- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
Canim evet ben 6 aylıkken başladım. Sabah 8 öğlen 12 idi.biraz yavas vursaydiniz. bazen insanin aklindan geçer söyle mi yapsam boyle mi diye. yasamadan bilinmez. konu sahibi de dusunmustur sadece.
ben mecburen ise baslamistim zaten ucretsiz izin de vermezlerdi ozeldeydim. icim hep yaradir. her anneye her hamileye derim.hemen baslamayin.diye . ama herkes birden yuklenmis konu sahibine uzuldum.birumutturyasamak senin hamileyken konuna da yazdigimi.hatirliyorum hemen baslama dedigimi. sen de hemen hatta bebek.cok.kucukken baslayacagini.söylüyordun.
yani sunu demek istiyorum bu kadar sert yazmayalim. ben de bebeklere mumkun mertebe annenin kendisinin bakmasini dusunuyorum. hatta genelde annelere çalış diye cevap gelir konularda o zaman okurken bile sinir olurum. kolay değil iki kucuk bebekle calismak. konu sahibi ise baslasa bile tekrar izne ayrilacaktir.
bakici da sonuna kadar hakli. bakarim dese bile baktirmayin.
Yine 6 aylık etmiştim ama :)
2 ay sonra o 4 saat ayri kalmaya dayanamadim . yapamayıp aglaya aglaya ücretsiz izne ayrıldım. Kredi çektik battık maddi olarak ama çok mutluyum şu an :) çok şükür. . İyi ki ayrıldım. Hıc pişman değilim. Şimdi 18 aylıkken başlıcam.
Onda da içim rahat artk. Hem.evimde bakılacak hem.tanıdık biri bakacak