• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik evliyim ve boşanmak üzereyim..

Arkadaslar merhaba..
Karisik duygular ve dusunceler icerisindeyim.. flört donememizde nisanlilik surecimizde sureklj catistigim biri ile evlendim.. beni cok sevdigi gerekcesiyle kiskanclik krizlerine girip cep telimi elinden dusurmeyen, gun icerisinde nerde ne yaptigimi dk dk bilmek isteyen, yeri geldiginde siddet uygulayip kufreden, birlikte olmak icin evlenmemizi dahi beklemeyen ki bunu sonradan kendisine mecbur birakmak icin yaptigini farkettigim biri ile evlendim.. tartisma esnasinda beni evden kovdu evin kirasini kendisinin odedigini soyleyerek ertesi sabah esyalarimi toplayip evi terkettim bosanmak istedigimi soyledim.. parmagi kirildi icin annesi ve ablasi tarafindan hayatimda duymadigim hakaretlere maruz kaldim.. sadece sustum.. 15 gunun sonunda benim cabalarimla biraraya geldik o kadar hakareti yutup annesinden ozur dileyen ben oldum.. psikolojik sorunlu ben oldum.. bosanmak istemedigimi cok sevdigimi soyledim.. ancak annem bizimle yasayacak disariya cikmayacaksin annenle gorusmeyeceksinlere kadar giden bir diyalog olustu her kizdiginda bosanalim demeye basladi.. ve bende artik dayanamayip avukatla gorustugumu soyleyip artik kocam degilsin dedim.. cok kotu biriymis gibi oldu..ancak bunlari yasadim.. herseyi benim istedigim gibi yapmaya calisiyordu.. ancak duygu kontrolu konusunda iyi olmayan biri.. ve duygusal bencil.. normal bir cumle kurdugumda guzel konusmuyorsun diyordu.. yani her cumlemde muhakkak guzel bir hitabet olmali yoksa bu yuzddn tartismaya basliyordu.. ve son olarak inanilmaz mal canlisidir.. arabasinin kapisini sert kapattigim icin dahi tartismisizdir.. herseye yemin ettiren inanci guvenci olmayan biri.. toplumsal acidan baktigimda bosanmis bir kadin olmak zor geliyor... ama karsi tarafin hatalarini kabul edip tekrarlamamasi gibi bir durumda soz konusu degil.. bilmiyorum sonumuz ne olacak..
'boyle yazinca kotu biri gibi gorundu' demissin, 'aslinda cok iyi biri' oldugunu savunmayacaksin dmi?
insan biraz iyi biraz kotu degildir, ya iyidir ya kotu.. insan kusurlu/hatali olabilir, iyi biri olsa da, bu farkli bisey.. ama iyiyse iyidir, kotuyse kotudur..
bu kadar kotuluge ragmen evlenmissin, iyi dusun, gercekten bosanacaksan at adimini, ve devam edeceksen de cocuk dusunme..

Arkadaslar 3. Sayfada bir soru sordum.. fikriniz nedir.. anne kuzusu olan biri.. sayisini bilmedigi kadar kuz arkadasi olmus ancak annesi beni istedi diye kac sene pesimden kosup beni evlenmeye ikna etti.. cok seviyorum diyor cok kiskaniyor.. avukata vermem onu cok uzmus.. zaten paragoz dugunde takilanlari istemem ayri koymus.. sizce bosanmaya razi olur mu.. bosandiktan sonra rahat birakir mi?

Arkadaslar 3. Sayfada bir soru sordum.. fikriniz nedir.. anne kuzusu olan biri.. sayisini bilmedigi kadar kuz arkadasi olmus ancak annesi beni istedi diye kac sene pesimden kosup beni evlenmeye ikna etti.. cok seviyorum diyor cok kiskaniyor.. avukata vermem onu cok uzmus.. zaten paragoz dugunde takilanlari istemem ayri koymus.. sizce bosanmaya razi olur mu.. bosandiktan sonra rahat birakir mi?
onu bilemeyiz ki.. sen taniyorsun..

sonuçta ne yaşadığınızı sen biliyorsun ama anlatımın çok tek taraflı olmuş bence
evlenmeden önce birlikte olmuşsunuz ve sen diyorsun ki "bunu bile evlenmem için yaptığını biliyorum" gibi birşey yazmışsın. sonuçta bunu tek taraflı yapmadı adam. adı üstünde birlikte olmuşsunuz. ve diğer tarafta sensin. öbür türlüsü zaten sana tecavüz etmiş olması gerek.ama sen bunu bile o yaptı diye anlatıyorsun.
bu durumda sağlıklı yorum yapmak çok zor gibi geliyor bana.

