1 değil 2 değil 3 olacak inşallah güzel sonla sonuncu olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lice_sss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
5.282
9.112
198
Her ne kadar eşime anneme ablama anlatsam da olmuyor şimdi bir başıma kalınca içimi buraya dökmek istedim 3. Tüp bebek tedavime başlayacağım 5 yıldır kucağıma bomboş.Çok korkuyorum olmayacak diye tüm gün hıçkıra hıçkıra ağladım ki stresimi atayım diye ama iç sıkıntım geçmedi tabi ben de anne olabilecek miyim acaba ben de herkes gibi koltuğuna oturtup eşimle gezdirebilecek miyim yavrumu bilmiyorum :( içim sızlıyor kalbim acıyor resmen hissediyorum çok derinden rabbim başka dert vermesin ama benim de derdim bu. İsyan etmiyorum asla ama doğurup sokaklara atanları gördükçe Allah'ım diyorum bana nasip etseydin ben öyle yapmazdım... diye konuşuyorum.inşallah ben de anne olabilirim sağlıklı hayırlı bir evlada rabbim benim gibi olan tüm kullarına yardım etsin ....:(

Her ne kadar eşime anneme ablama anlatsam da olmuyor şimdi bir başıma kalınca içimi buraya dökmek istedim 3. Tüp bebek tedavime başlayacağım 5 yıldır kucağıma bomboş.Çok korkuyorum olmayacak diye tüm gün hıçkıra hıçkıra ağladım ki stresimi atayım diye ama iç sıkıntım geçmedi tabi ben de anne olabilecek miyim acaba ben de herkes gibi koltuğuna oturtup eşimle gezdirebilecek miyim yavrumu bilmiyorum :( içim sızlıyor kalbim acıyor resmen hissediyorum çok derinden rabbim başka dert vermesin ama benim de derdim bu. İsyan etmiyorum asla ama doğurup sokaklara atanları gördükçe Allah'ım diyorum bana nasip etseydin ben öyle yapmazdım... diye konuşuyorum.inşallah ben de anne olabilirim sağlıklı hayırlı bir evlada rabbim benim gibi olan tüm kullarına yardım etsin ....:(
Yeni tedaviniz hayırlı olsun:) tez zamanda hayırlı sağlıklı yavrulariniza kavusun

O zaman şimdi ben senin güzel gönlünü bi güzel rahatlatayim, sen işin içinde olduğun için bilirsin 0.030 amh ile 2ci tup bebek toplamasindan sonra transfere kadar bi ay ara verdik ve dogal hamile kaldım. Üstelik adetlerim de azalmışken, üstelik 5 yıllık evliliğimde hic hamile kalamamisken, üstelik 2tup bebekte 8 toplama yaptirmama ragmen her ay ya 1 yada hic yumurtam çıkmamasına rağmen, üstelik oldukça kilolu olmama rağmen, üstelik defalarca aşılama catlatma ıvır zıvırlaribi cekirdek gibi çitlemisken. Doktorum menopoza hazir ol derken ve bunların hepsini 24 yasinda öğrenirken.. Ne diyosun? Allah var gam yok. Asla normal hamile kalabilecegimi düşünmüyodum şimdi gun sayıyorum sakın gönlünü karartma belli bi zamanı var ve sen o anı bekliyosun sıranı bekliyosun biraz çekerek kavuştuğunu şeyin daha heyecanlı olmasını daha zevkli olmasını sağlıyorsun. Ne kadsr zorluk yaşadıysan mislini almak için bekletiliyosun sabret.. Allah sabredenlerle gerçekten beraber buna emin ol. Ümidini yitirme tedavini aksatma.

Ay ben de üçüz bebeğin olacak zannettim 😂
Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin öyle dua et hayırlısını iste her zaman ve tüm kalbinle inan olacağına. Karamsarlığa itme kendini güzel düşün güzel olsun 😉🤗

inşallah en yanın zamanda güzel haberlerinizi alırız, dualarımız sizinle🙏🏻

iyi Düşünmek önemlidir. Bunu istersen evrene iyi mesaj gönderme de istersen olumlama istersen Yaratıcıya inanç de ama bişeylerin iyi olacağına inanırsan o iyilik olur. Umarım herşey gönlünüzce olur.

