1 aylık yürüyüş maratonum başlasın..

rdlpstck bunu başarabilir mi?

• her zamanki gibi hevesle başlar yarım kalır

OY: 3 18,8%
  • boşuna heves etmesin 1 ayda bir şey olmaz

OY: 0 0,0%
  • başarır tabi , yapan nasıl yapıyor

OY: 12 75,0%
  • o aldığın pantolona sığamazsın en iyisi sen onu birisine hediye et

OY: 1 6,3%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
bugün tam 40 dk yürüdüm ve yine popo kaldırma hareketi yaptım:))) yav kıçım acıyor ama seviniyorum işe yaradığına delalettir bu:)) popom yuvarlaktır ve aşağı bakmıolar ama malum basenler üçgen olmaya başladı ve onları ovalleştirmem lazım....otur otur pide gibi olcak kıçım:)))

laurana aynı sorun bende de var oturmaktan düzleşicem yakında :)
evin içinde yürürkende bacaklarımı sıkarak yürüyorum sanki daha iyi oluyor gibi geldi bana
sen ne zamandır yapıyorsun ne zaman başladın

ben sporumu yapmaya gidiyorum 1 saat sonra görüşürüz günlük:52:

laurana aynı sorun bende de var oturmaktan düzleşicem yakında :)
evin içinde yürürkende bacaklarımı sıkarak yürüyorum sanki daha iyi oluyor gibi geldi bana
sen ne zamandır yapıyorsun ne zaman başladın

çok olmadı başlayalı 1 hafta fln....8 dklık bi video...ilk yaptığımda resmen titriyordu bacaklarım ve zaten tamamını yapamadım..ne zamanki bni zorluyor atıyorum adam 10a kadar sayıp diğer harekete geçiyorsa bn 4 te zorlanıyorsam 5i yapıp bıraktım ama şimdi daha rahatım...ama adamdaki popoyu görmen lazım:)))))

bi saat dedim ama çok yoruldum 45 dk yaptım ve geldim 15 dk borcum olsun :)

bugün bütün gün koşturmaca içersindeydim sporumu da yaptım ama internete girip yazma fırsatım olmadı
1 saat yürüyüş yaptım günlükkk arkadaşlar vardı yemeği biraz geç vakitte yedim :50:

bu aralar internetim yoktu ve buraya yazacak kadar giremedim :(
sporuma deva ediyorum hatta bazı işlerimde olduugndan bu aralar baya hareketliyim
buraya yazmadıgım ıcın kendımı suclu hıssettım :)

Son düzenleme:
bugünde 30 dklık yürüyüşümü yaptım yediğime içtiğime de dikkat ediyordum ama hala aynı kilomdaydım bugün tartıldım 2 kg eksik çıkıyorum :) yürümek sıkılaştırdı mı henüz bilmiyorum ama dinç olmak icin cok güüzel.....

Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim:16:

Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim:16:

hosgeldinn:)
6 kilo çok çok iyi.kilomuz aynı hedefimizde aynı yalnız ben su yürüyüş işinden iyice sıkılmaya başladım henüz bırakmadım ama bırakırım diye korkuyorum.bugünde yarım saat yürüdüm 1 saat yürüsem daha iyi olurdu ama :)

hosgeldinn:)
6 kilo çok çok iyi.kilomuz aynı hedefimizde aynı yalnız ben su yürüyüş işinden iyice sıkılmaya başladım henüz bırakmadım ama bırakırım diye korkuyorum.bugünde yarım saat yürüdüm 1 saat yürüsem daha iyi olurdu ama :)

sakın sıkılma canım aynen böyle devam et çok faydasını göreceksin. keşke benimde zamanım olsada bol bol yürüyebilsem.:10:

Back
X