Dimi ya bide bu burnu beğenmiyor daha bir aylık nasıl şiştir takmış kocaman diyeay çok güzel olmuşsun yahu bayıldım
kime ameliyat oldun? ben de gazide olacaktım ama doktor özele geçince kaldı o iş...
senin doktorunu düşündüm açıkçası şu an
Tasarım burnunuz nasıldı?Merhabalar; bugün 1 ayım doldu..Profilden beğeniyor olsamda önden vaziyet hiçte öyle değil..hafif bi kemerim vardı ve burun ucum biraz genişti..Kemer sadece törpülenecek sanırken oraya kıkırdak eklenmiş ve ince olan burun sırtım daha kalın duruyor..
Burun ucum yine geniş..bilmiyorum bu zamanla düzelecekmi..yüz ifadem, bakışım değişti..Bazı fotoğraflara bakıyorum 10 günlükken bile çok güzeller..ben aksine çirkinleştim..aynı durumu yaşayan varmı? zamanla düzelecekmi bu durum..iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum..
Fotoğraflar biraz farklı gösterebilir ama çevremden öyle olumlu bi tepki almadım..ne kötü olmuş diyorlar nede iyi..Olmasaydında olurdu bakışları var.benim gülüşüm bakışım değişti buna üzülüyorum.Dimi ya bide bu burnu beğenmiyor daha bir aylık nasıl şiştir takmış kocaman diye
tasarım yapılmadıTasarım burnunuz nasıldı?
Doğallık benimde istediğim şeydi..hani bakan estetikli demesin..ama şuan gülüşüm bakışım değişmiş gibi zamanla bu değişirmi tedirgin ediyor açıkçası..size özelden yazdım doktorun isminiyoo önden de çok güzel duruyor ince haline sizin de arkadaşlarınızın da gözü alışmıştır ondandır
çünkü gerçekten güzel duuruyor bayıldım ben burnunuz çok doğal olmuş
şişlik inince normale dönüyor onlar :) bir arkadaşım da ameliyat oldu ondan biliyorum..Doğallık benimde istediğim şeydi..hani bakan estetikli demesin..ama şuan gülüşüm bakışım değişmiş gibi zamanla bu değişirmi tedirgin ediyor açıkçası..size özelden yazdım doktorun ismini
inşallah dediğiniz gibi olurda önden incelir..Cnm burnun küçülür daha biraz zamana bırak sürekli aynayla vakit gecirme güzel duruyo burnun
size özelden yazdım doktorumuBen çok beğendim. Doktorunuz kim acaba ?
Merhabalar; bugün 1 ayım doldu..Profilden beğeniyor olsamda önden vaziyet hiçte öyle değil..hafif bi kemerim vardı ve burun ucum biraz genişti..Kemer sadece törpülenecek sanırken oraya kıkırdak eklenmiş ve ince olan burun sırtım daha kalın duruyor..
Burun ucum yine geniş..bilmiyorum bu zamanla düzelecekmi..yüz ifadem, bakışım değişti..Bazı fotoğraflara bakıyorum 10 günlükken bile çok güzeller..ben aksine çirkinleştim..aynı durumu yaşayan varmı? zamanla düzelecekmi bu durum..iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum..
benim 4 ay dolmak üzere..evet ilk zamanlardaki kadar kalın değil..burun ucum hala sert..Nefes problemimse gece uyurken daha iyi oluyor gibi..gündüz çok farketmiyorum aradaki farkı..Bakışlardaki değişiklikte aynı malesef.matem noldu inceldi mi burnun benim aynı hala kalin
benim 4 ay dolmak üzere..evet ilk zamanlardaki kadar kalın değil..burun ucum hala sert..Nefes problemimse gece uyurken daha iyi oluyor gibi..gündüz çok farketmiyorum aradaki farkı..Bakışlardaki değişiklikte aynı malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?