O zaman şimdi ben senin güzel gönlünü bi güzel rahatlatayim, sen işin içinde olduğun için bilirsin 0.030 amh ile 2ci tup bebek toplamasindan sonra transfere kadar bi ay ara verdik ve dogal hamile kaldım. Üstelik adetlerim de azalmışken, üstelik 5 yıllık evliliğimde hic hamile kalamamisken, üstelik 2tup bebekte 8 toplama yaptirmama ragmen her ay ya 1 yada hic yumurtam çıkmamasına rağmen, üstelik oldukça kilolu olmama rağmen, üstelik defalarca aşılama catlatma ıvır zıvırlaribi cekirdek gibi çitlemisken. Doktorum menopoza hazir ol derken ve bunların hepsini 24 yasinda öğrenirken.. Ne diyosun? Allah var gam yok. Asla normal hamile kalabilecegimi düşünmüyodum şimdi gun sayıyorum sakın gönlünü karartma belli bi zamanı var ve sen o anı bekliyosun sıranı bekliyosun biraz çekerek kavuştuğunu şeyin daha heyecanlı olmasını daha zevkli olmasını sağlıyorsun. Ne kadsr zorluk yaşadıysan mislini almak için bekletiliyosun sabret.. Allah sabredenlerle gerçekten beraber buna emin ol. Ümidini yitirme tedavini aksatma.
Yaaa maşallah size maşallah kuzucuğa rabbimin mucizesi sanki kendim gibi sevindim ve gerçekten de gönlümü rahatlattın ben de hiç hamile kalamadım doğal yoldan zaten beklentim yok :( ama böyle şeyleri okudukça umutlanıp mutlu oluyorum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için :)

iyi Düşünmek önemlidir. Bunu istersen evrene iyi mesaj gönderme de istersen olumlama istersen Yaratıcıya inanç de ama bişeylerin iyi olacağına inanırsan o iyilik olur. Umarım herşey gönlünüzce olur.
Çok çok teşekkür ederim evet iyi düşünmeliyim biliyorum ve yapacağım inşallah

Her ne kadar eşime anneme ablama anlatsam da olmuyor şimdi bir başıma kalınca içimi buraya dökmek istedim 3. Tüp bebek tedavime başlayacağım 5 yıldır kucağıma bomboş.Çok korkuyorum olmayacak diye tüm gün hıçkıra hıçkıra ağladım ki stresimi atayım diye ama iç sıkıntım geçmedi tabi ben de anne olabilecek miyim acaba ben de herkes gibi koltuğuna oturtup eşimle gezdirebilecek miyim yavrumu bilmiyorum :KK43: içim sızlıyor kalbim acıyor resmen hissediyorum çok derinden rabbim başka dert vermesin ama benim de derdim bu. İsyan etmiyorum asla ama doğurup sokaklara atanları gördükçe Allah'ım diyorum bana nasip etseydin ben öyle yapmazdım... diye konuşuyorum.inşallah ben de anne olabilirim sağlıklı hayırlı bir evlada rabbim benim gibi olan tüm kullarına yardım etsin ....:KK43:
Sizi öyle iyi anlıyorum ki, sanırsın ben yazdım bu yazıyı imtihanımız çok ağır herkes evlatlarıyla bir hayat geçirirken biz bi başımıza kuruyup gidiyoruz eşimle aylarca kapımız telefonumuz çalmıyor.. Bende 3. Tüp Tedavisini oluyorum bu sefer olacak diyip kendimi ikna ediyorum çaresizim Rabbimden istiyorum ikramın olsun nasibimizde yoksa bile ihsan et Allahım can ver hayat ver bizi yapayalnız bırakma şu gurbet ellerde 😔

Ay ben de üçüz bebeğin olacak zannettim 😂
Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin öyle dua et hayırlısını iste her zaman ve tüm kalbinle inan olacağına. Karamsarlığa itme kendini güzel düşün güzel olsun 😉🤗
Ayyy nerdeee keşke üçüzlerim olsa sağlıklı hayırlı :) hep dua ediyorum hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat diye :) duan için de ayrıca teşekkür ederim canım amin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X