Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste o bunu maalesef farkedemiyor.. beni bu raddeye o getirdi.. ve annesi ablasi tarafindan mutlak hakli gorulen kendine aciyan ana kuzusu.. ne yapmaya calisiyor millete agliyor seviyorum diye bana yine pencelerini gosteriyorTimsah gözyaşları demekki. Biz kadınlar ne çabuk kanıyoruz. İlk boşanma kelimesini söyleyen sizsiniz ama boşanma konumuna getiren o. Değerinizi hatırlayın lütfen
Arkadaslar avukatlar konussun artik demistim.. inanmamis.. avukat arayinca onu oldugu yerde kalmis cok sasirmis ortak arkadaslarimiza askini sevgisini anlatip aglamis.. bunlari duyunca birazcik yumusadim.. haksiz oldugum taraflari dusundum ilk bosanma kelimesi kullanan evden esyalarimi toplayip terkeden yuzune tukuren kisi bendim... dun bosanmak istemedigini ifade etmis.. bende avukati arayip davayi acmayalim dedim.. ya herkes mutluyken bu kadar kisa zamanda evliligimin cokmesini kabul edemiyorum.. suruncemede kalmasin ya ayrilalim ya psikolojik destek alip yola devam edelim diye msj attim tik yok.. millete agla sesini duymak istiyorum de sonra sallayip bisey yazma..ya ne yapacagim bilmiyorum
Kabul etmiyor bir sekilde kendi dediklerini inkar edip beni suclu cikariyor..Allah a havale..Anneeeeem böyle kişileri alıp döveceksin toplucaKarşı taraf hatalıysa bunu yansıtın karşı tarafa hep alttan alan taraf siz olmayın.
Avukata gittigimi soyledim avukatim dugunde takilan tum altinlar senindir dedi ki yaklasik 70 bin tl lik altin.. ancak avukata 10 bin tl vereyim demis.. sonra davayi ben acmicam o acsin dedim avukata sonra arkadaslarimiza ben dava filan acmicam demis.. msj yaziorum cvp ofke patlamasi.. evet baska bir sehirde yasiyorum ve az bi zaman sonra gidicem ve iftira atacaktir Rabbim eline ayagina dolastirsin iste o vakit.. 1 sene imkansiz canim daha simdiden ailesi aramizdaykenkocanla yaşadıklarına ailesi müdahale etmeyip sana saygısızlık yapmasaydı eger geçer bişey olmaz derdim çünkü 7 8 ay bizim yaşamadıgımız kavga gürültü kalmadı ama aileler hep yapıcı olumlu oldu ne benım ailem ona ne onun ailesi bana saygısızlık yapmadı.. sonra sonra bizde alıştık ve şimdi çok mutluyuz allaha şükür ama eşinin ailesi ve eşin sende baskı uyguluyolar başa çıkman çok zor bence ilk aydan pes etme zaten 1 sene dolana kadar boşanma davasını açamıcaksın canım ayrı durdugun sürelerde sana iftira flnda atabilirler nafaka vermemek için bence 1 sene dayanmaya çalış (korunda) baktın olmuyor sonra boşanma davanı açarsın hem ailende yaşadıklarını bilir ve 1 sene sonunda arkanda olur...ki şöylede bi durum var bakarsın bizim gibi birbirinize alışırsınız ve mutlu olursunuz zamanla boşanmaya gerek kalmaz
Gorusup konusalim dedim sesini cikarmadi telefonda da oksurmekten konusamadi.. yine en basarisiz oldugumuz yere donduk whatsapp dan konustuk.. sanki bu sadece benim evliligim.. kendine acimaktan onunu goremiyor maalesefNeden mesaj attiniz? Varsa bir konusacagnz cagirin konusun bir yerde...
Mesajla anlasabilecek durumda degilsiniz farkinda degil misiniz?
Ayrica hemen geri vitese aldiniz ama bunu esinize belli etmeyi derim. Cunku "bu evliligi ne olursa olsun bitiremez" dusuncesini bir kafasina yer ettirirsen daha cok bu sahneleri yasarsiniz....
Bosuyor canim uzlasirsan ancak bizim bosanmamiz dahi cekismeli olacak ve en az 2 sene sürecek...Anaaamm bir ayda bunlar oluyosa bir sene sonra neler olur. Bence bosanmasanda bir sure ayri kalin zaten mahkemede bi aylik evli olani hemen bosamaz diye biliyorum..
Bosuyor canim uzlasirsan ancak bizim bosanmamiz dahi cekismeli olacak ve en az 2 sene sürecek...![]()
Suan konusamiyorum diyor sigaradan ve sinirsel oldugundan oksurmeye basladi.. sonra yazistik surumcemede kalsin istemiyorum artik dedim ne olacaksak olalim kendine aciyip duruyorsun filan yazdim birsey yazmadi.. kendini kasim kasim kasmasi meshurdurKonuşunca neye oksuruyor da anlatamadi derdini kisacasi ne konustunuz ne diyor beyfendi
Arkadaslar merhaba..
