Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli olan embriyonun sayısı degil1 embriyo yerleştirme ile 2 tane yerleştirme de tutma şansı aynı diyorlar. Bence böyle bir eşitlik yok. Tutan varsa yazsın lütfen. Şuan yumurta geliştirme iğnelerini yapıyorum..
Umarım dediginiz gibi kaliteli embriyo ile tek seferde ve ilk denemede mutlulukla sonuçlanır.. günler geçmiyor ama ya sabretmek zor geliyorÖnemli olan embriyonun sayısı degil
, embriyonun sağlıklı olması. Embriyo sağlıksız olsun isterse aynı anda 5 trasnfer olsun o sonuç negatif olur. Tek sağlıklı embriyo gayet pozitif olur.
Benim ilk transferim 2 embriyo idi. Sonuc negatif.
Son transferim tek ama kromizom testinden sağlıkla çıkan embriyo transferiydi. Sonuç pozitif.
Bu açıdan düşünmenizi öneririm
Umarım siz de saglikla kavuşursunuz bebeginize.
İlk denememiydi? Olsun yılmak yok biz kadınız anne adayıyız guclu olmak zorundayız inşallah hep birlikte o mutluluğu tadacaz canimCanim ben kasimda tek 5. Gun embryosu ile gebe kaldim
11. Haftada malesef dusukle sonuçlandı
ama önemli olan kalitesi
İlk denememiydi? Olsun yılmak yok biz kadınız anne adayıyız guclu olmak zorundayız inşallah hep birlikte o mutluluğu tadacaz canim
Inş en kısa zamanda canim benim. Bu arada bak ve lsk ne istanbulda misin? Hangi merkez de tedavidessin? Ben brukseldeyim istanbulda. En büyük umudum 29 yaşında olmam ve herhangi bir sağlık problemim yok. Eşim azospermi. Onada microtese yapılacak. Ayy güzel sonuçlar alalim da buraları şenlendirelimAynen ilk denememdi düşükten sonra hemen baslamak istedik aslinda ama araya lsk ve hsk girdi
Rahime cizik atıldı tutunma kolay olsun diye
Pazar gunu ignelere basladik bakalim
Rabbim yine ins yine hamile kalmayi.nasip eder
Hepimiz cok fazlasiyla hakediyoruz
Allahim bekleyen herkese müjdeyi almayi nasip etsin ins
Inş en kısa zamanda canim benim. Bu arada bak ve lsk ne istanbulda misin? Hangi merkez de tedavidessin? Ben brukseldeyim istanbulda. En büyük umudum 29 yaşında olmam ve herhangi bir sağlık problemim yok. Eşim azospermi. Onada microtese yapılacak. Ayy güzel sonuçlar alalim da buraları şenlendirelim
Evet ilki tutmuş sonucta umut ve şans seninle olsun. Yeni yaşın annelikle geçsin inşallah. En büyük hediyem sana dualarım olur sanırım haticeciğimBen viyanadayim.canim.yurt disi
Benimde tek tüpüm kapali ama baska sorun yok sukur
Ilkinde de hamile kaldim oda bana cok büyük umut oluyor
Yaşıtız seninle bende pazar günü 29 oluyorum
Yas cok önemli henuz genciz ins hemen gebe kaliriz
Evet ilki tutmuş sonucta umut ve şans seninle olsun. Yeni yaşın annelikle geçsin inşallah. En büyük hediyem sana dualarım olur sanırım haticeciğim![]()
Inşallah canim tez zamanda. Hepimizden razı olsun. Ne garip biz tanımadığın birinden destek almak,destek vermek.. hemde içtenlikle... Bu perşembe gecesi dualarımız kabul ola..Allah razi olsun canim benimde dualarim seninle herkezle olacak
O kadar anne olmayi istiyoruz ins Allah gönlümüze gore verir
Inşallah canim tez zamanda. Hepimizden razı olsun. Ne garip biz tanımadığın birinden destek almak,destek vermek.. hemde içtenlikle... Bu perşembe gecesi dualarımız kabul ola..
içine girince anladım gerçekten. Hep okuyordum ama içinde olmak başkaymış. Seni zaten başkaları anlıyorum desede anlamıyorlar bence. Koparmayalım zaten bağı güzel haberleri süreci paylaşalım. Bu süreçte ne yemeli ya da yememeli,içmemeli..Amiiiin ins hayir mübarek gunde ins dualarimiz Allaha ulasir
Aynen öyle hic tanimadigin insanlar bazen daha ii anliuor seni heleki ayni dertle yanıyorsa ici
Ben ilk tedavimde cok guzel dostlukluklar edindim burda halada destekler bana hergun görüşüyoruz
Ananas ve çekirdeği ilk defa duydum.turk kahvesi de mi yokCanim öncelikle saglikli beslen heleki transfer sonrasi
Et balık sebze bunlarin hepsini tüket
Ben cok Ananas ve kavrulmamış kabak cekirdegi yedim tutunma icin iyi diyorlar transfer sonrasi
Esine de 1 kasık keci boynuzu pekmezi icir
Sagliksiz hazir yiyecekler tüketme
Sigara kahve yok
Tabikide bi derdin sıkıntın olduğun da özelden burdan yaz her zaman cevap veririm
Tedavi surecini paylaş
Benimde araştırmalar aynı yönde inşallah dolu dolu döneriz istanbuldan. Allahım gönlümüze göre versin. Nerde tedavi görüyorsunuz? Haberdar et bizide güzel haberlerlecanım tecrübem yok ilk kez başlayacağım inşallah tedaviye adetimle
ancak herkesten ve dr dan duyduğum embriyo kaliteli olursa tutuyor yoksa sayı çok mühim değil
gönlünce olsun inşallah
inşallah hatayda başlayacağım canımBenimde araştırmalar aynı yönde inşallah dolu dolu döneriz istanbuldan. Allahım gönlümüze göre versin. Nerde tedavi görüyorsunuz? Haberdar et bizide güzel haberlerle![]()
Yok canim kahve kesinlikle sigarayı da tamamen bırakmaya calisAnanas ve çekirdeği ilk defa duydum.turk kahvesi de mi yoksigara şuan gün de 1 tane 2 tane içiyorum. İcmemeye çalışıyorum ama süreç beni çok strese sokuyor.. eğitimciyim ama bu konuda cahilim. Bilginize desteğinize ihtiyacım var. Ve iyi ki varsınız. Ne desem az gelir..
Inşallah canim benim güzel haberler bekliyoruz senden de. Kızzz mutluluğa dalıp da yazmayı unutma bak :)inşallah hatayda başlayacağım canım
amin hepimize güzel haber almayı nasip eetsin inşallah