öncelikle squat ile başladım. runtastic in squat diye bi app i var onu kullandım ama kendime göre de ayarladım biraz tabi programı çok değiştirmeden. 2 hafta sonra artık yaptığım squatlar hiç yormuyordu ve artık agrılarım olmuyordu, o yüzden ağırlık ekledim. 3 kg lık dambıl kullandım iki elimde kullanmak üzere, yani toplam 6kg. bu arada lunge, kickback gibi hareketler de ekledim. şu an günde 200e yakın ağırlıklı squat ve kickback yapabiliyorum. tabi yeme içmeme de dikkat ettim. kola, kahve, hazır yiyecekler gibi şeyler tüketmemeye çalıştım.Güzelmiş kardeş, yasaksa böyle fotoğraf, keşke spor maratonunu da yazsaydın da faydalanan olurdu bari yasak öncesi :)
öncelikle squat ile başladım. runtastic in squat diye bi app i var onu kullandım ama kendime göre de ayarladım biraz tabi programı çok değiştirmeden. 2 hafta sonra artık yaptığım squatlar hiç yormuyordu ve artık agrılarım olmuyordu, o yüzden ağırlık ekledim. 3 kg luk dambıl kullandım iki elimde kullanmak üzere, yani toplam 6g. bu arada lunge, kickback gibi hareketler de ekledim. şu an günde 200e yakın ağırlıklı squat ve kickback yapabiliyorum. tabi yeme içmeme de dikkat ettim. kola, kahve, hazır yiyecekler gibi şeyler tüketmemeye çalıştım.
teşekkür ederim, gerçekten özellikle ağırlıklı squatta fena terliyordum havlu dolaştırıyordum yanımda boynumdan akıyordu ter diğer türlü :) doğru pozisyonları iyice araştırmak lazım yoksa dizinize belinize zarar verirsiniz, ben youtubedan baya video izlemiştim bununla ilgili. her şey araştırıp yapınca güzel ve öyle daha iyi sonuç alınıyor gerçekten.Azim ve disiplininden dolayı seni kutlarım.
Sonucu güzel almışsın gerçekten buna diyecek lafım yok.
Selülit derdim yok fakat ben de yapmaya çalışıyorum. Beceremiyormuşum gibi geliyor nedense. Dik durabilme mevzusu acaba oluyor mu gibisinden..
teşekkür ederim :) benim gibi uyuşuk bir insana göre de değil cidden ama bazen bi görüntü sizi çok gaza getirebiliyor, ben arada pintereste falan girip motivasyon için fotoğraflara bakıyordum, zorlamak lazım. ama bazen ne kadar zorlarsanız zorlayın olmuyor haklısınız :)Vay be! Baya fark var. Fotograflarda cok cesurca...
Azmine hayran oldum. 1 ay spora gittim oda 1 ayda 3-4 kere gittim. Yok spor bana gore degil. Ve bu yuzden asla boyle duzelme yasayamayacagim.
3 hafta sonra elimle bacağımı sıkınca anladımNe kadar sürede sonuç elde etmeye başladın?
merhaba, 22 yaşındayım hareketsizlikten dolayı selülitlerim vardı uzun zamandır, özellikle okul zamanında hep oturduğum için iyice artmıştı, ve tabi ki beslenmem çok dengesizdi, yurtta kalıyordum ve hazır yiyecek tüketiyordum genelde. yaz geldi ve etek vs denerken aynada gözüken görüntüden hiç memnun değildim. hem selülit vardı hem de popom düşük ve biraz bıngıldak gözüküyordu. ağustosun başında kendimi düzenli bir spor maratonuna soktum ve sonucum güzel oldu, en azından eskisine göre çok güzel :) fotoğrafı koyuyorum ama umarım bi sorun yaratmaz
Eki Görüntüle 1879795
canim oncelikle tebrik ederim harika bir sonuc almissin.merhaba, 22 yaşındayım hareketsizlikten dolayı selülitlerim vardı uzun zamandır, özellikle okul zamanında hep oturduğum için iyice artmıştı, ve tabi ki beslenmem çok dengesizdi, yurtta kalıyordum ve hazır yiyecek tüketiyordum genelde. yaz geldi ve etek vs denerken aynada gözüken görüntüden hiç memnun değildim. hem selülit vardı hem de popom düşük ve biraz bıngıldak gözüküyordu. ağustosun başında kendimi düzenli bir spor maratonuna soktum ve sonucum güzel oldu, en azından eskisine göre çok güzel :) fotoğrafı koyuyorum ama umarım bi sorun yaratmaz
Eki Görüntüle 1879795
Canim ya banada yardimci olurmusun nasil spor yaptin bu duruma kadar guzel geldin
canim oncelikle tebrik ederim harika bir sonuc almissin.
sormak istedigim kickback hareketi tam olarak ne oluyor googlea yazdim bir suruhareket cikti.
