1 bucuk sene sonra engelleyen eski sevgili

jahjahr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
10
-21
1
26
Konum cok basit aslinda biriyle 2 sene sevgili olmustum uzerinden 1.5 sene gecti. En son 2 ay oncesine kadar ara ara mesaj atiyordu ama hic cevap vermedim. Twitter ve instagramdan takiplesiyorduk fakat bende hep sessizdeydi cunku zamaninda beni cok kirip uzmustu, her ayriligimizda da birbirimizi engellerdik sonra barisirdik son ayrilik beni cok acitti eskisi gibi olamadim tekrardan engellemek istemedim. Diger ayriliklar gibi naz yaptigimi, bir sure sonra barisacagimi vs dusunmesin diye. Ara ara sebepli sebepsiz mesajlar atiyordu ben de engellemedim, o kadar uzulmustum ki zamaninda o mesajlar benim egomu tatmin ediyordu acikcasi o yuzden engellemedim. Ama hesaplari sessizde oldugu icin gormuyordum ne paylastigini, o benimkilere bakiyordu. Gecen ayni isimde birine bakarken bir baktim onun ismi cikmiyor, gozume carpti. Arkadasimdan kontrol ettim beni engellemis instagramdab, whatsapptan fotografi yok ama twitterdan hala takiplesiyoruz. Benim yaklasik 2 aydir sevgilim var sosyal medyada paylasmadim cok yeni oldugu icin, o da sevgilisi oldugunda yakin arkadaslara paylasir sadece. Sevgilisi olsa haberim de olmaz. Ne mesaj attim ne aradim hic rahatsiz etmedim onun aksine. Sevgilisi var diyelim bir konu gecse kiz istemez belki engelletir ama inanin hicbir iletisimim yoktu. Bu simdi beni neden engellemis? siz ne dusunuyorsunuz? Bu arada mesajlar neden cevap vermiyorsun, gel konusalim, her seyi mahvettim gel bir bulusalim gibi mesajlardi.

Kız takip ettiklerine bakmıştır bu kim demiştir öyle engellemiştir

Ayrıca eski sevgili seninde yeni sevgilin var neden ilgileniyorsun aşırı saçma

Bu kadar takma kafaya aşırı gereksiz bir şey çünkü eski sevgilinin seni engelleyip engellemediğini düşünmek özellikle sevgilin varken

Kız takip ettiklerine bakmıştır bu kim demiştir öyle engellemiştir

Ayrıca eski sevgili seninde yeni sevgilin var neden ilgileniyorsun aşırı saçma

Bu kadar takma kafaya aşırı gereksiz bir şey çünkü eski sevgilinin seni engelleyip engellemediğini düşünmek özellikle sevgilin varken
Sebebine anlam veremedim, durup dururken konusmadigim bir arkadasim da engellese ona da sasirirdim. Onda gonlum olsa cevap yazar barisabilirdim zaten,anlam veremedigim icin sordum sevgilimle bir problemim yok.

Sebebine anlam veremedim, durup dururken konusmadigim bir arkadasim da engellese ona da sasirirdim. Onda gonlum olsa cevap yazar barisabilirdim zaten,anlam veremedigim icin sordum sevgilimle bir problemim yok.

Tamam da bu adam arkadaşın değil eski sevgilin sebep araman saçma bi kere anlam verme gerek yok bitmiş gitmiş

Önüne bakmalısın bence salla gitsin

Şu yeni nesilin engellemiş, engellememiş, mesajı görmüş yazmamış, hikayeye bakmış bakmamış olaylarına çok gülüyorum ben yav. İletişimizi bunlar üzerinden kurmanız, bu tip şeylere büyük büyük anlamlar yükleyip altlarında bişeyler aramanız çok saçma.

Şu yeni nesilin engellemiş, engellememiş, mesajı görmüş yazmamış, hikayeye bakmış bakmamış olaylarına çok gülüyorum ben yav. İletişimizi bunlar üzerinden kurmanız, bu tip şeylere büyük büyük anlamlar yükleyip altlarında bişeyler aramanız çok saçma.
Kusura bakmayin bir daha nerede anlam arayacagimi size sorarim? Sacma geliyorsa yorum belirtmenize inanin gerek yok, merak edip sormusum gordugunuz gibi.

