Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aminnn inşallah en kısa zamanda sizinde pozitif haberlerinizi duyalım sağlıkla bebeğinize kavuşun hiç endişelenmeyin o 1 embriyo sizin kucağınızda bebiş olmaya yeter inşallah
Testi geçen embriyolardan birini transfer ettik Temmuz ayında. Şuan 16 haftalık hamileyim :) darısı başınıza inşallah. Tek embriyonuz altın embriyonuzdur inşallah
Aminnn inşallah en kısa zamanda sizinde pozitif haberlerinizi duyalım sağlıkla bebeğinize kavuşun hiç endişelenmeyin o 1 embriyo sizin kucağınızda bebiş olmaya yeter inşallah
Kızlar merhaba. 14 yumurta toplandı. Sonuç olarak bir embriyo donduruluyor şuan. Yani içim bı tuhaf hani. Üzülmek istemiyorum ama içim buruldu böyle. İki adet sonra transfer planlandı. İstemsizce üzüldüm biraz. Sizlerle paylaşmak istedim. Benim gibi olanlar var mı aranızdan. Neler yaptınız olumlu sonuçlanması için transfer öncesinde. Biraz konuşalım istedim
Öncelikle hayırlı olsun, inşallah o bir embriyonuz pozitif olur:) Ama olmazsa da üzülmeyin lütfen, çoğu kişi ilk opu ve ilk transferde pozitifi göremiyor, görenler bence gerçekten şanslı olanlar. Buna bir süreç olarak bakın, siz bu sürece girdiniz ve eninde sonunda olacak.
Kızlar merhaba. 14 yumurta toplandı. Sonuç olarak bir embriyo donduruluyor şuan. Yani içim bı tuhaf hani. Üzülmek istemiyorum ama içim buruldu böyle. İki adet sonra transfer planlandı. İstemsizce üzüldüm biraz. Sizlerle paylaşmak istedim. Benim gibi olanlar var mı aranızdan. Neler yaptınız olumlu sonuçlanması için transfer öncesinde. Biraz konuşalım istedim
selamlar, benden 26 adet yumurta toplandı 16tanesi döllendi. 12 tnesi 3.güne geldi. 5.günü beklediler ama yalnızca 2 tane kaldı. Hayal kırıklığınızı anlıyorum. Şöyle düşünün zaten sağlıklı olsalardı daha fazlası donma raddesine kadar gelirdi, veya o raddeye gelse bile rahminize tutunmayacaktı. İnşallah 1adet embriyonuz altın embriyodur.