Bebek Beslenmesi 1 aylık bebeklerde idrar kokusu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

biyolog_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
11
79
38
Ankara
arkadaşalr benm 1 aylık oğlum bi kaç güne kadar idrarında koku yoktu ama 2 gündr idrarını yapınca dıaşrdan kolalıkla kokusunu alıyorum.ispirtoya benzer bi kokusu var. sanki idrarını yaparken de ağrısı oluyor. kasıyor kendini. bu normal mi:18::18::18::18::18::18:

Idrar tetkikiyle bi enfeksiyon olup olmadığını anlayabilirsiniz. Benim bebeğimde de aynı sıkıntılar vardı. Hem kokuyor hem de kendini sıkıp ağlayarak idrar yapıyor. Iki defa idrar tahlili ve kültürü yaptırdık birşey çıkmadı. Sünnet derisiyle mi ilgili diye de düşündük onda da sorun yoktu. Idrari ve kakası hala kokuyor. Yenidogan bebegin kakasi idrari kokmaz diye biliyordum ama kime sorsam bebeginin koktugunu söyledi. Alıştık ve kabullendik. Emin olmak için tahlil yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…