- 8 Temmuz 2025
- 33
- 10
- 3
- 34
Pazartesi 191 idi, bugün 560 çıkmış. Hesaplarıma göre 760 civarı çıkması gerekiyordu. Bilemedim. Doktor salı hem tekrar kan versin demiş hem de muayeneye gelsin demiş. Ne dersiniz çok az mı artmış?haber ver mutlaka :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi 191 idi, bugün 560 çıkmış. Hesaplarıma göre 760 civarı çıkması gerekiyordu. Bilemedim. Doktor salı hem tekrar kan versin demiş hem de muayeneye gelsin demiş. Ne dersiniz çok az mı artmış?haber ver mutlaka :)
48 saatte minimum %66 artış bekleniyor, buna göre hesaplayınca 4 günde 520 civarına çıkması artışın sağlıklı olduğunu gösterir aslında, 560 çıkmış senin de değerin güzel bencePazartesi 191 idi, bugün 560 çıkmış. Hesaplarıma göre 760 civarı çıkması gerekiyordu. Bilemedim. Doktor salı hem tekrar kan versin demiş hem de muayeneye gelsin demiş. Ne dersiniz çok az mı artmış?
TabiiiiKizlar bişey sorabilirmiyim
Ben henüz gitmedim kese görmeye o yüzden çok bilmiyorum böyle bir şey olunca ne oluyor ama biraz araştırdım internetten, çoğunlukla kendi kendine geçebiliyormuş, doktor takibinde kalmak önemli yazmışlar yine de, doktorun bir risk durumundan bahsetti mi?Ya ben kese görmeye gittim kese üstünde biraz kanama vardı normalmi acaba
Olabiliyor zamanla kendiliğinden geçiyorYa ben kese görmeye gittim kese üstünde biraz kanama vardı normalmi acaba
Bende bu perşembe kese görmeye gideceğim..Ya ben kese görmeye gittim kese üstünde biraz kanama vardı normalmi acaba
Merhabainşallah inşallah :) gebe oldugumu henüz bugün anlamış gibiyim
Doktorum kendi kendine geçer dediBen henüz gitmedim kese görmeye o yüzden çok bilmiyorum böyle bir şey olunca ne oluyor ama biraz araştırdım internetten, çoğunlukla kendi kendine geçebiliyormuş, doktor takibinde kalmak önemli yazmışlar yine de, doktorun bir risk durumundan bahsetti mi?
Teşekkür ederim de birde aferdersiniz kabızlık için ne yapmam gerekir acaba bilginiz varmı?Olabiliyor zamanla kendiliğinden geçiyor
İstirahat et kendini yorma ilaçlarını hep aynı saatte al
Merhaba ilaç kullanıyor musunuz progestan gibi ilaç kullanmanıza rağmen mi kanama olduBende bu perşembe kese görmeye gideceğim..
İstanbul da doktorum ama o doktordan önce transferimin 9. 11. Ve 14. Günlerinde kanamam oluyor diye gittim ama değerim her defasında yükseldi..
Hatta 11. Gün kese gördüm demişti acildeki doktor..
Çok korkuyordum ve sürekli araştırıyordum..
Tüp bebek öncesi diyeti yaptım ve diyetisyenime pozitif müjdesini verdiğimde kanamam olduğu ve endişe ettiğimi söyledim..
Bunun normal olabileceğini bir çok hamile danışanım 3. 4. Aya kadar kanamalarının olduğunu söyledi..
Sakinliğinizi koruyun, bol su ve istirahat edin.
Teşekkür ederimBende bu perşembe kese görmeye gideceğim..
İstanbul da doktorum ama o doktordan önce transferimin 9. 11. Ve 14. Günlerinde kanamam oluyor diye gittim ama değerim her defasında yükseldi..
Hatta 11. Gün kese gördüm demişti acildeki doktor..
Çok korkuyordum ve sürekli araştırıyordum..
Tüp bebek öncesi diyeti yaptım ve diyetisyenime pozitif müjdesini verdiğimde kanamam olduğu ve endişe ettiğimi söyledim..
Bunun normal olabileceğini bir çok hamile danışanım 3. 4. Aya kadar kanamalarının olduğunu söyledi..
Sakinliğinizi koruyun, bol su ve istirahat edin..![]()
Evet 2 adet sabah akşam göbekten vardı..Merhaba ilaç kullanıyor musunuz progestan gibi ilaç kullanmanıza rağmen mi kanama oldu
10 gündür ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor çok kötü dişim ağrıyorMerhaba
Hayırlı olsun kucağına alırsın inşallah..
bende pozitif gördüm bu yaşıma kadar hiç diş sorunu yaşamadım (38)
Şimdi çene dişim azı dişim sallanıyor gibi çok erken değil mi ya diş sorunlarını görmemiz![]()