- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Minikpandam
-
3 kızım var.Kendi kanaatim değil tabiykii : )
Evet itici oluyor :)İnsan bu tanıyı kendi kendine koymamalı :)
Yedi kat uzak hısmım gibi olmuş yazım evet..buna gerçekten çok üzüldüm.çok haklısınız yazdıklarınızda. İşin kötüsü ben de eşim de babasız büyüdük. Evliliğimin neredeyse tamamı hamile geçti.bide düşüğüm oldu öncesinde çünkü. Ve 2.bebek bizim için büyük sürprizdi.evliliğimizin sıkıntısının farkındaydık olmamasını sağlamaya çalıştık ama herşey bizim kontrolümüzde gelişmiyor ne yazıkki.şimdiyse çook tatlı bi kızım var.bunca şikayetime rağmen varlığına çok memnunum.. eşimle olan durumumuza gelelim.. çok sık ayrılma fikri beliriyo aklımda evet.. bunu durduramıyorum.. kızımın sağlıklı bi ailede büyümesini takdir edersiniz ki hepinizden çok istiyorum. Ayrılmak fikri benim çaresizliğimden..sesimi duyuramayışımdan.buraya yeni kaydoldum..ilk defa bunları birileriyle paylaşıyorum.bizi tanımayan birilerinin benden daha parlak fikirleri olur ve belki biraz önümü görürürüm diye.şu ara pek sağlıklı düşündüğümü iddia edemem çünkü.biri de bana çözümün şu desin.ne ayrılması desin..diye..
Allah yardimciniz olsun.Psikolojim bahsettiğim sebeplerden iyi sayılmazdı tabi hamileliğim boyunca.lohusalığımda da durum şu an anlaşılmıştır zaten. Amaan diyip boşveren bi insan hiç olamamışımdır. ailesi de sağolsun uzaktan yakından her türlü hayatımıza tesir edebiliyolar. Ve tabiyki eşime göre hep haklılar..el birliğiyle geriyolar beni sağolsunlar..
14 aylık evliyim. Yeni bebeğimiz oldu. Ama ben kocamdan sıkıldım. O da benden sıkıldı.çabucak tükeniyo herşey. Çılgınca aşık değildik zaten ama bi sevgimiz vardı. O da çok azaldı.. iyi bir baba olacağa benziyor. Bide eğer yanımızda birileri varsa bana karşı çok ilgili.. ama yalnızsak kanepe tv telefon. İlgisizlikten ölcem.ben kii sohbet edilesi biriyimdir..biriydim ya da.. :S ama adam yokmuşum gibi yaşayabiliyo.ilgisizlikten ölcem gibi geliyo bazen..bu yüzden ayrılınmaz mı ki
Amin canım inşallah. İşte o kaddar ilginç bir hayatları olduğu için sıkılmadılar. Konuyu doğru kavramışsıntüple dalıp seminer mi veriyolarmış.. sirkte! ilginçmiş gerçekten.darısı başımıza..
inşallah okulun bitip meslek sahibi olunca, bu öküze tekmeyi atarsın.Aynidurum bizdede var hamileyim ve hamilelikten dolayi midem cok bulaniyo
Yerimdeb kalkamiyoeum
Evse iki gun kaliyoruz o gunde yemek hazırlayamadim diye hakaret edip senle ugrasamam aldir bebegi
Ne sorunlu karisin dedi. Bana bebek dogurcak kdin cok dedi.
Bense kotu hissediyorum tek olay yemeg8n olmamasi...
Bogazi icin beebegi atiyor
inşallah okulun bitip meslek sahibi olunca, bu öküze tekmeyi atarsın.
göz göre göre yaktın ya kendini.
çok üzülüyorum.
aileden gördüğü gibi davranıyor.O zamanda çocuğumla ortada kalcam..
Deger mi bilmiyorum.
Bu durumu ailesine anlatayim mi
Onu da bilmiyorum..
Zerre deger vermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?