Bebek Beslenmesi 1 aylık bebek için mama tarifi verebilirmisiniz...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
cnm milupa pahalı bizim dr umuz bebelac verdi bana benmde sütüm azdı gerçi şuu anda 9 aylık ama bende bebelac kullandım...hem besleyici hem uygun fiyatta tavsiye ederim.1 numarasını alabilirisn bebişine..

cnm benim sütümde yetmiyor ama ben pompayla sagarak biraz çogalmasına yardımcı oldum.Bulgur çok süt yapıyor ve rezene çayı kullanıyorum.mamayı azaltdık.sende bi dene rezene çayını falan

sık sık emzirmeye çalış canım ya süt işte o zaman geliyor. birde dereotu süt yapar.

Eski bir konu ama belki konu hakkinda yardima ihtiyaci olanlar olabilir.. kizlar sutunuz az ise gunde 3-4 bardak dut suyu kaynatip icin... yesil sogan.. bulgur...ayva... sutu artiran gidalar ve gunde en az 2, 5 litre su icmeye ozen gosterin ve hic bir zaman sutum az yok demeyin emzirdikce gelir 2 saatte degilde saat basi emzirin.. saglikli bebisler buyutmek ümidiyle. ..

Canım arı mama var ondan alabilirsin gayet uygun fiyati ve bebegini her emzirmeden sonra memenin birinj 15 dk digerini 15 dk sag gögüs pompasıyla emin ol.artacaktir bnmde oyle oldu cunku bil su iç ve rezene anason cayida ic sut arttiriyo😊allaj kolaylik versin cnm bnmkide 3 aylik neler cekiyirum.bi bilsen🤷‍♀️

Back
X