• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik evliyim ve boşanmak üzereyim..

Ay maşAllah Allah nazarlardan korusun.. Sorun su ki 10 gun olacak ve ne arayip ne sordu..daha oncesinde 15-20 gun ayri kaldik ve ben arayip yalvarmistim...simdi ise onumuzde 2 yol var dedim ne yapalim dedim ona dahi cvp vermedi.. beni suclu buluyor.. hayatta en korktugu sey terketmemdi onu da yaptigimi gordu.. bakalim ne olacak bekliyorum
E sen terketmişsin ama yinede zeytin dalı uzatıyosun dönmek için hiç umursamada yazmada bekle cnm

ve hic beklemedigim birsey oldu.. parmagi kirildigi icin yalan yanlis ifadeleri dizdirip beni savciliga sikayet etmis, evden uzaklastirilmami talep etmis... benim gidip avukatla bosanma icin gorusmemi ve dugunde takilanlari hukuk düzenimiz bayan a verdigi icin bunun talebinde bulundugum icin bunlari yaptigina sebep gosteriyor.. bosanma davasi acmamis..ne yapmak istiyor? :'(

bu kadar olumsuzlukta ki bunları yapan insanın eminim tek bir iyi tarafı yoktur ben düzelebilecegini zannetmiyorum.. kac yaşında oldugunu yazmamışsın ama eminim gençsindir aslında iki yolun var
1. boşanmicaksın.. ve bir süre sonra o kötü şeylere maruz kalıp aklını yitiricek yada daha beter olucaksın
2. boşanıcaksın... ve kendin için hayatını yeniden kurucaksın gençken hayata yeni başlamak herşeyin üstesinden gelmek bende daha kolay
tabi herşeyin sonunda karar senin

Canım hakikateen onla hayat çekilmez ha 5 sene önce ha 5 sene sonra bi de çocuk felan olursa asla bırakmazsin. Kim ne deri boşver. Hayat senin hayatın 10 yıllık evli olup bosansan neyse sen daha 1 aylık evlisin. Yol yakinken dön. Sıfırdan düzene sok hayatını. Zaten bana sorarsan bu adamla evlenmenin en büyük sebebi evlenmeden onla cinsel münasebette bulunman. Ayrıca bence esin aşırı derece aşağılık kompleksi olan bi adam. kendine güveniyor gibi gözükse de güvenmiyor ve kendini sana layık görmüyor. Bu yüzden sana psikolojik baskı yaparak seni sindirmeye çalışıyor sen söylesin boylesin diye. bence yol yakinken dön ve hayatına bak.

Back
X