- 4 Aralık 2017
- 14
- 3
- 1
- 41
- Konu Sahibi Minikpandam
-
İlgisizlik ve sevgisizlik bosanma sebebidir. Konustunuz mu hic? Anlatin sorunlarinizi esinize. Duzelmese de konusmus olursunuz bari aklinizdan silersiniz14 aylık evliyim. Yeni bebeğimiz oldu. Ama ben kocamdan sıkıldım. O da benden sıkıldı.çabucak tükeniyo herşey. Çılgınca aşık değildik zaten ama bi sevgimiz vardı. O da çok azaldı.. iyi bir baba olacağa benziyor. Bide eğer yanımızda birileri varsa bana karşı çok ilgili.. ama yalnızsak kanepe tv telefon. İlgisizlikten ölcem.ben kii sohbet edilesi biriyimdir..biriydim ya da.. :S ama adam yokmuşum gibi yaşayabiliyo.ilgisizlikten ölcem gibi geliyo bazen..bu yüzden ayrılınmaz mı ki
34_37Yaşlarınız kaç
Ben 34 o 37 çocukta değiliz yani
Psikolojim bahsettiğim sebeplerden iyi sayılmazdı tabi hamileliğim boyunca.lohusalığımda da durum şu an anlaşılmıştır zaten. Amaan diyip boşveren bi insan hiç olamamışımdır. ailesi de sağolsun uzaktan yakından her türlü hayatımıza tesir edebiliyolar. Ve tabiyki eşime göre hep haklılar..el birliğiyle geriyolar beni sağolsunlar..Nasıl bir hamilelik ve doğum geçirdiniz?
Nasıl bir lohusalık geçiriyorsunuz?
Evvet"Ben ki sohbet edilesi biriyimdir"
Eşin öyle düşünmüyor sanırım
Bak bu iyiymiş.. :) konunun fake olmasını dilerdim..bekle bence de sen.Ya yaslar yanlis! Ya konu fake..
Yazma bicimine bakinca 15yasindaki cocuk yazmis sanirsin. Neyse surada bekliyim ben
1 aylık mesele değil bshsettiğimSıkılcak vaktınız nasıl kalıyor ki bi aylık bebekle
Şu mesajınızdan sonra zaten asıl sorun anlaşılıyor. Neden burda sonuç anlatılıyor merak ediyorum. Niye hemen boşanmak? Eşinin ailesiyle sorunu olupta mutlu olan bir ev daha görmedim. Biraz çaba, biraz emek. Sıkıldım diye insan boşanmayı düşünür mü? Hiç mi haber izlemiyorsunuz? Bi akşam haber izlesen 3 gün konuşacak konu çıkıyor. 1 kitap okusan içinden araştıracak onlarca konu çıkıyor. Nasıl konular bitiyor hayret ediyorum.Psikolojim bahsettiğim sebeplerden iyi sayılmazdı tabi hamileliğim boyunca.lohusalığımda da durum şu an anlaşılmıştır zaten. Amaan diyip boşveren bi insan hiç olamamışımdır. ailesi de sağolsun uzaktan yakından her türlü hayatımıza tesir edebiliyolar. Ve tabiyki eşime göre hep haklılar..el birliğiyle geriyolar beni sağolsunlar..
Şu mesajınızdan sonra zaten asıl sorun anlaşılıyor. Neden burda sonuç anlatılıyor merak ediyorum. Niye hemen boşanmak? Eşinin ailesiyle sorunu olupta mutlu olan bir ev daha görmedim. Biraz çaba, biraz emek. Sıkıldım diye insan boşanmayı düşünür mü? Hiç mi haber izlemiyorsunuz? Bi akşam haber izlesen 3 gün konuşacak konu çıkıyor. 1 kitap okusan içinden araştıracak onlarca konu çıkıyor. Nasıl konular bitiyor hayret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?