• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik evliyim ve boşanmak üzereyim..

nymph06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
161
74
73
Ankara
Arkadaslar merhaba..
Karisik duygular ve dusunceler icerisindeyim.. flört donememizde nisanlilik surecimizde sureklj catistigim biri ile evlendim.. beni cok sevdigi gerekcesiyle kiskanclik krizlerine girip cep telimi elinden dusurmeyen, gun icerisinde nerde ne yaptigimi dk dk bilmek isteyen, yeri geldiginde siddet uygulayip kufreden, birlikte olmak icin evlenmemizi dahi beklemeyen ki bunu sonradan kendisine mecbur birakmak icin yaptigini farkettigim biri ile evlendim.. tartisma esnasinda beni evden kovdu evin kirasini kendisinin odedigini soyleyerek ertesi sabah esyalarimi toplayip evi terkettim bosanmak istedigimi soyledim.. parmagi kirildi icin annesi ve ablasi tarafindan hayatimda duymadigim hakaretlere maruz kaldim.. sadece sustum.. 15 gunun sonunda benim cabalarimla biraraya geldik o kadar hakareti yutup annesinden ozur dileyen ben oldum.. psikolojik sorunlu ben oldum.. bosanmak istemedigimi cok sevdigimi soyledim.. ancak annem bizimle yasayacak disariya cikmayacaksin annenle gorusmeyeceksinlere kadar giden bir diyalog olustu her kizdiginda bosanalim demeye basladi.. ve bende artik dayanamayip avukatla gorustugumu soyleyip artik kocam degilsin dedim.. cok kotu biriymis gibi oldu..ancak bunlari yasadim.. herseyi benim istedigim gibi yapmaya calisiyordu.. ancak duygu kontrolu konusunda iyi olmayan biri.. ve duygusal bencil.. normal bir cumle kurdugumda guzel konusmuyorsun diyordu.. yani her cumlemde muhakkak guzel bir hitabet olmali yoksa bu yuzddn tartismaya basliyordu.. ve son olarak inanilmaz mal canlisidir.. arabasinin kapisini sert kapattigim icin dahi tartismisizdir.. herseye yemin ettiren inanci guvenci olmayan biri.. toplumsal acidan baktigimda bosanmis bir kadin olmak zor geliyor... ama karsi tarafin hatalarini kabul edip tekrarlamamasi gibi bir durumda soz konusu degil.. bilmiyorum sonumuz ne olacak..

kıskançlık flört döneminde iyi bir şey gibi geliyor ama evkendikten sonra acısı çıkyor maalesef..

Arkadaslar merhaba..
Karisik duygular ve dusunceler icerisindeyim.. flört donememizde nisanlilik surecimizde sureklj catistigim biri ile evlendim.. beni cok sevdigi gerekcesiyle kiskanclik krizlerine girip cep telimi elinden dusurmeyen, gun icerisinde nerde ne yaptigimi dk dk bilmek isteyen, yeri geldiginde siddet uygulayip kufreden, birlikte olmak icin evlenmemizi dahi beklemeyen ki bunu sonradan kendisine mecbur birakmak icin yaptigini farkettigim biri ile evlendim.. tartisma esnasinda beni evden kovdu evin kirasini kendisinin odedigini soyleyerek ertesi sabah esyalarimi toplayip evi terkettim bosanmak istedigimi soyledim.. parmagi kirildi icin annesi ve ablasi tarafindan hayatimda duymadigim hakaretlere maruz kaldim.. sadece sustum.. 15 gunun sonunda benim cabalarimla biraraya geldik o kadar hakareti yutup annesinden ozur dileyen ben oldum.. psikolojik sorunlu ben oldum.. bosanmak istemedigimi cok sevdigimi soyledim.. ancak annem bizimle yasayacak disariya cikmayacaksin annenle gorusmeyeceksinlere kadar giden bir diyalog olustu her kizdiginda bosanalim demeye basladi.. ve bende artik dayanamayip avukatla gorustugumu soyleyip artik kocam degilsin dedim.. cok kotu biriymis gibi oldu..ancak bunlari yasadim.. herseyi benim istedigim gibi yapmaya calisiyordu.. ancak duygu kontrolu konusunda iyi olmayan biri.. ve duygusal bencil.. normal bir cumle kurdugumda guzel konusmuyorsun diyordu.. yani her cumlemde muhakkak guzel bir hitabet olmali yoksa bu yuzddn tartismaya basliyordu.. ve son olarak inanilmaz mal canlisidir.. arabasinin kapisini sert kapattigim icin dahi tartismisizdir.. herseye yemin ettiren inanci guvenci olmayan biri.. toplumsal acidan baktigimda bosanmis bir kadin olmak zor geliyor... ama karsi tarafin hatalarini kabul edip tekrarlamamasi gibi bir durumda soz konusu degil.. bilmiyorum sonumuz ne olacak..
bizlerin ne demesini bekliyorsunuz anlamadım tam olarak?

