Ben de hipotiroidi hastasıyım. Aynı durum bizde de oldu topuk kanında bir şey çıkmadı ama doktorumuz yine de ne olur ne olmaz diye kan istedi. Sanırım 3 kere kan verdik ilk 1-1.5 aylık dönemde. Yenidoğanda değerin yüksek çıkması normal demişti. Düşüşe geçiyor mu ona bakıcaz demişti düşünce sıkıntı olmadı bizdeHanımlar merhaba. Bugünki 1. ay kontrolümüzde bebeğimin Tsh Değeri 6,1 çıktı.
Üst değer 5,8 olduğu için 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz.
15 gün önce baktıklarında 5,9 çıkmıştı TSH değeri.
Ben hipotiroid hastasıyım ondan sanırım kontrol istiyorlar sürekli. Düşebilir dediler ama yinede korktuk biraz.
Bu tarz bir durum yaşayan oldu mu acaba? T3 t4 değerleri normal aralıkta bu arada.
Sizin için şimdi e nabızdan değerlere baktımBen de hipotiroidi hastasıyım. Aynı durum bizde de oldu topuk kanında bir şey çıkmadı ama doktorumuz yine de ne olur ne olmaz diye kan istedi. Sanırım 3 kere kan verdik ilk 1-1.5 aylık dönemde. Yenidoğanda değerin yüksek çıkması normal demişti. Düşüşe geçiyor mu ona bakıcaz demişti düşünce sıkıntı olmadı bizde
1 ay sonra tekrar verdiniz mi peki?Sizin için şimdi e nabızdan değerlere baktım
14 günlük tsh 9.8
16 günlük tsh 7.6
1 aylık tsh 7.2
Bende hipotiroidi hastasıyım kızım doğduğunda yüksek çıktı, daha sonra hemen düşmüştü,endişe etmeyin okuduğum makalelerdede öyle yazıyordu..Hanımlar merhaba. Bugünki 1. ay kontrolümüzde bebeğimin Tsh Değeri 6,1 çıktı.
Üst değer 5,8 olduğu için 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz.
15 gün önce baktıklarında 5,9 çıkmıştı TSH değeri.
Ben hipotiroid hastasıyım ondan sanırım kontrol istiyorlar sürekli. Düşebilir dediler ama yinede korktuk biraz.
Bu tarz bir durum yaşayan oldu mu acaba? T3 t4 değerleri normal aralıkta bu arada.
ne zaman düşmüştü hatırlıyor musunuz?Bende hipotiroidi hastasıyım kızım doğduğunda yüksek çıktı, daha sonra hemen düşmüştü,endişe etmeyin okuduğum makalelerdede öyle yazıyordu..
Ben hasimato hastasiyim , vücudum antikor üretiyor,gebeliktede bebeğe geçip bebeğin tiroidini ekliyormus,topuk kanında bişey çıkmamıştı. Sizde durum nasıl ? 1 aylık falanken galiba düşmüştü tam hatirlayamadimne zaman düşmüştü hatırlıyor musunuz?
İstemedi doktorumuz biz de vermedik. Ama biz devlet hastanesine gidiyoruz özel takip eden bir doktorumuz yok. Hatta sonuçları gösterirken bile kanı isteyen doktor yoktu diğer doktora gösterdik neden kan aldırdınız ki küçücük bebekten hiç gerek yokmuş diye kızdı. Normal sonuçlar dedi yolladı. Biraz doktordan doktora değişiyor sanırım biri çok rahat diğeri çok temkinli1 ay sonra tekrar verdiniz mi peki?
Evet aslında 2. verdiğimizde düşük bekliyordu doktor konuyu kapatacaktı. Ama 5,9 dan 6,1'e çıktığını görünce 15 gün sonra bir daha gelin dedi. Bizim de kafamız rahatlamıştı ama yine karıştı açıkçası. Sanırım dediğiniz gibi doktordan doktora biraz değişiyor. Ben de bu hastalık olduğu için temkinli davranıyorİstemedi doktorumuz biz de vermedik. Ama biz devlet hastanesine gidiyoruz özel takip eden bir doktorumuz yok. Hatta sonuçları gösterirken bile kanı isteyen doktor yoktu diğer doktora gösterdik neden kan aldırdınız ki küçücük bebekten hiç gerek yokmuş diye kızdı. Normal sonuçlar dedi yolladı. Biraz doktordan doktora değişiyor sanırım biri çok rahat diğeri çok temkinli
tam 1. aydayız biz de, ben de hipotiroid olduğu için görmek istiyormuş bebekteki tsh düşüşünü. Aslında son gittiğimizde düşüş bekliyordu ama olmadığı için yine bakılacağını söyledi. İnternette baktığımda tsh 10'a kadar aslında normal olduğu yazıyor. Kafamız karıştı biraz ama sizleri duydukça biraz rahatladım. Düşer inşallah 15 gün sonra ne olacak göreceğizBen hasimato hastasiyim , vücudum antikor üretiyor,gebeliktede bebeğe geçip bebeğin tiroidini ekliyormus,topuk kanında bişey çıkmamıştı. Sizde durum nasıl ? 1 aylık falanken galiba düşmüştü tam hatirlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?