1 Aylık Kalori Diyetim

Bugün de arkadaşlarımlaydım malesef sabah iyi bi kahvaltı yaptım 300-400 kalori falan vardır.haşlanmış yumurta,patates kızartması yeşillik salatalık domates,üç salam bi dilim de ekmek yedim. Regl olduğum için çok ağrım var ve canım bir şey istemiyor belki bi saate kadar mercimek çorbası içerim ağrı kesici içmek için. İlk iki gün mahvediyor beni bu çarşamba eksi göreceğimi umuyorum tüm şişkinliğim,sıkıntım buymuş

Muhtemelen hatali hesap yapiyorsundur. Birde metabolizma hizi boya filan cok bakmaz. Tamamen fizyolojik saglikla alakali.
Benim kesin metabolizma hızım çok düşüktür. Leslie yapmaya çalışıyorum memlekete geldim şimdi yoksa kendi evimde koşu bandında iki üç haftadır günde 45 dk yürümeye başlamıştıö tempolu bir şekilde baya faydasını görüyordum böyle böyle artırıcaz hızı ne yapalım. Sanırım ben de zaten 1200 kalori falan alıyorumdur hesapladığımın üstüne 400 falan koyun siz

Valla o nutellali filan olan ogun yaklasik 2000 2500 kalori zaten
Ama dedigum gibi birden cok.kisitli bir diyet yapmak metabolizmayi acil durum planina yoneltip depolamaya o da kilo almaya sebep oluyor.
Sen vucudunu en iyi taniyan kisisin zaten bilirsin kendini.
Birde kosu bandin varsa hiit oneririm. Ben cok faydasını gormustum.

Bir yemek kaşığı nutella 65 kalori yazıyor uygulamada o yüzden öyle az göründü o, belki farklı uygulama kullanmam lazım ben de şaşırdım araştırıyım evime gidince dediğinizi, iyileşiyim biraz da leslie ye devam edicem. Teşekkür ederim bu arada ilglendiğiniz için bebeğinizi de inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız

Dün akşam mercimek çorbasından sonra bir parçacık kendi yaptığım kıymalı börekten yedim. Bu sabah bir haşlanmış yumurta ve bir bardak süt içtim. 2 mil leslie yapıcam az sonra. Kaçamaksız iki gün geçirmek istiyorum çarşamba tartı günü.

Bir bardak yeşilçay içtim daha yemek yemedim ne yiyeceğim bi fikrim yok. Leslie yapamadım çok halsizim başım da ağrıyor biraz

Üç tane lahana sarması bir dilim ekmek yedim

Günaydın cnm nasılsın??
Ben bugün ağır çıktım ya tartıda
Moralim bozuldu
Diyete devam ediyorum

Dün akşam bir parça börek yedim. Bu sanah da bir çilekşi activia yedim az önce de bir parça börek yedim akşam da barbunya yicem biraz pilavla. Ne biçim bir diyetim var börekli falan ama çok az yediğim için bir sıkıntı olmuyor bence böyle olmalı zaten. Günlük 800 kalori falan alıyorum. Ödemim indiğinden sanırım adetimin üçüncü günü ve ben 51.7 çıktım sabah 6 günde 800 gram yarın inş -200 görürüm bu haftayı 1 kg ile tamamlarım. Bugün bol su squat ve leslie yapıyorum:)

Günaydın cnm nasılsın??
Ben bugün ağır çıktım ya tartıda
Moralim bozuldu
Diyete devam ediyorum
Günaydınn. Sabah 51.7 yi gördüm baya sevindim canım sanırım aç yatmak baya etkili oluyor sen nasılsın ?

Orman meyveli activia yedim ve bugün iki bardak yeşilçay içtim günü tamamladım. Yarın dışarıda olucam galiba. dışarda küçük kendime göre şeyler bulabilirsem onları yicem

Sabah 1 haşlanmış yumurta biraz yoğurt yedim. Öğlen 1-2 bardakcık kola içtim malesef.
1 orman meyveli activia yoğurt yedim
Akşam fırında patates ve iki küçük kanat yedim bir dilim ekmekle
Bir bardak yeşilçay içip yatıyorum

Çok güzel ilerliyosun canım. İnş daim olsun. Menülerin de gayet güzel.
Yavaş veriyorum kilo galiba ama gerçekten 8 gündür kendimi hiç şiş tıka basa hissettiğim olmadı bence dozunda yiyorum. Bi de gece yatarken aç oluyorum çok olmasa da onun da baya etkisi var bence. 49.9 u görsem keşke hemen :/ aslında iki üç gün aç kalsam gider de yapamam galiba

Sabah birkaç sucukla bir dilim ekmek yedim
Bir bardak yeşilçay içtim
Bir tane activia yoğurt
Bir kurabiye yedim
Bir saat sonra falan da birkaç kaşık sulu köfte yerim biraz da salata

Valla bilmiyorum ki canım öyle karnım guruldayarak falan gezmiyorum ayrıca bunun biraz fazlasını yesem normal bi günde yediğim öğün olacak o yüzden bir değişiklik olmayacak
Bilemiorum benim de kafam karisik :))
Bazal metabolizma altina dusmeyin deniyor. Internette hesapladigimda 1300 kalori yapio, ben de 1400 civarinda almaya calisiorum.Bana da fazlaymis gibi geliyor ama metabolizmama kalici zarar vermek istemiorum, spor yapiorum ben de. Bu arada bunun gunluk oldugunu varsayarak yazdim.

Canım bir de şöyle bi durum var her yiyip içtiğimizin kalorisini malesef tam olarak hesaplayamıyoruz yani ben şuan günlük 700-800 yiyorum bana göre ama bu belki de 1000 kaloridir ben hesaplayamadığımdandır. Günlük kilomu korumak için almam gereken kalori miktarı 1650 gösteriyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…