sonuçta ne yaşadığınızı sen biliyorsun ama anlatımın çok tek taraflı olmuş bence
evlenmeden önce birlikte olmuşsunuz ve sen diyorsun ki "bunu bile evlenmem için yaptığını biliyorum" gibi birşey yazmışsın. sonuçta bunu tek taraflı yapmadı adam. adı üstünde birlikte olmuşsunuz. ve diğer tarafta sensin. öbür türlüsü zaten sana tecavüz etmiş olması gerek.ama sen bunu bile o yaptı diye anlatıyorsun.
bu durumda sağlıklı yorum yapmak çok zor gibi geliyor bana.
Kendi rizanla olmasa eter koklatip yapacaktim yoksa sen beni birakir giderdin dedigi icin oyle dusunmus olabilirim.. gecen hafta kuaforde aradi ve duymadim bu yuzden benle 2 gun tartisti.. nerden bilecekmis kuafordemiyim nerdeyim diye.. attigim her adimi haber veriyordum vermesem.. vay halime...

Gücünü topla ve bir an öne kurtul bu ne ya hasta bu adam

Yani görünün köy klavuz istemez yazık olmuş sana ama bu adamla da ömür geçmez

Kendi rizanla olmasa eter koklatip yapacaktim yoksa sen beni birakir giderdin dedigi icin oyle dusunmus olabilirim.. gecen hafta kuaforde aradi ve duymadim bu yuzden benle 2 gun tartisti.. nerden bilecekmis kuafordemiyim nerdeyim diye.. attigim her adimi haber veriyordum vermesem.. vay halime...

Bu ne yaa hasta bu adam:KK57::KK57:

Niye evlenir insan mutlu olmak için
Mutlu değilsin ve görünen ileride de olmayacaksin bu adamla
Çevremdekilerin ne dediği cani cehenneme
Arkana bakmadan git

Ve ne biliyor musunuz.. annemin arkadasinin oglu idi .. ve pesimden az da kosmadi.. tamam bende aldigi yaptigi seyleri begenmeyip laf ettim...hayatima girdigi gunden beri kabus yasiyorum.. ve cahil biri de degilim oyle insanlara akil verip sozumu dinletirimde.. nasi boyle bir hata yaptim.. hala annesinin ablasinin soylediklerini savunuyor haklilar kizgindilar diyor ancak annemin sinirle soyledigi birkac cumleyi sindiremiyor basima kakiyordu... annesi oglumun yaptigi b..k degerin yok bile dedi... annemin zoruyla aman yuvan yikilmasin diyerek ozurler dileyen ben oldum.. yeminler eden ben oldum.. ve esim olacak o insan bir dr biliyor musunuz.. yani egitim insani insan yapmiyor.. herkes tarafindan sevilen sayilan biri o kadar cok arkadasi var ki.. o kadar eglencelidir komiktir ki.. ancak manik depresif iste disariya manik.. bana depresif...bu kadar seye ragmen cok uzuluyorum... saf miyim neyim...yeniden bi baslangic yapmak bi zor gelio ki ..

Hata hatayı doğurur bence. Ilk başta bu hayat sizin ve sahip çıkmak onu yaşamak sizin işiniz. Aile zoruyla falan ancak çocuklar iş yapar. Çocuk değilsiniz belliki. Demem o ki evlenmek kadar boşanmak da normal. Sanki bana 50 yıl öncesinden bahseder gibisiniz. Toplum rahat artık boşver bence sen bunları. Hayatını kurtar yoksa ileride daha çok acı çekecektir.

Şimdi söyle düşün, Hergünun azap ve birde günahı bi yavru. Laflar sözle taciz hakaret. Belki dayak ve işkence. ... valla bu ayda böyleyse ileriki göremedim ben. Dr diyorsun. Psikopatlik için illede cahillik gerekmez.
Ya valla sinirden ne dediğimi bilemez oldum. Sen kendine bu hayatı yakistiriyorsan biz ne yapalım. Buyur yasa cehennemini. yok dersen cenneti de kendin yapacaksın artık

bu cümleden sonra bu konu bende inandırıcılığını kaybetmiştit.

bu cümleden sonra bu konu bende inandırıcılığını kaybetmiştit.
Aramiz iyiyken bile birden aglayip sen beni birakip gideceksin diyen biri.. hayatinda defalarca terkedilmis.. fiziksel ozelliklerimizin uyumlu olmadiginin farkinda biri.. niye yalan birsey yazayim ki fikir almak amacli yaziyorum? 4 yasindaki yegenimi ananemi sevisimi bile kiskanan biri.. o zaman buna da inanmayin.. basiniza gelmesin de gelirse anlarsiniz.. :(

Bu da başka çeşit manyak iyi mi!
Diyeceğim de manyağım diye bas bas bağrıyormuş daha evlenmeden..
Bile bile evlenene ne demek lazım bilemedim..