200 yapiyorum demissin iki hareketten toplam 200 tane mi ?
cok sagol canim ama eskiden de güzel ince fizigin varmış daha da guzellestirmissin tebrik ederimmerhaba, diğer arkadaşlar da sormuştu biraz anlattım önceki mesajlarda ama tekrar yazayım:
1- günde 3 litre su içerek başladım. bazen 3 litre içemesem de minimum 2 litre ile kapatıyordum günleri.
2- çok tuzlu, şekerli, şerbetli yiyeceklerden uzak durmaya çalıştım.
3- hazır yiyecek nerdeyse hiç tüketmedim. abur cuburlardan bahsediyorum.
4- spora squat ile başladım. ilk günde 20-25 tane yaptım. o kadar yapmama rağmen ertesi gün bacaklarım o kadar acıyordu ki :)
5- squatı gün geçtikçe 8-10 adet arttırdım. 2,5 hafta sonra artık hiçbir şekilde squatın vermiş olduğu bir acıyı hissetmiyordum ertesi günü. yani artık rahatlıkla yapıyorudm bu yüzden 2 tane 3 kiloluk dambıl aldım ve ağırlıklı squat yapmaya başladım.
6- ilk hafta squat ile başladım demiştim. 1 haftadan sonra kick back hareketini ekledim. arada lunge da yapıyordum.
7- aynı şekilde kick back ve lunge hareketlerini de gün geçtikçe arttırıyordum azar azar.
8- düzen çok önemli. kasların yırtılmaması için 3 gün yapıp 1 gün dinleniyordum. o dinlediğim günde de yürüyüş yapıyordum genelde.
9- banyoda kese ile güzelce ovalıyordum. çok bastırmadan, yukardan aşağı. yani dizden kasıklara dogru bir masaj yapıyordum.
10. benim yaklaşık 30-40 gün oldu. toplamda yaklaşık 2700 adet squat yapmışım sanırım. squats pro adlı uygulamayla kaydediyordum bunu.
11- şu an ağırlıklı squat, ağırlıklı lunge, kick back, bridge gibi hareketlere devam ediyorum mümkün oldukça.
12- bu arada 2. haftadan sonra ağırlıklı squata geçerseniz ek oalrak başka squat çeşitleri de yapın. sumo squat ve side squat gibi.
teşekkür ederim.
genelde şunu yapıyorum ben:
ama tabi diğer çeşitleri de etkili olabilir.
diğer sorduğun soruya gelirsek; mesela sağ bacağımı kaldırıyorum 30 kere. sonra sol bacağımı kaldırıyorum 30 kere. sonra 1.5 dakika falan ara veriyorum sonra tekrar 30+30 yapıyorum. toplamda 120 oldu her iki bacak. bu şekilde minimum 200 yapıyorum. tabi ilk günlerde bu sayıda değildi. giderek arttırdım.
teşekkür ederim canım. pinterestte before after lara çok baktım ben de arada onlar motivasyon oluyor tavsiye ederim. zaten 2 ay bile bi sonuç almak için kısa bi süre aslında fitleşmek sabır, düzen ve azim isteyen bir şey. umarım istediğin forma kavuşursun ^^cok sagol canim ama eskiden de güzel ince fizigin varmış daha da guzellestirmissin tebrik ederim
ben de 2 aydir bir seyler yapmaya çalışıyorum da pek degisiklik yok ama sabır :)
merhaba, diğer arkadaşlar da sormuştu biraz anlattım önceki mesajlarda ama tekrar yazayım:
1- günde 3 litre su içerek başladım. bazen 3 litre içemesem de minimum 2 litre ile kapatıyordum günleri.
2- çok tuzlu, şekerli, şerbetli yiyeceklerden uzak durmaya çalıştım.
