- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
Bana da o civarda gosterio, bazal da 1300.Canım bir de şöyle bi durum var her yiyip içtiğimizin kalorisini malesef tam olarak hesaplayamıyoruz yani ben şuan günlük 700-800 yiyorum bana göre ama bu belki de 1000 kaloridir ben hesaplayamadığımdandır. Günlük kilomu korumak için almam gereken kalori miktarı 1650 gösteriyor bana
Ben FatSecret kullanıyodum ama artıı bakma ihtiyacı duymuyorum hemen hemen tahmin edebiliyorum ne kadar yediğimi. Sen bu şekilde yeme düzeniyle kilo verebildin mi?Bana da o civarda gosterio, bazal da 1300.
Ben myfitnesspal kullaniorum, nolur nolmaz die yedigimden biraz fazla giriorum. Yani 1400 hesapliosam gercekte ya 1400 dür yada daha az. Bilemiorum 1000 fln yedigim gunler oluo ama korkuorum vucut kendini kitlicek die :))
Iki hafta oldu 3 kilo verdim, sen pekiBen FatSecret kullanıyodum ama artıı bakma ihtiyacı duymuyorum hemen hemen tahmin edebiliyorum ne kadar yediğimi. Sen bu şekilde yeme düzeniyle kilo verebildin mi?
Ben 8 gündür bir kilo verebildim ama belim 73 cm den 70 e düştü :))Iki hafta oldu 3 kilo verdim, sen peki
Basin saolsun canim, allah sabrini versinBelim 70 cm e düştü sonunda kilom hala aynı ama wcden olduğunu düşünüyorumbu sabah bir parça börek yedim ve yarım ayran içtim. Bugün ananemin ölümünün üzerinden 1 yıl annemin ölümünden ise 3 ay geçti mevlüt okutuyoruz evimizde etli pide yerim büyük ihtimalle bi tane
Çok sağolunBasin saolsun canim, allah sabrini versin
Aslında orantısız değil belin 68 olsa tam olur bence.bende basen var :)Belimi ölçtüm bu arada 73bacaklarım falan çok zayıf üstten alıyorum kilo kollarım ve popo göbek gidiyor ölçülerim 87-73-94 nasıl orantısız olduğumu siz düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?