Bunu söylediyse kesin sadece uçkurunu düşünüyor. çok böyle insan var seviyorum hoşlanıyorum şimdi yaşayalım ki ilerde nasıl ilerleyeceğiz bakalım istiyorlar onu da yersen. İlişkisini yaşayacak yatacak kalkacak sonra şey diyecek ya bilmiyorum tam seviyor muyum falan. Sakın kanmaNude göndermemi istiyor
Bence de öyle ama nude göndermemi istediği için konuştuk, ben de göndermeyeceğimi söyledim.
İleride evlensek cinsel problemler devam ederse napıcam gibi şeyler söylüyor. Senin libidon düşük diyor.
Daha 1 ay oldu evlilik sonrası cinsel hayattaki problemlerden söz ediyor. Ne düşünüyorsunuz?
Libidomun düşük olmadığını nude atarak kanıtlamamı istedi bildiğinizBunu söylediyse kesin sadece uçkurunu düşünüyor. çok böyle insan var seviyorum hoşlanıyorum şimdi yaşayalım ki ilerde nasıl ilerleyeceğiz bakalım istiyorlar onu da yersen. İlişkisini yaşayacak yatacak kalkacak sonra şey diyecek ya bilmiyorum tam seviyor muyum falan. Sakın kanma
Sakinnnnn, yol ver sen bu zibidiye seni manipule etmeye calismis bide libidon düşükmüş vs. Bak hic sevgilinde olmamis bu cocugunda derdi cinsellik gibi, sana uygun biri degil bence. Duygusal olarak sorumluluğunu alamayacagin sonradan kaldiramayacagin seyler yasama sakın. Seni manipule etmesine izin verme. Kendini mecbur hissetme. Daha 1 ay olmus nude istiyo bide düşük libidoluymus vs aklinca seni kendini kanitla diye ugrasmis. Ayrica 1ayi gec 10 yilda olsa kimseye nude falan atilmaz benim fikrim. 1 ayda fotoğraf isteyen o fotograflarla daha fazlasini istemeyecegi ne malumm??Nude göndermemi istiyor
Bence de öyle ama nude göndermemi istediği için konuştuk, ben de göndermeyeceğimi söyledim.
İleride evlensek cinsel problemler devam ederse napıcam gibi şeyler söylüyor. Senin libidon düşük diyor.
Daha 1 ay oldu evlilik sonrası cinsel hayattaki problemlerden söz ediyor. Ne düşünüyorsunuz?
Evlilik düşünecek yaşta değilsiniz bu bir. Adamın niyet ciddi gözüküp ,rahat cinsellik yaşamak bu da iki. Eğer rahat rahat cinsellik yaşamak istiyorsanız devam edin , ha yok benim niyet bu değil diyorsanız ayırın yolları.Nude göndermemi istiyor
Tam bi sirtlan erke modeli senden nemalanacak kesinlikle gorusmeyi kes ne işin olabilir ki seni daha dogru duzgun tanimadan cinsellik konusan biriyleMerhabalar, konuyu nereye açacağımı bilemedim. Bir aydır bir çocukla görüşüyoruz, sevgili gibiyiz denebilirdi. Benden hoşlandığına inanıyorum ama sürekli cinsellik konusu açılıyor. Ben daha 1 ay olduğu için konuşmak erken olduğunu belirtiyorum ama o benim libidomun düşük olduğunu söylüyor. Ben bu konulara pek alışık değilim, hiç erkek arkadaşım olmadı veya bu konular hakkında rahat rahat konuşabilen biri değilim. Benim mi libidom düşük yoksa bu çocukla konuşmayı kesmeli miyim?
Yaşım 22 onun yaşı 23
Evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim. Hatta yaşanması gerektiğini düşünüyorum. Ama bu şekilde değil. Seni manipüle etmeye uğraşıyor gibi duruyor. 1 senelik sevgilin de olsa nude gönderme. Hele yüzün asla gözükmesin. Uzaklaşmanı tavsiye ederim. Bence daha bir ayda bu konuda böyle bastıran adamdan hayır gelmez.Nude göndermemi istiyor
Açıkcası fazla iyi niyetle yaklaştım. Duygusal bağ kurmaya çalışıyordum, hareketlerine, nude istemesine göz yumdum.hâlâ erkek arkadaşım mı diyorsun ilk aydan böyle şeyler isteyen şahısa?
