1 değil 2 değil 3 olacak inşallah güzel sonla sonuncu olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa inanamıyorum gerçekten umut oldunuz bizşm gibilere. Sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz. Ben de 3.tüp bebeği yaptıracağım kilolarım var korkuyorum. Sakıncası yoksa siz kaç kiloydunuz?
Tup bebege baslarken 103kiloydum en son 120yi gördüm tedaviyle

Hic uzmeyin kendinizi olacagi neyse o oluyor. Asilama yaptirdim tutmadi adet oldum. Ertesi ay adet olmayi beklerken tup bebege gitmek icin hamile oldugumu ogrendim. Hem de o kadar umutsuzdum ki adetim 15 gun kadar gecmisti. O surede test bile almadim. Ihtimal vermedim. Ta ki camur gibi bi akinti gelene kadar. Meger hamileymisim. Simdi kocaman oldu bebegim suan emziriyorum ve insallah sizin de nasip olur.

Allah size mucizesini göndermiş 🥰 darısı bize inşallahhh🤲
Üzülmeyin olacak herkes yerini ve zamanını bekliyor. Bisey almak için cok uzun bi kuyruga girdiğini düşün. Bekle ayrılma o kuyruktan caba sarfet elbet alacaksin o istediğini sen yeterki caba sarfet

Her ne kadar eşime anneme ablama anlatsam da olmuyor şimdi bir başıma kalınca içimi buraya dökmek istedim 3. Tüp bebek tedavime başlayacağım 5 yıldır kucağıma bomboş.Çok korkuyorum olmayacak diye tüm gün hıçkıra hıçkıra ağladım ki stresimi atayım diye ama iç sıkıntım geçmedi tabi ben de anne olabilecek miyim acaba ben de herkes gibi koltuğuna oturtup eşimle gezdirebilecek miyim yavrumu bilmiyorum :( içim sızlıyor kalbim acıyor resmen hissediyorum çok derinden rabbim başka dert vermesin ama benim de derdim bu. İsyan etmiyorum asla ama doğurup sokaklara atanları gördükçe Allah'ım diyorum bana nasip etseydin ben öyle yapmazdım... diye konuşuyorum.inşallah ben de anne olabilirim sağlıklı hayırlı bir evlada rabbim benim gibi olan tüm kullarına yardım etsin ....:(
Bu kadar sıkıntı stres takıntı yapma olumlu bak olacakmı diye düşünme biliyorum çok zor ama bebeğine kavuşmak için stres heyecan panik yok bende seninle aynı durumdayım bol bol dua et yakın veya geç o bebeği Allahın izniyle kucağına alacaksın

bu hayatta herkesin bir sinavi var sizinki de bu, cocugu sokaga atanlarinda o, kimsenin ne yasadigini bilmeden yargilamayiz zaten hesabini da herkes kendi verecek
stres, kaygi, sinir bunlar
hep yumurtlamayi, yumurta kalitesini dusuren seyler verende Rabbim alan da
tevekkul edin rahatlayin
Allah gonlunuzde olani hakkinizda hayirli eylesin insallah

Insallah tez zamanda sanada evlat nasip eder Rabbim! Saglik sihhatle hayirli evlatlarla donansin etrafin insallah!

Her ne kadar eşime anneme ablama anlatsam da olmuyor şimdi bir başıma kalınca içimi buraya dökmek istedim 3. Tüp bebek tedavime başlayacağım 5 yıldır kucağıma bomboş.Çok korkuyorum olmayacak diye tüm gün hıçkıra hıçkıra ağladım ki stresimi atayım diye ama iç sıkıntım geçmedi tabi ben de anne olabilecek miyim acaba ben de herkes gibi koltuğuna oturtup eşimle gezdirebilecek miyim yavrumu bilmiyorum :KK43: içim sızlıyor kalbim acıyor resmen hissediyorum çok derinden rabbim başka dert vermesin ama benim de derdim bu. İsyan etmiyorum asla ama doğurup sokaklara atanları gördükçe Allah'ım diyorum bana nasip etseydin ben öyle yapmazdım... diye konuşuyorum.inşallah ben de anne olabilirim sağlıklı hayırlı bir evlada rabbim benim gibi olan tüm kullarına yardım etsin ....:KK43:
Amin...Bu hasreti çok iyi bilirim çocuk denince burnumun direği sızlar,içimi dayanılmaz bir hüzün kaplar.Dilerim Rabbim bir gün bize de nasip eder hayırlısıyla

Allah de otesini birak. 5 ay icerisinde tamamen bastan baslayarak yani yumurta buyutme toplama dolleme transfer asamalarini gecer 3 tedavi 1 kuretaj yasadim. cok agladim ben de ama sukur. 4 yasina yaklasti. bol.bol.dua bol bol inanc