Kızla yaşamaya baslamis olabilir, beraber çok zaman geçiyor olabilir. Sizden saçma bir mesaj gelip güzelim ilişkisine limon sıkılmasıni istemiyodur.
Ben geçen sene çook tatlı biriyle ilişkiye başlayacak gibi olduğumda havada kalan - başlayıp devamı gelmemiş flortlerimi engelleyip numaralarını silmiştim mesela 😋 çünkü nolur nolmaz, tadımızi kaçırmaya degmeyecegini düşündüm..bence olay bundan ibaret

Kusura bakmayin bir daha nerede anlam arayacagimi size sorarim? Sacma geliyorsa yorum belirtmenize inanin gerek yok, merak edip sormusum gordugunuz gibi.
Saçma olduğunu belirtmek istediğim için yorum yaptım gördüğünüz gibi 😂😂😂

Hayatına birini almışsın hala dönüp arkana niye bakıyorsun? Engellesin engellemesin ne fark eder bu saatten sonra size yazması hoşunuza gidiyordu ego tatmini yapıyordunuz simdi engellemesi zorunuza gitmis belli ki.

Hayatına birini almışsın hala dönüp arkana niye bakıyorsun? Engellesin engellemesin ne fark eder bu saatten sonra size yazması hoşunuza gidiyordu ego tatmini yapıyordunuz simdi engellemesi zorunuza gitmis belli ki.
Yaa offfff ablacim niye zoruma gitsin yaa saka misiniz siz??? Kac yuz kere mesaj atmis zaten bana adam donsem donerdim unutmamis olsam niye sevgilim olsun ayrica. At gozlugu mu taktiniz siz eski sevgilim diye niye herhangi birine yapacagim muameleyi ona yapamiyorum?? Ne ayricaligi var? Baska arkadasim da yapsa merak ederdim yazmisim zaten zoruma niye gitsin. Rahatsiz etmemisim bir sey yapmamisim sizce neden diye sordum yok neden fark edermis, yok onume bakacakmisim. Takili kalmadim anlam veremedim sordum.

Yaa offfff ablacim niye zoruma gitsin yaa saka misiniz siz??? Kac yuz kere mesaj atmis zaten bana adam donsem donerdim unutmamis olsam niye sevgilim olsun ayrica. At gozlugu mu taktiniz siz eski sevgilim diye niye herhangi birine yapacagim muameleyi ona yapamiyorum?? Ne ayricaligi var? Baska arkadasim da yapsa merak ederdim yazmisim zaten zoruma niye gitsin. Rahatsiz etmemisim bir sey yapmamisim sizce neden diye sordum yok neden fark edermis, yok onume bakacakmisim. Takili kalmadim anlam veremedim sordum.
Bu takılmamış halinse oldu o zaman ok 🤣

hayatında birisi olabilir,size artık ilgi duymuyor olabilir ?
zaten hayatınızda biriniz varken neden artık önünüze bakmıyorsunuz?

Bu simdi beni neden engellemis? siz ne dusunuyorsunuz? Bu arada mesajlar neden cevap vermiyorsun, gel konusalim, her seyi mahvettim gel bir bulusalim gibi mesajlardi.
Senin sevgilin varmis zaten 2 aydir..
Hayir bu mu problem yani..
Engellemis,engellemis..
Su sosyal medya artik insanlarin beyinlerini eritmeye basladi..
Ne fark edecek ki senin icin..
Ben bu konu uzerine dusunmezdim,dusunup de kendimi yormazdim..
Ustelik yeni bir sevgilim var iken eski sevgilim beni neden engellemis seklinde dertleniyorsam,su an ki iliskim de pek yolunda gitmiyor gibi gelirdi bana.

Ayrilali birnucuk sene olmus size mesaj atmis cevap yok ee demistir bu kizdan bana yar olmaz niye instagramimda dursun gonderilero karsima ciksin bir de yeni sevgili yaptim mesaj atasi tutar icine eder demistir
Bu yani merakiniz gitmistir umarim

Back
X