Istahın nasıl pekı mıde bulantın falan var mı?Ben sendende zayıftım 46 yla hamile kaldım şuan 59 kiloyum boyum 1.63.. 7 aylık hamileyim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istahın nasıl pekı mıde bulantın falan var mı?Ben sendende zayıftım 46 yla hamile kaldım şuan 59 kiloyum boyum 1.63.. 7 aylık hamileyim...
Yani sirf ciplakken goruntun istedigin gibi degil diye bosanmak istiyor oyle miBen derdımı anlatamıyorum sanırım ama sorun ıkı kılo meselesı Deıl. Esım evlenmeden once benı hıc kıyafetsız gormedgı ıcın yada bır mını etek gymedgım ıcın veya bır tatıle gıdıpte bıkınıyle gormedgı ıcın bu kadar zayıf olabılcegımı tahmın etmemıs. Yanı kemıklerım sayılıomus goguslerım kucukmus vs vs. Hayalındekı bn aslında bole deılmısım.
Aynen benimde 70:)konu inandırıcı gelmiyor iki kilo verince o kadar da büyük olumsuz yönde değişiklik olması mümkün değilAynı boydayım 52 kiloyum, pilates yapıyorum, uzun dönem spor yapmışlığım var. Hiç de kemiklerim sayılmıyor. Ölçü vermek gerekirse de bel 70 :)
Canım sen nasılsın son gelişmeler de değişiklik oldu mu ?davayı kazanmıştın dimiCan sikintisindan konu acmis
Uydurmasyon
bunam altinda baska bir şey var ben sana söyleyeyim canimcok caresızım annmlere de bısey dıyemıyorum uzulmesınler dıye.. En son bebegı aldırmak ıstedgını soyledı ızın vermedım. Smdı ne yaocam gercekten bılmıyorum
Ben senden 4 cm uzunum kilom neredeyse seninle aynı ama eşimde dahil olmak üzere fiziğim beğenilir. Senin 1.66 boyla itici durduğunu düşünmüyorum o nedenle. Eşin kendine bahane üretiyor bence... Zaten hamile karısına böyle sudan bir sebeple boşanma mevzusunu açıyorsa o adam Allah'lık demektir 1, sevmiyor demektir 2.. Yaptığı tek şey "bahane" üretmek...Kızlar oncelıkle merhaba.. Bundan bır ay once esımle severek evlendık. Ama kısa zamanda hayatımız kabusa dondu. Sebebı ıse benım cok zayıf olmam. 1.66 boyundayım evlendgımde 50 kıloydum bır ayda ıkı kılo vermısım sıkıntıdan 48 kıloya dustum. Esım cok zayıf oldugum ıcın benı ıstemıyor. Bugune kadar farketmemıs bu kadar zayıf oldugumu. Suanda hamıleyım. Lutfen senı sevse ayrılmak ıstemez sende bosan gtsın gbı yorumlar yapmayın bende bekarken bole dusunuodum ama suanda sartlar cok farklı bıde bebegım var yuvamı yıkamam. Lutfen yardımcı olun bana(
Gercektekı bn hayalınde kı bn le ortusmuomusum. Mesela evlenmeden once benı hc makyajsız gormemıs. Kı bu da bahane bnce normalde hc abartılı makyaj yapmam dugunumde bıle sade bı makyaj tercıh ettım. O geldgınde de tek yaptıgım sey fondoten rımel ve dudak kalemıydı ruj bıle surmem yanı. Ama makyajsız cırkınmısımBahane ben 99 kiloya ciktim yine bana hayran hayran bakan ve her seferinde open koklayan esim ben 62 kiloya dustugumdede çok sevdi ve yine öper dururdu yemek verirdi yede buyu derdi severdi suan 76 kiloyum hamileyim karnim kocaman yine seviyor seven adam kilomilo demez ne demek önceden bilmiyordum? Hayirdir körmüydü sor asıl sorun ne diye yumuşakça sor çözüm bulalım de