• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

:) hem bu dha tecrübeli olarak devam etmiş olucam kestirmedim dha saçlarımı öyle devam ederim dha net görülür uzama bakımları mı da hafta da 3 e çıkartıcam :) 1 Aralık da tekrar sinameki :) Ocak ta yapmıcam sinameki kokusu dha güzel olan kürler uyguluycam lavanta kürü gibi çünkü yavas yavas düğün hazırlıkları falan saçlarımın ilaç kokmasını istemiyorum :KK70:
Canım hayırlı olsun öncelikle çok merak ettim saçların hangi boyda resim atar mısın :)

:) hem bu dha tecrübeli olarak devam etmiş olucam kestirmedim dha saçlarımı öyle devam ederim dha net görülür uzama bakımları mı da hafta da 3 e çıkartıcam :) 1 Aralık da tekrar sinameki :) Ocak ta yapmıcam sinameki kokusu dha güzel olan kürler uyguluycam lavanta kürü gibi çünkü yavas yavas düğün hazırlıkları falan saçlarımın ilaç kokmasını istemiyorum :KK70:

mesela hafta da bi sinameki yapcaksam
1-2 de dax hindistan cevizi felan yapmak istıom
yok diolar sacı cok yormayın
sence ?

evet düğüne yakın yapma sinameki
ben 15 gundur hiçbişi surmedim saçıma
hala cok berbat kokuo dıe solenio çıkmamısmıs koku

sence ?
sence ?

Bence hafta da 3 gün iyi yani öyle yap B'nce sende ;)
Sinamekî yi Aralık ayın da hafta da 2 mi yapsam diye düşünüyorum ?

Canım hayırlı olsun öncelikle çok merak ettim saçların hangi boyda resim atar mısın :)

En son bu fotografı çektim :)
image.webp

aman ya bosveriym en iyisi basıma iş almayım 2 defa yapıp da hafta 1 iyidir iyi :D
2 gün de baska bakımlar yaparım hafta da 3 olur o yeter :)

sinameki biraz kurutuo zaten ben boylara sürmüom
o yuzden sinameki zor gelio bana
dibe değişik boya değişik yapıom

~ ARALIK AYI SINAMEKI GÜNLERIM ~

- 5 Aralık 2015

- 12 Aralık 2015

- 19 Aralık 2015

- 26 Aralık 2015

Kızlar aralarda hafta da 2 gün olmak üzere yağ bakımı yapıcam kullanıcam yağlar ;
Çam terebentin
Tatlı badem yağı
Zeytin yağı

Şampuanımı değiştiricem içine çam ve badem yağı koyucam .
Şimdilik bu kadar :))

Bi süre yokum Hoşçakalın hepiniz :KK15:

haha ya bunlar bizim güzel olmamızı kıskanıyo :) benimde nişanlım diyoki evlenince sakın yama :) kusura bakma kendimm için diyorumm uzuyana kadar katlanıcaksın :)
Valla katlanamiyorlar canim sacima sıvı saç kreminden sikip gidiyordum yanina kokla bakım diyordum adam burnunu kapatiyordu kafanami isedin sen diyordu :KK70::KK70::KK70:

aynen benimki de oyle offf pufff ki nerden baksan 15 gundur surmuom
ama bi de hem de kısa sacımı da sevmio kestiğimde de dunya solendi
Aynen aynen :KK70::KK70::KK70:Saçım yanmış dipten bir tarafi kisacik bir tarafi sirtimda kestirme diyor bende kestirdim kulak hizamda :KK47::KK47::KK47:

Back
X