3- hazır yiyecek nerdeyse hiç tüketmedim. abur cuburlardan bahsediyorum.
4- spora squat ile başladım. ilk günde 20-25 tane yaptım. o kadar yapmama rağmen ertesi gün bacaklarım o kadar acıyordu ki :)
5- squatı gün geçtikçe 8-10 adet arttırdım. 2,5 hafta sonra artık hiçbir şekilde squatın vermiş olduğu bir acıyı hissetmiyordum ertesi günü. yani artık rahatlıkla yapıyorudm bu yüzden 2 tane 3 kiloluk dambıl aldım ve ağırlıklı squat yapmaya başladım.
6- ilk hafta squat ile başladım demiştim. 1 haftadan sonra kick back hareketini ekledim. arada lunge da yapıyordum.
7- aynı şekilde kick back ve lunge hareketlerini de gün geçtikçe arttırıyordum azar azar.
8- düzen çok önemli. kasların yırtılmaması için 3 gün yapıp 1 gün dinleniyordum. o dinlediğim günde de yürüyüş yapıyordum genelde.
9- banyoda kese ile güzelce ovalıyordum. çok bastırmadan, yukardan aşağı. yani dizden kasıklara dogru bir masaj yapıyordum.
10. benim yaklaşık 30-40 gün oldu. toplamda yaklaşık 2700 adet squat yapmışım sanırım. squats pro adlı uygulamayla kaydediyordum bunu.
11- şu an ağırlıklı squat, ağırlıklı lunge, kick back, bridge gibi hareketlere devam ediyorum mümkün oldukça.
12- bu arada 2. haftadan sonra ağırlıklı squata geçerseniz ek oalrak başka squat çeşitleri de yapın. sumo squat ve side squat gibi.
teşekkür ederim.
genelde şunu yapıyorum ben:
ama tabi diğer çeşitleri de etkili olabilir.
diğer sorduğun soruya gelirsek; mesela sağ bacağımı kaldırıyorum 30 kere. sonra sol bacağımı kaldırıyorum 30 kere. sonra 1.5 dakika falan ara veriyorum sonra tekrar 30+30 yapıyorum. toplamda 120 oldu her iki bacak. bu şekilde minimum 200 yapıyorum. tabi ilk günlerde bu sayıda değildi. giderek arttırdım.
Çok güzel olmuş canımyaptığın şeylerin videosunu koyarsan daha iyi olur herkes faydalanır kızlar şunuda ekliyeyim tuz su çok etkiliyor az tuz bol su
Cok teşekkürler anlatiginiz icin bende uygulicam eget bendede aynı sonuç olursa gercekten size hergün dua edicem inşallah
teşekkür ederim, bi ara boş olduğumda youtube’dan koyayım yararlı olanları.
rica ederim, ben bi arkadaşımı da zorla başlatmıştım o benimki kadar düzenli ve azimli değildi ama o da ufak da olsa bi fark gördü ve hala devam ediyor. 1 ay içinde çok belirgin bir sonuc almasanız bile devam edin lütfen çünkü herkesin genetiği aynı olmuyor. benim 1 ayda sonuç almamın birçok nedeni olabilir. bu arada poponun şekillenmesi için squat evet iyidir, düzenli ve sabırlı bi şekilde yapılırsa şekillendirir ayrıca bi süre sonra squata ağırlık eklerseniz hem şekillendirir hem de büyültür. başta yapılan normal squatlar daha çok şekillendirmek ve hafif kaldırmak içindir. popom niye büyümüyor diye ilk ayda motivasyonunuzu düşürmeyin. bunu da söylemiş olayım :)
merhaba, 22 yaşındayım hareketsizlikten dolayı selülitlerim vardı uzun zamandır, özellikle okul zamanında hep oturduğum için iyice artmıştı, ve tabi ki beslenmem çok dengesizdi, yurtta kalıyordum ve hazır yiyecek tüketiyordum genelde. yaz geldi ve etek vs denerken aynada gözüken görüntüden hiç memnun değildim. hem selülit vardı hem de popom düşük ve biraz bıngıldak gözüküyordu. ağustosun başında kendimi düzenli bir spor maratonuna soktum ve sonucum güzel oldu, en azından eskisine göre çok güzel :) fotoğrafı koyuyorum ama umarım bi sorun yaratmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?