1 aylık halim..(fotoğraflı)

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.100
940
198
35
Merhabalar; bugün 1 ayım doldu..Profilden beğeniyor olsamda önden vaziyet hiçte öyle değil..hafif bi kemerim vardı ve burun ucum biraz genişti..Kemer sadece törpülenecek sanırken oraya kıkırdak eklenmiş ve ince olan burun sırtım daha kalın duruyor..
Burun ucum yine geniş..bilmiyorum bu zamanla düzelecekmi..yüz ifadem, bakışım değişti..Bazı fotoğraflara bakıyorum 10 günlükken bile çok güzeller..ben aksine çirkinleştim..aynı durumu yaşayan varmı? zamanla düzelecekmi bu durum..iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum..

Bu hafif şiş haliyle bile çok güzel. Nesini takıyorsunuz ki.
yüzüm küçük olduğu için burun sırtımı ve ucunu kalın buluyorum..bide fotoğraftaki gibi durmuyor inanın..dokununca kalınlaştırılmış bi kemik dokuyu var kıkırdak fazla koyulmuş gibi..burun sırtının kalın olması bakışınızı değiştiriyor.

kıııız gzlerını oyle yapınca cok korkunc olmuşşun burnuna odaklanamadım

Bence sen görmek istediğini görüyorsun gibi. Daha ne kadar ince olacak sırtı ve ucu. Michael Jackson gibi mi. Bence burnunu çok hoş ve zarif duruyor ve doğal. Çok da yakışıyor sana. Ucu biraz şiş tabi şimdi. Tam oturması 6 ay oluyor malum.

Beni gören arkadaşlarımda önden kalın duruyor dediler..yüzüm küçük elmacık kemiklerim belirgin değil diye gerçekte öyle duruyor sanırım..6 ay beklemeye devam..

Cetvelle çizilmiş gibi burun hoş olmuyor bence. En ucu şiş belli. Daha küçülür. Ama bu haliyle bile çok güzelsin. Cerrahın eline sağlık. Bazılarının burnu takma gibi duruyor. Seninki süper diyorum takma diyorum iyi geceler diyorum.

Çok teşekkür ederim, böyle düşünmenize sevindim:)

Bence de boşa takıyorsunuz çok hoş bi burnunuz olmuş yapaylıktan uzak doktorunuzun eline sağlık ve önden kalın durmasının sebebi bence şişlerden. burnunuzun önceki resmini de koymuştunuz bi ara değişim kesinlikle çok hoş olmuş kusurlarınız gitmiş eminim şişleri biraz daha indiğinde hiç estetik olmamış gibi sanki hep burnunuz doğal böyleymiş gibi görünür diye düşünüyorum. geçmiş olsun

umarım dediğiniz gibi olur benim derim burun sırtında inceydi orda ödem yok gibi o yüzden tedirginim biraz..burun ucumsa sert halâ..sanırım en son burun ucu iniyormuş

yüzüme göre kalın durmuyormu sizce..bi iki arkadaşımda önden biraz kalın dedi ama umarım şişliklerdendir
Yok hayır eski halini bilmiyorum ama çok güzel gorunuyor su haliyle... Estetik olduğuna bin şahit lazım o kadar doğal ve güzel birde daha odemli halı buysa dusun odemler geçtikten sonra ne olacak

ay çok güzel olmuşsun yahu bayıldım
kime ameliyat oldun? ben de gazide olacaktım ama doktor özele geçince kaldı o iş...
senin doktorunu düşündüm açıkçası şu an

yüzüme göre kalın durmuyormu sizce..bi iki arkadaşımda önden biraz kalın dedi ama umarım şişliklerdendir
yoo önden de çok güzel duruyor ince haline sizin de arkadaşlarınızın da gözü alışmıştır ondandır
çünkü gerçekten güzel duuruyor bayıldım ben burnunuz çok doğal olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…