- 27 Mart 2017
- 552
- 662
- 53
- Konu Sahibi Minikpandam
Bizim analarımız babalarımız sirkte evlilik sürdürdükleri için 32 yıldır evli kaldılar. Hergün ya tüplü dalış yaparlar ya da aile içi seminer düzenlerler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yedi kat uzak hısmım gibi olmuş yazım evet..Evlilik mantigi bugun severek evlendik, yarin sıkılırıza donerse, o zaman o cocugu yapmak icin bu kadar acele etmeyecektiniz. Siz anne olacaksiniz diye o bosanmis aile cocugu olmak zorunda degil. Esinizden degil yedi kat uzak hasminizdan bahseder gibisiniz, kafada bitirmissiniz zaten. Belli ki evlilik ve beraberlik hususunda bakis acilariniz farkli. Bunu anlayip tartacaginiz donem hamilelik girmis araya. Demem o ki, 34 ya da 64 yasin zerre etkisi yok...
Mandıra filozofu gibi “ben çalışmaya karşıyım” diye başlamak istiyorum. Tamam para zaruri, her şey para. Ama çok çalışınca, her şeyin en iyisi olsun diyince, mevkin büyüdükçe yaşamaktan bir şey anlaşılmıyor. Eşiniz yoğun bi işle meşgul diye düşünüyorum. Bütün gün konuşunca enerjileri bitiyor haliyle. Ama mesele yemek yerken gün hakkında konuşup haberler tartışılabilir. Çay içerkende iki kelam etmek zor olmamalı ya. Gerekiyorsa telefonu bilgisayarı boykot etmek lazım. Artık eşimizden çocuğumuzdan çok vakit geçirir olduk telefonla. Hiç konuşulmuyorsa en azından yan yana oturup birbirine dokunabilmeli insanlar. Farkında olmadan o koltuklar arasında ki mesafe büyüyor.Konu bitmiyor da... biz konusunxa vidi vidi tek basimiza konusuyor olarak kaliyoruz. Telefonla bilgisayar ugrasarak kendinj iletisime kapatan bi adamin arkasndaki kuru gurultu oluyoruz sadece :/ birak bilim siyaset muzik belgesel gezme tozma konusmayi.. gunluk seylerden bile konussak dinlemiyor dinlemeyen..
Dun esim bana dedi ki, sen ne yorulmaz biseysin en yorgun oldugun anda bile uyku arasinda bile son derece anlasilir ve uzun cumleler kuruyosun benim icin konusmak kulfet ben zaten yorulmusum,bi de bana agzini acarak konus anlamadim falan diyorsun,konusuguma dua et..ben senin gibi degilim..dedi....
tüple dalıp seminer mi veriyolarmış.. sirkte! ilginçmiş gerçekten.darısı başımıza..Bizim analarımız babalarımız sirkte evlilik sürdürdükleri için 32 yıldır evli kaldılar. Hergün ya tüplü dalış yaparlar ya da aile içi seminer düzenlerler.
aynenLohusalıkta aynısından bana da geldiydiŞimdi geçti iyi ki boşamamışım.
Suan lohusaliktan oyke düşünüyor olabilir misiniz? Benim de 1 aylık kızım var uykusuzluktan ve sürekli evde durmaktan bazi seyleri çok büyütüyorum bazen. Sizin de öyle olabilir. Daha yeni bebeginiz var boşanmak en son düşünülen şey olmalı bence.14 aylık evliyim. Yeni bebeğimiz oldu. Ama ben kocamdan sıkıldım. O da benden sıkıldı.çabucak tükeniyo herşey. Çılgınca aşık değildik zaten ama bi sevgimiz vardı. O da çok azaldı.. iyi bir baba olacağa benziyor. Bide eğer yanımızda birileri varsa bana karşı çok ilgili.. ama yalnızsak kanepe tv telefon. İlgisizlikten ölcem.ben kii sohbet edilesi biriyimdir..biriydim ya da.. :S ama adam yokmuşum gibi yaşayabiliyo.ilgisizlikten ölcem gibi geliyo bazen..bu yüzden ayrılınmaz mı ki![]()
Lohusalık buhranlarımı madde madde yazayım:aynenAllah korumuş valla
bu günler geçer konu sahibi de bende şaşırdım 1 aylık bebekle bunları nasıl düşünüyorsunuz
ben daha lohusa olmadan lohusa gibiyim sanırım :) bazı maddeler hariçLohusalık buhranlarımı madde madde yazayım:
1- Bu adam ne işe yarar?
