Benim kesin metabolizma hızım çok düşüktür. Leslie yapmaya çalışıyorum memlekete geldim şimdi yoksa kendi evimde koşu bandında iki üç haftadır günde 45 dk yürümeye başlamıştıö tempolu bir şekilde baya faydasını görüyordum böyle böyle artırıcaz hızı ne yapalım. Sanırım ben de zaten 1200 kalori falan alıyorumdur hesapladığımın üstüne 400 falan koyun sizMuhtemelen hatali hesap yapiyorsundur. Birde metabolizma hizi boya filan cok bakmaz. Tamamen fizyolojik saglikla alakali.
Valla o nutellali filan olan ogun yaklasik 2000 2500 kalori zatenBenim kesin metabolizma hızım çok düşüktür. Leslie yapmaya çalışıyorum memlekete geldim şimdi yoksa kendi evimde koşu bandında iki üç haftadır günde 45 dk yürümeye başlamıştıö tempolu bir şekilde baya faydasını görüyordum böyle böyle artırıcaz hızı ne yapalım. Sanırım ben de zaten 1200 kalori falan alıyorumdur hesapladığımın üstüne 400 falan koyun siz
Bir yemek kaşığı nutella 65 kalori yazıyor uygulamada o yüzden öyle az göründü o, belki farklı uygulama kullanmam lazım ben de şaşırdımValla o nutellali filan olan ogun yaklasik 2000 2500 kalori zaten
Ama dedigum gibi birden cok.kisitli bir diyet yapmak metabolizmayi acil durum planina yoneltip depolamaya o da kilo almaya sebep oluyor.
Sen vucudunu en iyi taniyan kisisin zaten bilirsin kendini.
Birde kosu bandin varsa hiit oneririm. Ben cok faydasını gormustum.
Günaydınn. Sabah 51.7 yi gördüm baya sevindim canım sanırım aç yatmak baya etkili oluyor sen nasılsın ?Günaydın cnm nasılsın??
Ben bugün ağır çıktım ya tartıda
Moralim bozuldu
Diyete devam ediyorum
Yavaş veriyorum kilo galiba ama gerçekten 8 gündür kendimi hiç şiş tıka basa hissettiğim olmadı bence dozunda yiyorum. Bi de gece yatarken aç oluyorum çok olmasa da onun da baya etkisi var bence. 49.9 u görsem keşke hemen :/ aslında iki üç gün aç kalsam gider de yapamam galibaÇok güzel ilerliyosun canım.İnş daim olsun. Menülerin de gayet güzel.
Cok az deil mi :)))Sabah birkaç sucukla bir dilim ekmek yedim
Bir bardak yeşilçay içtim
Bir tane activia yoğurt
Bir kurabiye yedim
Bir saat sonra falan da birkaç kaşık sulu köfte yerim biraz da salata
Valla bilmiyorum ki canım öyle karnım guruldayarak falan gezmiyorum ayrıca bunun biraz fazlasını yesem normal bi günde yediğim öğün olacak o yüzden bir değişiklik olmayacakCok az deil mi :)))
Bilemiorum benim de kafam karisik :))Valla bilmiyorum ki canım öyle karnım guruldayarak falan gezmiyorum ayrıca bunun biraz fazlasını yesem normal bi günde yediğim öğün olacak o yüzden bir değişiklik olmayacak
Canım bir de şöyle bi durum var her yiyip içtiğimizin kalorisini malesef tam olarak hesaplayamıyoruz yani ben şuan günlük 700-800 yiyorum bana göre ama bu belki de 1000 kaloridir ben hesaplayamadığımdandır. Günlük kilomu korumak için almam gereken kalori miktarı 1650 gösteriyor banaBilemiorum benim de kafam karisik :))
Bazal metabolizma altina dusmeyin deniyor. Internette hesapladigimda 1300 kalori yapio, ben de 1400 civarinda almaya calisiorum.Bana da fazlaymis gibi geliyor ama metabolizmama kalici zarar vermek istemiorum, spor yapiorum ben de. Bu arada bunun gunluk oldugunu varsayarak yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?