- 9 Ocak 2021
- 828
- 1.008
- 43
- 35
Köprüyü geçene ladar rol yapıyo.Normalde her konuda iyi anlaşıyoruz. Bu cinsellik kısmında kopuyo işler
Köprüyü geçene kadar rol yapıyo.Normalde her konuda iyi anlaşıyoruz. Bu cinsellik kısmında kopuyo işler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köprüyü geçene ladar rol yapıyo.Normalde her konuda iyi anlaşıyoruz. Bu cinsellik kısmında kopuyo işler
Köprüyü geçene kadar rol yapıyo.Normalde her konuda iyi anlaşıyoruz. Bu cinsellik kısmında kopuyo işler
Maalesef düzelmiyorlar hep daha fazlasını isterlerHiç düşünme uzaklaş ondaki hoşlanma değil cinsel arzularını tatmin etme peşinde olan bi sapkin bence bu tipler tehlikeli de olur
Canım sen tam bir sırtlana denk gelmişsin, bu konularda tecrübesiz olduğunu biliyorsa bunu kullanmaya çalışır. Senin libidon düşük falan değil o fazla gevşek. Tekrar aynı konuyu açtığında diyeceksin ki “ bu konuları konuşmaya devam edeceksen burada keselim, bunları konuşmak istemiyorum” eğer konuşmaya devam ederse direkt kes zaten muhabbeti. Net ol bu konuda, gereken cevabı ver. Sırtlan çünkü o.Merhabalar, konuyu nereye açacağımı bilemedim. Bir aydır bir çocukla görüşüyoruz, sevgili gibiyiz denebilirdi. Benden hoşlandığına inanıyorum ama sürekli cinsellik konusu açılıyor. Ben daha 1 ay olduğu için konuşmak erken olduğunu belirtiyorum ama o benim libidomun düşük olduğunu söylüyor. Ben bu konulara pek alışık değilim, hiç erkek arkadaşım olmadı veya bu konular hakkında rahat rahat konuşabilen biri değilim. Benim mi libidom düşük yoksa bu çocukla konuşmayı kesmeli miyim?
Yaşım 22 onun yaşı 23
İlişkiyi kurtarmak amacıyla nude göndermem için manipüle etmeye çalıştı.Gerçekten seni sevseydi, değer verseydi seni cinselliğe zorlamaz, anormal olduğunu iddia etmezdi. Sadece seni tanımayan odaklanır ve sen ne zaman hazır olursan o zamanı beklerdi.
Karşındaki tam serseri.
Ooo 1 ayda böyleyse 1 yılda ne olur artık sen düşün . Eğer isteksizsen libidosu yüksek birini bul de ve yol ver . Çocuk başından amacını belli etmiş .Merhabalar, konuyu nereye açacağımı bilemedim. Bir aydır bir çocukla görüşüyoruz, sevgili gibiyiz denebilirdi. Benden hoşlandığına inanıyorum ama sürekli cinsellik konusu açılıyor. Ben daha 1 ay olduğu için konuşmak erken olduğunu belirtiyorum ama o benim libidomun düşük olduğunu söylüyor. Ben bu konulara pek alışık değilim, hiç erkek arkadaşım olmadı veya bu konular hakkında rahat rahat konuşabilen biri değilim. Benim mi libidom düşük yoksa bu çocukla konuşmayı kesmeli miyim?
Yaşım 22 onun yaşı 23
Aynen öyleBöyle iyi niyetli kızların karşısına eli şeyinde ergenler çıkıyor işte![]()
Haklısınız, duygusal olarak bir şeyler hissetmeme rağmen kendisinden uzak durdumBanada bikaç aydır tanıdığım biri böyle şeyler söylemişti.birbirimizden karakter olarak hoslanıyorduk ama neymis eski nişanlısı onu yapmazmis bunu yaomazmış herseye yok dermiş falan bi konuya girdi. Hani sen yaparmısın gibisinden direk kestim görüsmeyi engelledim gitti. Pazarlık mı yaoacam onu yaparım bunu yaparım diye. Ben bunlari açık açık konusmak zorundamıyım. Hayır yani istediklerini yaparsam mı benimle olacaksın. Sevgi böyle birsey degil. Cinsellikte pazarlık konusu olamaz. Görüşme bence. Amaç belli yer yapıyor