1 aylık halim..(fotoğraflı)

Tasarım burnunuz nasıldı?

Dimi ya bide bu burnu beğenmiyor daha bir aylık nasıl şiştir takmış kocaman diye
Fotoğraflar biraz farklı gösterebilir ama çevremden öyle olumlu bi tepki almadım..ne kötü olmuş diyorlar nede iyi..Olmasaydında olurdu bakışları var.benim gülüşüm bakışım değişti buna üzülüyorum.

yoo önden de çok güzel duruyor ince haline sizin de arkadaşlarınızın da gözü alışmıştır ondandır
çünkü gerçekten güzel duuruyor bayıldım ben burnunuz çok doğal olmuş
Doğallık benimde istediğim şeydi..hani bakan estetikli demesin..ama şuan gülüşüm bakışım değişmiş gibi zamanla bu değişirmi tedirgin ediyor açıkçası..size özelden yazdım doktorun ismini

şişlik inince normale dönüyor onlar :) bir arkadaşım da ameliyat oldu ondan biliyorum..

Cnm burnun küçülür daha biraz zamana bırak sürekli aynayla vakit gecirme güzel duruyo burnun

Ben de beğendim burnunuzu, burun ucu büyük görünmesin diye sırtı kalınlaştırmış olabilir doktor.

Profilden gerçekten güzel görünüyor ama önden bir şey söylemek için erken daha da güzelleşecek zamanla.
Geçmiş olsun.

hayırlı olsun ameliyat olmuşsun. kime oldun?

matem noldu inceldi mi burnun benim aynı hala kalin

matem noldu inceldi mi burnun benim aynı hala kalin
benim 4 ay dolmak üzere..evet ilk zamanlardaki kadar kalın değil..burun ucum hala sert..Nefes problemimse gece uyurken daha iyi oluyor gibi..gündüz çok farketmiyorum aradaki farkı..Bakışlardaki değişiklikte aynı malesef.

Benimde elbette ilk gibi kalın degil ama eskisinden bes kat kalın ve cirkin bence bidana ameliyat olucam ben önerisi olan varsa gidebilirim eski halime dönmek istiyorum

Bende 42 gun oldu ameliyat olali ankarada oldum kucuklugu filan iyide sadece kavis yok fazla dogal ben kalkik ve kavis istemistim azda olsa acaba sisler inince kavis olma sansi varmi ki tecrubeli oldugunuz icin sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…