Aşılama 1 ekimden itibaren ilaçları ssk karşılamıyormuş

• Konu Sahibi Konu Sahibi orkide0038
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
O

orkide0038

Ziyaretçi
ben dün doktora gittim menogan tedavisi uygulanacak ama 1 ekim 2008 itibaren 3 yıllık evli ve 23 yaşını doldurman gerekiyormuş birde ilk 2 ayının ilaç ücretlerini karşılıyormuş yani bende 2 senelik evliyim kendi imkanlarımla alaçakmışım ilaçlarımı bilgisi olan varmı dün ilaçları hesaplattırdık 500 ytl çıktı birde her ay bu fiat yükselebilirmiş 6 aylık bi tedavi görcem yani 6 ayın içinde %95 kesin hamile kalırsın dedi bende başlayacağım neyapalım katlanacaz inşallah ilk denememizde hamiş kalırımda daha fazla para ödemeyiz allah herkezin gönlüne göre versin:Saruboceq:

kimse yokmu arkadaşlar benim gibi olan cvp lamadım kimsede yazmıyor

okide sana yardımcı olmak isterdim ama hiçbir bilgim yok asıl merak ettiğim menogan ı ne için kullanıcaksın?allah hepimizin gönlüne göre versin

aşılama yapılacak onun için kullanacağım neolduki sen kullandınmı

ay bune ya ne kadar saçmalık 500 ytl ne demek ya.nasıl sürekli iğne tedavisi gören ve bütçesi kısıtlı olanlar ne yapacak..moralim bozuldu şimdi ben klomen kullanıyorum ama bundan sonra iğneye geçecek o zaman ne halt yiyecez..ben bi kez iğne kullandım 3 yıl önce ssk karşılamasaydı 600 ytleydi..biz 139 ytleye aldık..fakir olanlar o zaman bebeksizliğe mahkum kalacak..allahım kendi nasip etsin bişeye gerek kalmadan. allah merhamet versin böyle yapanlarada....

evet yaban gülü böyle evet parası olmayan tedavi olamayacak 3 yıllık evli olsa bile 2 aylık tedavinin ilaçlarını karşılıyor bencede çok saçma 500 ytl asgari ücret maaşı aldığımız parayıda ilaçlara verirsek aç kalacaz heralde senin sorun neydi allah yardımcımız olsun

canım ben 6 yıllık evliyim bide düşün tüp bebek yaptırdığımızı..aynen valla biz aşılama yaptırmadık daha..700-800 ytl ya tutmazsa diye bi korku var çünkü çöpe atıyomuşuz gibi olur..hani olsa gitsin ama kumar gibi bişey buda..benimki pko canım..allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…