNETRENT SÜRECİNDE HAMİLE KALDIM!

Evet tabiiki en riskli haftalar. Ama doktorum 8 hafta için bu şekilde demişti onu iletmek istedim

Hangi dozda ve sıklıkta kullandınız en son ilacı ne zaman aldınız ( gebelik haftası olarak,) bir kadın doğum uzmanına (mümkünse biraz kıdemli olsun) danışırken de bunları soraca
En düşük doz 10 mg yada 20 mg olması lazım günde bi tane 3. Haftanın ortasında bıraktım diye tahmin ediyorum gebelikten hesaplayamadım şuan

Benim içimde sorun çıkacağına dair asla bir kuşku yok ve tek dileğim şuanda onun sağlığı gergğn dua ediyorum şükrediyorum önce onu bana verdi diye spnra da sağlığı için dua ediyorum

Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim 1 ay aknetrent kullandım ve bebeğimin olası olumsuzluklar ile doğmasından korkuyorum hiç böyle bir şey başınıza geldi mi yada bilginiz var mı?
Çok riskli ya allah korusun ama çeşitli rahatsızlıklarla doğabilir çok zararlı bir ilaç çünkü en az 6 ay hamile kalmamayı öneriyorlar çünkü ilacın vücuttan atılması çok uzun sürüyormuş ki benim doktorum 1 sene dahi düşünme demişti ki o zaman evli değildim neyse ki

Fetal dna testi yaptır 11. Hafta gibi yapıyorlar . O kadar zaman beklemişsin vardır bundada bir hayır öyle düşün . Neçe ilaçlar kullanıp hamile kalanlar var 12 gğn önce bitti diyorsun ilaç daha bebek yeni tutunduğunda bitmiş . Emin ol onun kısmeti varsa hiç bir şey etkilemez. Sen doktorunla konuş fetal dna yaptır için rahatlasın

Dün gittim doktoRa peritanolojiye yönlendirdi yeşil alan açtı detaylı ultrasonla bakacakmış ama sıra bulamadım başka hastaneye bakacağım

Benimde olmuyordu vardır bi hayır dedim baya gitmedim hastameye araştırmadım somra en gitmeye karar verdim ilacı almaya gittiğim gün cildiyeye gidince kadın doğuma da gittim doktor adet olunca gel dedi sonra adet tarihimi beklerken işte daha yeni adetim bitmişti hem diğer adette gidecektim adet olmadım hatta randevu almıştım adet değilim diye gidemedim

O yüzden 2 sene olmadı şimdi oldu ya rabbim beni sınav ediyorum yada başka bi hayır var

Vardır bir hayır Rabbim nasip ettiyse sağlıcakla doğar buna yürekten inanıyorum stres yapmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…