- Konu Sahibi Miniveronikaa
-
Canım bak sana önerim 2 günlük protein diyeti yap hemen telafisi olurDün akşama doğru sanki biraz kaçırdım gibi arkadaşlarla görüştük 5-6 tane yaprak sarması
4-5 kaşık kuru fasulye 4 dilim de unonun ekmekleri var ya çavdarlı onlardan bir de çok küçücük bir ekmeğe nutella ve bikaç krakerama diyeti bozmuş değilim tabi ki. Bugün kaldığım yerden devam ediyorum dün tahminlerime göre 1100-1200 kalori almışımdır
Çarşamba günü tartılıcam bir haftada ne kadar değişiklik olacak merak ediyorum. Bugün dünü telafi etme günü
obezite tedavisinde 1200 kalori verilirken benim 800-900 kalori almam normal değil mi zatenböyle düşük kAlorili bir diyetle sadece metabolizmanız yavaşlar vucüt alarm durumuna geçer ve kilo almaya başlarsınız. obezite tedavisinde bile 1200 kalorilik diyet veriliyor hastalara. önce gidin bir diyetsiyende metabolizma hızınızı ölçtürün sonra ona uygun diyet yapın.
obezite tedavisinde 1200 kalori verilirken benim 800-900 kalori almam normal değil mi zatenyani onların günlük normalde alması gereken kalori 2000in üstündeyken benim 1500
Haklısın canım ama ben günlük 1300-1400 kalori aldığımda kilom değişmiyor hiç hatta kilo alıyormuşum gibi oluyorum ben mi kalori hesaplayamıyorum acabaHayir degil. Mesela ben diyetisyene giderken benim metabolizma hizim 2000 lerde idi ilk hafta icin bana 1700 kalorilik bir diyet vermisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?