Karisik duygular ve dusunceler icerisindeyim.. flört donememizde nisanlilik surecimizde sureklj catistigim biri ile evlendim.. beni cok sevdigi gerekcesiyle kiskanclik krizlerine girip cep telimi elinden dusurmeyen, gun icerisinde nerde ne yaptigimi dk dk bilmek isteyen, yeri geldiginde siddet uygulayip kufreden, birlikte olmak icin evlenmemizi dahi beklemeyen ki bunu sonradan kendisine mecbur birakmak icin yaptigini farkettigim biri ile evlendim.. tartisma esnasinda beni evden kovdu evin kirasini kendisinin odedigini soyleyerek ertesi sabah esyalarimi toplayip evi terkettim bosanmak istedigimi soyledim.. parmagi kirildi icin annesi ve ablasi tarafindan hayatimda duymadigim hakaretlere maruz kaldim.. sadece sustum.. 15 gunun sonunda benim cabalarimla biraraya geldik o kadar hakareti yutup annesinden ozur dileyen ben oldum.. psikolojik sorunlu ben oldum.. bosanmak istemedigimi cok sevdigimi soyledim.. ancak annem bizimle yasayacak disariya cikmayacaksin annenle gorusmeyeceksinlere kadar giden bir diyalog olustu her kizdiginda bosanalim demeye basladi.. ve bende artik dayanamayip avukatla gorustugumu soyleyip artik kocam degilsin dedim.. cok kotu biriymis gibi oldu..ancak bunlari yasadim.. herseyi benim istedigim gibi yapmaya calisiyordu.. ancak duygu kontrolu konusunda iyi olmayan biri.. ve duygusal bencil.. normal bir cumle kurdugumda guzel konusmuyorsun diyordu.. yani her cumlemde muhakkak guzel bir hitabet olmali yoksa bu yuzddn tartismaya basliyordu.. ve son olarak inanilmaz mal canlisidir.. arabasinin kapisini sert kapattigim icin dahi tartismisizdir.. herseye yemin ettiren inanci guvenci olmayan biri.. toplumsal acidan baktigimda bosanmis bir kadin olmak zor geliyor... ama karsi tarafin hatalarini kabul edip tekrarlamamasi gibi bir durumda soz konusu degil.. bilmiyorum sonumuz ne olacak..
Avukata gittigimi soyledim avukatim dugunde takilan tum altinlar senindir dedi ki yaklasik 70 bin tl lik altin.. ancak avukata 10 bin tl vereyim demis.. sonra davayi ben acmicam o acsin dedim avukata sonra arkadaslarimiza ben dava filan acmicam demis.. msj yaziorum cvp ofke patlamasi.. evet baska bir sehirde yasiyorum ve az bi zaman sonra gidicem ve iftira atacaktir Rabbim eline ayagina dolastirsin iste o vakit.. 1 sene imkansiz canim daha simdiden ailesi aramizdayken![]()
Ay maşAllah Allah nazarlardan korusun.. Sorun su ki 10 gun olacak ve ne arayip ne sordu..daha oncesinde 15-20 gun ayri kaldik ve ben arayip yalvarmistim...simdi ise onumuzde 2 yol var dedim ne yapalim dedim ona dahi cvp vermedi.. beni suclu buluyor.. hayatta en korktugu sey terketmemdi onu da yaptigimi gordu.. bakalim ne olacak bekliyorumah canım yaa bende ailemin yanına gittim 40 güne yakın kaldım oda bende telefonda hakaretler sayıp demedigimizi bırakmadık ne onun ailesi beni aradı ne benim ailem onu aradı... bende boşanmaya karar verdim avultata gittim avulkat banada takılar konusunda aynı senin dedigini söyledi.. eşimin avulkatıyla benim avulkatım telde konuşup anlaştılar baktı ben ciddiyim işin işine avulkat giriyo aklı başına geldi yalvarmaya başladı kaç gün kapının önünde arabada nöbet tuttu.. cvp vermedigimde evi arayıp duruyodu böyle 2 hafta koştu peşimden aileme yalvardı kendimi yüceltmek için söylemiyorum gerçekten yalvardı.. sonra geldim ben evime ve allaha şükür o kötü huylarının hepsini bıraktı şimdi melek gibi benle ailemin üstüne titriyo 1 dedigimi iki etmiyo ailesinden yana bi sıkıntım yoktu zaten hep yapıcıydılar allah onlardanda razı olsun... demem o ki sende sabrett bende 7 8 ay anca dayanıp ailemin evine dönmüştüm... şimdi 1 seneyi geçti bebek düşünüyoruz kısmetse.. üzülme herşey allahtan