Saç Uzatma Yöntemleri 1 aylık saç uzatma yöntemim

Bakımlıprenses resimlerine baktım da omuzlarınnı iki resimde biraraya getirirsek uzama normal gibi.yani 1,5 ayda. Sac 2 cm zaten uzar.eğer cizgili bi tsört giyip cekersen cok daha iy olur.Ve birinde fönlü birinde fönsüz uzama görülmüyor dolayısıyla.
Ekstra bi uzama yok gibi.ama şimdiki halini ilk bakımındaki gibi fönlü koyarsan omuzların eşit hizada olacak şekilde yanyana gelirse daha iyi görülür gibi geldi:KK66:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 317
Bakımlıprenses resimlerine baktım da omuzlarınnı iki resimde biraraya getirirsek uzama normal gibi.yani 1,5 ayda. Sac 2 cm zaten uzar.eğer cizgili bi tsört giyip cekersen cok daha iy olur.Ve birinde fönlü birinde fönsüz uzama görülmüyor dolayısıyla.
Ekstra bi uzama yok gibi.ama şimdiki halini ilk bakımındaki gibi fönlü koyarsan omuzların eşit hizada olacak şekilde yanyana gelirse daha iyi görülür gibi geldi:KK66:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 276
Tatlım cok tesekkür ederim. Sacına benim için fön bile cekmişsin.şimdi daha iyi belli oluyor uzama.
Bende yapıyorum buna benzer karışım umarım uzar.seninki benden uzun.
Takipteyim

Benim iki hafta oldu diplerim yarım cm anca cıkmış.Şuan üzgünüm:((
Yarın resim koyucam inş bende

Tatlım cok tesekkür ederim. Sacına benim için fön bile cekmişsin.şimdi daha iyi belli oluyor uzama.
Bende yapıyorum buna benzer karışım umarım uzar.seninki benden uzun.
Takipteyim
Yok bebeğim daha fön çekemedim en son halini yolladım sana çekicem ama senin için. İnşallh uzayacak saçlarımız ama kafaya çok takmamak ve biraz rahat bırakmak gerekiyor

Gayet başarılı :) suan ne kullanıyorsun peki ?
Can'ım pazartesi yazdığım yağları kullanıyorum cuma günü aynı saatlerde ısırgan otunu kaynatıyorum tatlı badem yağı Hindistan cevizi yağı ve Bemiks ampul ile karıştırıp uyguluyorum haftada iki gün bakım yapıyorum sirkeli su ile de durulama yapıyorum saçlarım benim çok kuru gratisten bir maske aldım john frieada markası yoğun nemlendirici çok iyi geldi banyo da uçlara onu uyguluyorum :)

Can'ım pazartesi yazdığım yağları kullanıyorum cuma günü aynı saatlerde ısırgan otunu kaynatıyorum tatlı badem yağı Hindistan cevizi yağı ve Bemiks ampul ile karıştırıp uyguluyorum haftada iki gün bakım yapıyorum sirkeli su ile de durulama yapıyorum saçlarım benim çok kuru gratisten bir maske aldım john frieada markası yoğun nemlendirici çok iyi geldi banyo da uçlara onu uyguluyorum :)

Tamam canm teşekkürler :)

Bakımlıprenses naptın bıraktın mı saç uzatmayı yoksa devam mı? Bu arada gayet başarılı tebrik ederim

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back
X