size göre mutsuz olmak, hakaret yemek, dayak yemek ''boşanmış kadın'' olmaktan daha alçaltıcı değilse devam edersiniz yapacak bir sey yok..

ama hepsinden öte korunmayıp kendi cehenneminize bir bebeği de getirmeyin olur mu?

Arkadaslar merhaba..
toplumun ne düşündüğünün canı cehenneme
herkes kendi eşiğine baksın. böyle kanı bozuk biriyle ömrünü çürütecegıne
2-3 densız komsunun ve akrabanın dedıkodusuna maruz kalmayı yeglerım;)

şimdi burda boşan demek ne kadar doğru olur bilemem ama ilerde çocuklu ve boşanmış bir kadın olmak daha zor olsa gerek! Tatlım sen evliliğini kocanı en iyi analiz edecek olan kişisin.Bak düzelecek bi durum var mı adam olur mu kocan, eğer olumlu bakabiliyorsan biraz daha uğraş derim çünkü çok erken herşey için ama yok dayanamam daha kötü olur dersen yol yakınken ayrılmak en iyisi hasarın az olur öyle düşün...

Böyle bir evlilikten kurtarın kendinizi. Artık boşanmış insanlar konusunda bilinçlendi insanlar.
Birlikte olmanızı dahi adamın ustune yuklemişsiniz ben burada karıştım. Zorla mı oldu ? Şiddet gorduğunuz insanla evlenerek çok buyuk hata yapmışsınız. En kısa zamanda hatanızdan dönmeniz lazım.
İnşaallah bundan sonraki hayatınız çok guzel olur.

Ve ne biliyor musunuz.. annemin arkadasinin oglu idi .. ve pesimden az da kosmadi.. tamam bende aldigi yaptigi seyleri begenmeyip laf ettim...hayatima girdigi gunden beri kabus yasiyorum.. ve cahil biri de degilim oyle insanlara akil verip sozumu dinletirimde.. nasi boyle bir hata yaptim.. hala annesinin ablasinin soylediklerini savunuyor haklilar kizgindilar diyor ancak annemin sinirle soyledigi birkac cumleyi sindiremiyor basima kakiyordu... annesi oglumun yaptigi b..k degerin yok bile dedi... annemin zoruyla aman yuvan yikilmasin diyerek ozurler dileyen ben oldum.. yeminler eden ben oldum.. ve esim olacak o insan bir dr biliyor musunuz.. yani egitim insani insan yapmiyor.. herkes tarafindan sevilen sayilan biri o kadar cok arkadasi var ki.. o kadar eglencelidir komiktir ki.. ancak manik depresif iste disariya manik.. bana depresif...bu kadar seye ragmen cok uzuluyorum... saf miyim neyim...yeniden bi baslangic yapmak bi zor gelio ki ..

şimdi bu olanların başından beri tek sorumlusu eşin değil sen göz yumarsan olacağı bu

Ne diyebiliriz ki, adam sana eziyet ediyor, dengesiz ve psikopat. Böyle biri ile evli kalmak istiyorsan senin bileceğin iş ama bu şiddetin dozu gitgide artacaktır. Yol yakınken dön ve hayata yeniden başla derim. Boşanmak dünyanın sonu değil ama bu adamla evli kalmak senin kendi içn dünyanın sonu olacak bu kesin.

Back
X