Konuyu okurken benim için de ilk aydan cinsellik konuşmanın sorun olmadığını, herkesin beklentilerinin farklı olduğunu ve bu durumda erkeği kötü niyetli olarak yorumlamak yerine hayata bakış açılarınızın başka olduğunu yazmayı düşünmüştüm ama bu kısmı okuyunca vazgeçtim.Nude göndermemi istiyor
Çocuğun niyeti belli,hoşlanma falan yok..Merhabalar, konuyu nereye açacağımı bilemedim. Bir aydır bir çocukla görüşüyoruz, sevgili gibiyiz denebilirdi. Benden hoşlandığına inanıyorum ama sürekli cinsellik konusu açılıyor. Ben daha 1 ay olduğu için konuşmak erken olduğunu belirtiyorum ama o benim libidomun düşük olduğunu söylüyor. Ben bu konulara pek alışık değilim, hiç erkek arkadaşım olmadı veya bu konular hakkında rahat rahat konuşabilen biri değilim. Benim mi libidom düşük yoksa bu çocukla konuşmayı kesmeli miyim?
Yaşım 22 onun yaşı 23
O kendi işini halletmek için size onu söylemiş hem öyle bile olsa 1 ayda ne bekliyor ki bu size kalmış ilerde isterseniz ama 1 ay da olmaz bu iş.Libidomun düşük olmadığını nude atarak kanıtlamamı istedi bildiğiniz
Hayır belki de düşük bilmiyorum 22 yaşındayım, cinsellik konusunda hiçbir fikrim yok. Beni sorunluymuşum gibi hissettirdi
Ben de hemen cinsellik konusuna girmesini yargılamadım. Ben ilgi duymuyorum o duyuyodur, bakış açısıyla ilgili. HalledilirKonuyu okurken benim için de ilk aydan cinsellik konuşmanın sorun olmadığını, herkesin beklentilerinin farklı olduğunu ve bu durumda erkeği kötü niyetli olarak yorumlamak yerine hayata bakış açılarınızın başka olduğunu yazmayı düşünmüştüm ama bu kısmı okuyunca vazgeçtim.
Bu yaşlarda bir insanın henüz bir aydır görüştüğü insanla evlilik niyetine girmesi pek olası değil. Amacı tamamen kendini ciddi düşünüyormuş gibi göstermeye çalışarak sizi bu tarz konularda kullanmak bence.
İsterseniz görüştüğünüz kişiyle ilk günden beraber olursunuz, isterseniz bir yıl beklersiniz. Bunlar tamamen insanlara göre değişebilen durumlar ama bu tarz kendini çok uyanık zannedenlere prim vermeyin.
Saçmalamış tamamen ne alaka ya evlilikteki cinsel problemlerle, sizin onunla cinsellik yaşamamamk istrmeniz ne alaka. Seni saf bulmuş kandırmaya çalışıyo. Bas küfürü bas tekmeyi. Tamamen sapık ha bi de salak.Nude göndermemi istiyor
Nude falan atayım deme sakın. Şantaj yapar. Yüzünü bile gösterme engelle. Şu s..lağın sapık olduğunu anlamayıp burda sorman da ne biliyim...Merhabalar, konuyu nereye açacağımı bilemedim. Bir aydır bir çocukla görüşüyoruz, sevgili gibiyiz denebilirdi. Benden hoşlandığına inanıyorum ama sürekli cinsellik konusu açılıyor. Ben daha 1 ay olduğu için konuşmak erken olduğunu belirtiyorum ama o benim libidomun düşük olduğunu söylüyor. Ben bu konulara pek alışık değilim, hiç erkek arkadaşım olmadı veya bu konular hakkında rahat rahat konuşabilen biri değilim. Benim mi libidom düşük yoksa bu çocukla konuşmayı kesmeli miyim?
Yaşım 22 onun yaşı 23
Normalde her konuda iyi anlaşıyoruz. Bu cinsellik kısmında kopuyo işlerNude falan atayım deme sakın. Şantaj yapar. Yüzünü bile gösterme engelle. Şu s..lağın sapık olduğunu anlamayıp burda sorman da ne biliyim...
Birbirini seven insanlar birbirini arzular dedi.Kosarak uzaklas.
Ilk ayda cinsellik yasanabilir buna asla itirazim yok. karsilikli cekim olur, karsi koyulamaz, devami gelir zaten, tadindan da yenmez
Ama burda basbaya sizi rahatsiz eden bir muhabbet, karsinizdakinin israriyla ve biraz da manipulasyonuyla yürüyor. Hic gerek yok.
Daha tam olarak sevgilim diyemedigin adamla evlilik sonrasini konusmak ve planlamak zaten fiyasko.
Birbirini seven insanlar birbirini arzular dedi.
Ben tamam atıcam diyip bikinili fotoğrafı gönderdim. "Bune ya bundan bir şey anlaşılır mı, dalga mı geçiyon, herkes plajda seni böyle görüyo zaten, fotoğrafı kaydetmeye değmez" falan dedi
Ki bikinili fotoğraf bile bana göre açık bi fotoğraf, yetinmiyor.
Elimden geleni attım beğenmedi bir de. Sonra attığıma da pişman oldum
Ben oldum olası çıplaklıktan utanan bir insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?