• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylık evliyim çok pişmanım

mayaxx1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
26
7
1
37
Herkese merhaba.
Ben çok çaresiz ve çok kötü durumdayım.
1 ay önce evlendim hem de sevdiğim adamla ama evlendiğim günden beri mutlu bir günüm yok. Onun yaptığı herhangi bi kötülük ya da sorun yok ama ben bir türlü kendimi bu eve bu evliliğe ait hissedemiyorum. 6 yıldır birlikteyiz ama hep ayrıl barış ayrıl barış ve hep o terk etti beni çok acı çektirdi sonunda evlendik ama hiç bişey düşündüğüm gibi değil. Sığamıyorum bu eve göğsüm sürekli bi yangın söndüremiyorum geceleri uyuyamıyorum gündüzleri ruh gibiyim. Kendimi sürekli test ediyorum onu kaybetsen naparsın diyorum hatta başkasıyla gittiğini düşünüyorum zerre canım acımıyor. Düzeleceğime zerre kadar inancım yok. Napmalıyım ben nolur akıl verin.

Güncelleme: içimdekileri anlattım geçmişi unutamadığımı evliliğe aşılamadığımı mutsuz olduğumu. O da benim nasıl bi adam olduğumu bilerek evlendin benimle dedi ben her gün mutsuz insan görmek istemiyorum dedi bunu ne sana çektiririm ne de ben çekerim dedi . Beni hayal kırıklığına uğrattın dedi ben senin sevgine ilgine iyiliğine güvendiğim için evlendim seninle dedi sonra da hava alacağım dedi evden çıktı gitti dur gitme diyemedim çünkü bugün gitme desem yarın diyebilecek miyim kendime inancım yok🥹 ben çok dardayım ya çok kötüyüm

Son düzenleme:
Daha önce yaşadıklarımızdan dolayı bi acaba hep vardı tabiki aklımda . Çünkü zamanında çok üzdü beni.
Bir olmamışlık vsr evliliğinizde. Evlenmiş olmak için evlenmişsiniz gibi. Çift terapistine gidin bence. Olmuyorsa yine geçmiyorsa bu hisler karar sizin. Hakkınızda hayırlısı olsun

Evliliğin ilk zamanları böyle şeyler olabiliyor. Bende de olmuştu. Üstelik biz de sizin gibi uzuuun bir ilişki sonucu ve severek evlenmiştik. Sonuçta hayatınız tamamen değişiyor. İnsan ruhsal olarak bir anda uyum sağlayamıyabiliyor bu değişime. Zamanla alışırsınız.

Herkese merhaba.
Ben çok çaresiz ve çok kötü durumdayım.
1 ay önce evlendim hem de sevdiğim adamla ama evlendiğim günden beri mutlu bir günüm yok. Onun yaptığı herhangi bi kötülük ya da sorun yok ama ben bir türlü kendimi bu eve bu evliliğe ait hissedemiyorum. 6 yıldır birlikteyiz ama hep ayrıl barış ayrıl barış ve hep o terk etti beni çok acı çektirdi sonunda evlendik ama hiç bişey düşündüğüm gibi değil. Sığamıyorum bu eve göğsüm sürekli bi yangın söndüremiyorum geceleri uyuyamıyorum gündüzleri ruh gibiyim. Kendimi sürekli test ediyorum onu kaybetsen naparsın diyorum hatta başkasıyla gittiğini düşünüyorum zerre canım acımıyor. Düzeleceğime zerre kadar inancım yok. Napmalıyım ben nolur akıl verin.

34 yaşında yetişkin bir kadınsınız. Sorununuz : evlilik hayatına alışamamak, ev geçindirme sorumluluğu olsa çözüm önerileri sunulabilir.

"Eşinizin başkasıyla gittiğini dahi düşünüyor ancak zerre canınız acımıyormuş".

Yazdıklarınıza bakarak , sizin sorununuz; eşinizle evli olmayı istememek gibi görünüyor.

Bu durumda evlilik birliğinizi ayakta tutacak sevgi ve aşka sahip değilseniz ; ayrılmak ve birbirinizin hayatından daha fazla zaman çalmama seçeneklerini düşünebilirsiniz.

evlendikten 1 ay sonra ağlayarak aynı bu şekilde beni arayan bir arkadaşım olmuştu:) hem eşinin daha önce ona yaptıklarını sindiremiyordu, hem de öyle bir durum olmamasına rağmen özgürlüğünün kısıtlandığını düşünüyordu. Sanırım bazı evlenen bireylerde aynı lohusalık dönemi gibi bu evlilik bunalımı oluşuyor:) yeni bir hayat,yeni düzen adapte olması çok kolay şeyler değil tabikide. Kendinizi bu dönemin geçici olduğuna motive etmeye ve iyi taraflarına bakarak (örn kendi eviniz,kendi düzeniniz, sevdiğiniz hep yanınızda vb gibi) mutlu etmeye çalışın. Tabiki maddi durumunuz da el veriyorsa muhakkak destek alın. Ancak çok duydum, en yakın arkadaşımda da gördüm, geçici oluyor. Kendinize dünyayı dar etmeyin 🍀

ah buarada o arkadaşım şuan fazlasıyla mutlu ve iyi ki diyor 😊

Sürekli bi evde yaşama fikri hayatımın geri kalanını hep onunla geçireceğim düşüncesi bile beni deli gibi gezdiriyor ortada günüm gecem yok

Evlenirken ne bekliyordunuz ki? Daha 1 ay olmuş. 1 ay önce düşünmediniz mi biz bir ömür aynı evde yaşayacağız bu adamla diye

Back
X