1 aylık bebeğim bide boşanasım var.. :(

Minikpandam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
14
3
1
41
14 aylık evliyim. Yeni bebeğimiz oldu. Ama ben kocamdan sıkıldım. O da benden sıkıldı.çabucak tükeniyo herşey. Çılgınca aşık değildik zaten ama bi sevgimiz vardı. O da çok azaldı.. iyi bir baba olacağa benziyor. Bide eğer yanımızda birileri varsa bana karşı çok ilgili.. ama yalnızsak kanepe tv telefon. İlgisizlikten ölcem.ben kii sohbet edilesi biriyimdir..biriydim ya da.. :S ama adam yokmuşum gibi yaşayabiliyo.ilgisizlikten ölcem gibi geliyo bazen..bu yüzden ayrılınmaz mı ki

İlgisizlik ve sevgisizlik bosanma sebebidir. Konustunuz mu hic? Anlatin sorunlarinizi esinize. Duzelmese de konusmus olursunuz bari aklinizdan silersiniz

Konuşmak.. yazmak.. her yolu denedim defalarca.. hatta artık konuşmam bişe ifade etmez oldu onda. Bitmesini bekliyo sessizce.. tam delirmelik yani..

Nasıl bir hamilelik ve doğum geçirdiniz?
Nasıl bir lohusalık geçiriyorsunuz?
Psikolojim bahsettiğim sebeplerden iyi sayılmazdı tabi hamileliğim boyunca.lohusalığımda da durum şu an anlaşılmıştır zaten. Amaan diyip boşveren bi insan hiç olamamışımdır. ailesi de sağolsun uzaktan yakından her türlü hayatımıza tesir edebiliyolar. Ve tabiyki eşime göre hep haklılar..el birliğiyle geriyolar beni sağolsunlar..

Evlilik mantigi bugun severek evlendik, yarin sıkılırıza donerse, o zaman o cocugu yapmak icin bu kadar acele etmeyecektiniz. Siz anne olacaksiniz diye o bosanmis aile cocugu olmak zorunda degil. Esinizden degil yedi kat uzak hasminizdan bahseder gibisiniz, kafada bitirmissiniz zaten. Belli ki evlilik ve beraberlik hususunda bakis acilariniz farkli. Bunu anlayip tartacaginiz donem hamilelik girmis araya. Demem o ki, 34 ya da 64 yasin zerre etkisi yok...

Söylediklerin tam olarak boşanma sebebi ama içinde biraz sevgi kaldıysa evlilik terapistine gidin ..yok artık bununla olmaz diyorsan da birşeylerı bahane etmeden direkt boşanma yoluna gir .. kendini yipratmanin alemi yok .lohusalık zaten zor bir süreç ..

Şu mesajınızdan sonra zaten asıl sorun anlaşılıyor. Neden burda sonuç anlatılıyor merak ediyorum. Niye hemen boşanmak? Eşinin ailesiyle sorunu olupta mutlu olan bir ev daha görmedim. Biraz çaba, biraz emek. Sıkıldım diye insan boşanmayı düşünür mü? Hiç mi haber izlemiyorsunuz? Bi akşam haber izlesen 3 gün konuşacak konu çıkıyor. 1 kitap okusan içinden araştıracak onlarca konu çıkıyor. Nasıl konular bitiyor hayret ediyorum.

Ilgisizlik evet bosanma sebebi de... 1aylik bebek bi travma farkinda misn. Bu bi surec yani. Cocugun 1yasina gelsin,gelene kadarki evreleei gecirin bi bakalim. Smdiden ilgisiz bosancam demek olmaz. Cunku erkekler kadinlardan daha beter etkileniyo bebekten.. lohusaligi onlar yasiyor sanki biz degil de..
Sana tavsiyem, esinle arani sicak tutmaya calis. Smdi nasil alistirirsan oyle gider cunku. Bebekle de tek basina ilgilenme. Yeni dogum yaptin oran agrir buran agrir super woman da degilsin.. geceleri durtukle onu da uyandir alt degstrmede falan yardim etsn . Yor onu bebekle. Cunku halinden anlamaz yoksa. Zaten kadinlarda hormonsal durumlardan dolayi isteksizlik hat safhada oluyor. Bi de yorgunluk uykusuzluk.. cocuk buyudukce kendinden gecme olarak devam ediyor. Ama erkegin o taraflarda isler tikirinda hep. Ne yorulur ne uykusuz kalir. Ustune temizlik yemek herseyi tam bekler. Karisi da eski formuna ulasmis yaninda guzel olsun bekleer... bunlar boyle yani.
Simdiden ipleei eline al ve bebegi de mummmkun oldugunca babasinin eline ver..

Konu bitmiyor da... biz konusunxa vidi vidi tek basimiza konusuyor olarak kaliyoruz. Telefonla bilgisayar ugrasarak kendinj iletisime kapatan bi adamin arkasndaki kuru gurultu oluyoruz sadece :/ birak bilim siyaset muzik belgesel gezme tozma konusmayi.. gunluk seylerden bile konussak dinlemiyor dinlemeyen..
Dun esim bana dedi ki, sen ne yorulmaz biseysin en yorgun oldugun anda bile uyku arasinda bile son derece anlasilir ve uzun cumleler kuruyosun benim icin konusmak kulfet ben zaten yorulmusum,bi de bana agzini acarak konus anlamadim falan diyorsun,konusuguma dua et..ben senin gibi degilim..dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…