2- Ben bu çocuğa tek başıma da bakarım.
3- Evliliğimiz b.ka sardı bir daha asla eskisi gibi olmayacak.
4- Ömrümün sonuna kadar sevişme isteğim geri gelmeyecek.
5- Bu adam bana karşı neden bu kadar ilgisiz?
6- Ben bunu boşasam mı?
Sonuç: Kimse kimseyi boşamadı. Çocuğuma tek başıma bakamazmışım biraz sıkarmış. Çocuk büyütmek takım işiymiş. Evliliğimiz hem eskisi gibi hem de artık anne baba olduğumuz için daha da sağlamlaşmış. Sevişme isteğim hala varmış. Adam ilgisiz değilmiş sadece o da ebeveyn olmaya çalışırken bocalamış. İyi ki boşamamışım.
Özetle lohusalığın geçmesini bekleyin. Yeni doğum yapmış kadınların hayatlarıyla ilgili önemli kararlar almaları yasaklanmalı :)
Süpersiniz : )Lohusalık buhranlarımı madde madde yazayım:
1- Bu adam ne işe yarar?
2- Ben bu çocuğa tek başıma da bakarım.
3- Evliliğimiz b.ka sardı bir daha asla eskisi gibi olmayacak.
4- Ömrümün sonuna kadar sevişme isteğim geri gelmeyecek.
5- Bu adam bana karşı neden bu kadar ilgisiz?
6- Ben bunu boşasam mı?
Sonuç: Kimse kimseyi boşamadı. Çocuğuma tek başıma bakamazmışım biraz sıkarmış. Çocuk büyütmek takım işiymiş. Evliliğimiz hem eskisi gibi hem de artık anne baba olduğumuz için daha da sağlamlaşmış. Sevişme isteğim hala varmış. Adam ilgisiz değilmiş sadece o da ebeveyn olmaya çalışırken bocalamış. İyi ki boşamamışım.
Özetle lohusalığın geçmesini bekleyin. Yeni doğum yapmış kadınların hayatlarıyla ilgili önemli kararlar almaları yasaklanmalı :)
Bence biraz kendiniz odaklı yaşamaya bakın.Psikolojim bahsettiğim sebeplerden iyi sayılmazdı tabi hamileliğim boyunca.lohusalığımda da durum şu an anlaşılmıştır zaten. Amaan diyip boşveren bi insan hiç olamamışımdır. ailesi de sağolsun uzaktan yakından her türlü hayatımıza tesir edebiliyolar. Ve tabiyki eşime göre hep haklılar..el birliğiyle geriyolar beni sağolsunlar..
14 aylık evliyim. Yeni bebeğimiz oldu. Ama ben kocamdan sıkıldım. O da benden sıkıldı.çabucak tükeniyo herşey. Çılgınca aşık değildik zaten ama bi sevgimiz vardı. O da çok azaldı.. iyi bir baba olacağa benziyor. Bide eğer yanımızda birileri varsa bana karşı çok ilgili.. ama yalnızsak kanepe tv telefon. İlgisizlikten ölcem.ben kii sohbet edilesi biriyimdir..biriydim ya da.. :S ama adam yokmuşum gibi yaşayabiliyo.ilgisizlikten ölcem gibi geliyo bazen..bu yüzden ayrılınmaz mı ki![]()
"Ben ki sohbet edilesi biriyimdir"
Eşin öyle düşünmüyor sanırım
Kendi kanaatim değil tabiykii : )İnsan bu tanıyı kendi kendine koymamalı :)
Kendi kanaatim değil tabiykii : )