Uzama var cnm. Bir aydada sncak o kadar yzar. Yanlardan belliKızlar merhaba. Saçlarımı yanıklardan kurtardım. Platin yüzünden dipten yanıktı. Düz kesim istedigim icin anca uzadikca uclardan kestirdim. Şimdi uzatmaya çalışıyorum.
Fotograflari ters kolajlamisim bu aradasag taraf 28 eylül de çekilmiş sol taraf 22 ekim de. Uzama var mi bilemedim. Bakınca uzama var gibi ama belki ben psikolojik olarak oyle hissediyorumdur diye burada da paylasmak istedim. Yorumlarinizi bekliyorum. Ona gore saclarima uyguladiklarima devam edecegim :) ve insallah fotografi yukleyebilmisimdir
Bi ayda normal de boyle uzuyorsa pek bi katkısı olmamis yani yaptiklariminUzama var cnm. Bir aydada sncak o kadar yzar. Yanlardan belli
Hayir cnm oyle demedim . Guzel uzamis. Ancsk o kadar uzar derken. Normalden fazla uzamis . Gayet belli bundan fazlasi olmaz o anlamda . Bariz fark varBi ayda normal de boyle uzuyorsa pek bi katkısı olmamis yani yaptiklarimin
Aslinda basta yaptiklarim ise yaramiyordu. Dedim bi sorun var bende doktora gideyim. Malesef kansizlik cikti. Ve vitamin eksikleri. Bende boyle olunca demir cinko b vitamini ignesi falan aldim. Bunlarin etkisi oldugunu düşünüyorum. Tabi sinameki kürü ve yag karışımları yapiyorum :)Güzel uzamış ...aynen devam...neler yapıyosun
Anladim canim cok sevindim ya yani ben takıntı yaptigim icin saçlarımı bunu duymak cok guzel geliyorHayir cnm oyle demedim . Guzel uzamis. Ancsk o kadar uzar derken. Normalden fazla uzamis . Gayet belli bundan fazlasi olmaz o anlamda . Bariz fark var
Vitaminlerinde duzelirse daha saglikli uzar cnm merak etme. Simdi herseyin caresi var. Çıtçıt takarsin kendi sacin istedigin uzunluga gelene kadarAnladim canim cok sevindim ya yani ben takıntı yaptigim icin saçlarımı bunu duymak cok guzel geliyor
Ya saclarim sariyken hep cit citla gezdim acikcasi usandim onlari tak cikar aman biri farketmesin aman sacima zarar vermesin falan diye. Simdi hep topluyorum. Hemen uzatayim derdim yok acikcasi belime kadar gelsin gibi bi derdim de yok çünkü aşırı uzun saci sevmiyorum. Sırtımın ortasına kadar gelse yeter banaVitaminlerinde duzelirse daha saglikli uzar cnm merak etme. Simdi herseyin caresi var. Çıtçıt takarsin kendi sacin istedigin uzunluga gelene kadar
Cok sagol insallah boyle devam eder de yaza kadar uzatırım :)Güzel uzama var devam edin yaptıklarınıza bence :)
Çok güzel uzamış, Yen'i foto var mı saçlarınızınKızlar merhaba. Saçlarımı yanıklardan kurtardım. Platin yüzünden dipten yanıktı. Düz kesim istedigim icin anca uzadikca uclardan kestirdim. Şimdi uzatmaya çalışıyorum.
Fotograflari ters kolajlamisim bu aradasag taraf 28 eylül de çekilmiş sol taraf 22 ekim de. Uzama var mi bilemedim. Bakınca uzama var gibi ama belki ben psikolojik olarak oyle hissediyorumdur diye burada da paylasmak istedim. Yorumlarinizi bekliyorum. Ona gore saclarima uyguladiklarima devam edecegim :) ve insallah fotografi yukleyebilmisimdir
Haftasonu cekip koyacam :)Çok güzel uzamış, Yen'i foto var mı saçlarınızın
Çok güzel canım uzaması harikaKızlar bu da son hali saçımın. Merak eden olursa yada takip eden olursa diye cekicem hep. :) bu sefer yukariya tarihleri de yazdim. Ilk hali 2 ay once falandi. Sondaki fotografi da bugun cektim .
Yaa inşallah yaza kadar uzatırım cnm. Ugrasiyorum baya ama bakalım ne kadar uzayacakÇok güzel canım uzaması harika
haftada bir yumurta maskesi yap canım toparlaniyo saç ben iyi sonuçlar aldım belimde saç maşallah
O nasil bisey :) amannn yapmadigim kalmadi zaten onu da yapayimhaftada bir yumurta masesi yap canım toparlaniyo saç ben iyi sonuçlar aldım belimde saç maşallah
ben saçima bıçok şey uyguladım mesela suan yumurta kiriyorum sadece sarisini alıyorum vitamin ekleyebiliyorum içine bu bepanten varya bi kaşık ta badem yağı ekliyorum sacimin uzunluğuna göre ayarlıyorum bi kaşık bal bile ilave edilebilir saç parlıyor ekstradan ben koymuyorum masajla yedirin saça bi saat boneylede sarip bekle. sonra saç bakım kremleriyle yıkayıp kremlı iken yumuşak bi sekilde taramak masaj görevi görüyor saçta.böyle böyle toparlandi saçım çünkü çok boya yaptım.bel hizasinda suan kestirmistim önceden.O nasil bisey :) amannn yapmadigim kalmadi zaten onu da yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?