Bu da başka çeşit manyak iyi mi!
Diyeceğim de manyağım diye bas bas bağrıyormuş daha evlenmeden..
Bile bile evlenene ne demek lazım bilemedim..
Ayrilirsan soyle yaparim boyle yaparim diye tehdit alip ayrilicam diyince daha nisandan once elbiselerinizi keserse baska bir zaman yine ayrilmak isterseniz bicagi bilegine dayayip ayrilmak istiyormusun simdi soyle derse ee haliyle biraz tirsiyorsunuz.. baska care yok katlanayim duzelir diyorsunuz..

Arkadaslar merhaba..
Karisik duygular ve dusunceler icerisindeyim.. flört donememizde nisanlilik surecimizde sureklj catistigim biri ile evlendim.. beni cok sevdigi gerekcesiyle kiskanclik krizlerine girip cep telimi elinden dusurmeyen, gun icerisinde nerde ne yaptigimi dk dk bilmek isteyen, yeri geldiginde siddet uygulayip kufreden, birlikte olmak icin evlenmemizi dahi beklemeyen ki bunu sonradan kendisine mecbur birakmak icin yaptigini farkettigim biri ile evlendim.. tartisma esnasinda beni evden kovdu evin kirasini kendisinin odedigini soyleyerek ertesi sabah esyalarimi toplayip evi terkettim bosanmak istedigimi soyledim.. parmagi kirildi icin annesi ve ablasi tarafindan hayatimda duymadigim hakaretlere maruz kaldim.. sadece sustum.. 15 gunun sonunda benim cabalarimla biraraya geldik o kadar hakareti yutup annesinden ozur dileyen ben oldum.. psikolojik sorunlu ben oldum.. bosanmak istemedigimi cok sevdigimi soyledim.. ancak annem bizimle yasayacak disariya cikmayacaksin annenle gorusmeyeceksinlere kadar giden bir diyalog olustu her kizdiginda bosanalim demeye basladi.. ve bende artik dayanamayip avukatla gorustugumu soyleyip artik kocam degilsin dedim.. cok kotu biriymis gibi oldu..ancak bunlari yasadim.. herseyi benim istedigim gibi yapmaya calisiyordu.. ancak duygu kontrolu konusunda iyi olmayan biri.. ve duygusal bencil.. normal bir cumle kurdugumda guzel konusmuyorsun diyordu.. yani her cumlemde muhakkak guzel bir hitabet olmali yoksa bu yuzddn tartismaya basliyordu.. ve son olarak inanilmaz mal canlisidir.. arabasinin kapisini sert kapattigim icin dahi tartismisizdir.. herseye yemin ettiren inanci guvenci olmayan biri.. toplumsal acidan baktigimda bosanmis bir kadin olmak zor geliyor... ama karsi tarafin hatalarini kabul edip tekrarlamamasi gibi bir durumda soz konusu degil.. bilmiyorum sonumuz ne olacak..
Arkadasim ben senin yasadigin hayatin çok ama çok benzerini yasadim. Ve hala yasiyorum. Bosanmak insana zor geliyor, hep bir umudun oluyor düzelicek diye. Sen cabaladikca o umursamiyor. O kadar iyi anliyorum ki tahmin bile edemesin. Esim bEni o kadar kiskanirdi ki gittigim her yere nisanliyken yada sevgiliyken 5 dk sürmez arkamdan gelirdi. Evlendik ailesiyle sorunlar basladi. Hep ogulari hakli hep ben deli oldum.
Beni umursamamaya basladi , facebook oldu, baska kizlar. Hep agladim hep yuvam dedim. Sonunda hamile kaldim. O ne yapti? Istemiyorum bosanalim dedi cekti gitti. Ne aradi ne sordu. Bak ben icimdeki cana kiyamadigimdan dardayim. Sen ise daha yeni evlenmissin. Yol yakinken bosan. Hic baska kotu seyler olmadan kurtul. Icin aciyacak , Belki unutamicaksin onu da biliyorum ama mutsuz huzursuz olmicaksin. Nasip de birak. Ben güclüyümde aciz duruma düsme. Insan bu durumda hep yapma düzelir geri gelir cümlelerini bekler. Ben öyle yapardim. Ama simdi pismanim. Yapma nolur kendini mutsuzluga cagresizlige sürükleme

ahhh kardes Rabbim en hayirlisini nasip etsin hakkinda bugun muge anliyi izliyim dedim birazcik bosandigima sevinicektim nerdeyse kadini kocasi balkondan asagiya atmis galiba galiba diyorum cunku oyle supeleniyorlardi Rabbim omrunde olumunde hayirlisini versin

Arkadaslar merhaba..
her şey en başından belliymiş...

Back
X