Aman canim en kotusu stres nasil oluyorsa insanoglunu stres bitiriyor biliyorum demesi kolay ama takinti haline getirdikcede olmuyor malesef ben su kanunua cok inaniyorum birseyden vazgecersen o sana kosarak geri gelir. Rabbim gönlüne gore versin kucağin bebeklerinle dolsun insallah

Lütfen isyan etmeyin burası imtihan dünyası kimini yoklukla kimini varlıkla imtihan ediyor. Vermiyorsa da vardir bir bildiği Yaradanın

Her ne kadar eşime anneme ablama anlatsam da olmuyor şimdi bir başıma kalınca içimi buraya dökmek istedim 3. Tüp bebek tedavime başlayacağım 5 yıldır kucağıma bomboş.Çok korkuyorum olmayacak diye tüm gün hıçkıra hıçkıra ağladım ki stresimi atayım diye ama iç sıkıntım geçmedi tabi ben de anne olabilecek miyim acaba ben de herkes gibi koltuğuna oturtup eşimle gezdirebilecek miyim yavrumu bilmiyorum :KK43: içim sızlıyor kalbim acıyor resmen hissediyorum çok derinden rabbim başka dert vermesin ama benim de derdim bu. İsyan etmiyorum asla ama doğurup sokaklara atanları gördükçe Allah'ım diyorum bana nasip etseydin ben öyle yapmazdım... diye konuşuyorum.inşallah ben de anne olabilirim sağlıklı hayırlı bir evlada rabbim benim gibi olan tüm kullarına yardım etsin ....:KK43:
Srni okadar iyi anliyorumki beni anlatiyorsun sanki bende tup bebek yontemi ile anne oldum inan banada cok ulasilmaz geliyordu annelik.insallah sende bu tarifsiz duyguyi tadarsin arkadasim uzulme

Toplu şekilde alıntı yapamadım arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim dualarınız iyi dilekleriniz paylaştıklarınız için. Buraya sizlere yazarak dertleşerek yalnız olmadığımı gördüm Allah hepinizden razı olsun

Bu tarz konulara yazıyorum sizede yazayım bizzat şahit olduğum bir olay iş yerin den bir arkadaşın 6 yıldır çocugu olmuyordu denemediği tedavi denemediği doktor kocakarı kürü kalmadı 2 kez tüp bebek yaptırdı tutmadı en son üçüncüyü dört gözle bekledi tabi bizde o gün iş yerinde değildi aradık malesef buda tutmamış dedi çok üzüldük dedik yarın perişan gelir iş yerine napsakta biraz yüzünü güldürsek moralini düzeltsek derken ertesi gün o büyük bir neşeyle geldi ben kabullendim arkadaşlar dedi Allah bana çocuk vermeyecek herkezin bir imtihanı var bu dünyada benimkide bu aldım kabul ettim artık uğraşmayacağım belki evlatlık alırım kendimi hazır hissedince dedi sonra hep mutluydu o eski düşünceli hali yok oldu hayata döndü veee yemin ederim 2 ay sonra adeti geçikti test yaptık zaten sağlık personeliyiz hastanede çalışıyoruz biz şok hamile evet hamile hemde kendiliğinden şimdi büyüdü kuzucuk 5 yaşında ben artık kafasından atmasına rahat olmasına bağlıyorum bu durumu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Bu tarz konulara yazıyorum sizede yazayım bizzat şahit olduğum bir olay iş yerin den bir arkadaşın 6 yıldır çocugu olmuyordu denemediği tedavi denemediği doktor kocakarı kürü kalmadı 2 kez tüp bebek yaptırdı tutmadı en son üçüncüyü dört gözle bekledi tabi bizde o gün iş yerinde değildi aradık malesef buda tutmamış dedi çok üzüldük dedik yarın perişan gelir iş yerine napsakta biraz yüzünü güldürsek moralini düzeltsek derken ertesi gün o büyük bir neşeyle geldi ben kabullendim arkadaşlar dedi Allah bana çocuk vermeyecek herkezin bir imtihanı var bu dünyada benimkide bu aldım kabul ettim artık uğraşmayacağım belki evlatlık alırım kendimi hazır hissedince dedi sonra hep mutluydu o eski düşünceli hali yok oldu hayata döndü veee yemin ederim 2 ay sonra adeti geçikti test yaptık zaten sağlık personeliyiz hastanede çalışıyoruz biz şok hamile evet hamile hemde kendiliğinden şimdi büyüdü kuzucuk 5 yaşında ben artık kafasından atmasına rahat olmasına bağlıyorum bu durumu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Amin inşallah böyle güzel bir mucizeyi rabbim bizlere de yaşatsın inşallah böyle şeyleri duyunca acaba beni de bulur mu diyor insan :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X