23 Haziran’da transfer yapılacaklar gelin birlikte bekleyelim ✨

Pazartesi 191 idi, bugün 560 çıkmış. Hesaplarıma göre 760 civarı çıkması gerekiyordu. Bilemedim. Doktor salı hem tekrar kan versin demiş hem de muayeneye gelsin demiş. Ne dersiniz çok az mı artmış?
48 saatte minimum %66 artış bekleniyor, buna göre hesaplayınca 4 günde 520 civarına çıkması artışın sağlıklı olduğunu gösterir aslında, 560 çıkmış senin de değerin güzel bence 🌸✨ doktorun zaten takip istemiş, gönlünü ferah tut 💞
Kizlar bişey sorabilirmiyim
Tabiiii

Ya ben kese görmeye gittim kese üstünde biraz kanama vardı normalmi acaba
Ben henüz gitmedim kese görmeye o yüzden çok bilmiyorum böyle bir şey olunca ne oluyor ama biraz araştırdım internetten, çoğunlukla kendi kendine geçebiliyormuş, doktor takibinde kalmak önemli yazmışlar yine de, doktorun bir risk durumundan bahsetti mi?

Ya ben kese görmeye gittim kese üstünde biraz kanama vardı normalmi acaba
Bende bu perşembe kese görmeye gideceğim..
İstanbul da doktorum ama o doktordan önce transferimin 9. 11. Ve 14. Günlerinde kanamam oluyor diye gittim ama değerim her defasında yükseldi..
Hatta 11. Gün kese gördüm demişti acildeki doktor..
Çok korkuyordum ve sürekli araştırıyordum..
Tüp bebek öncesi diyeti yaptım ve diyetisyenime pozitif müjdesini verdiğimde kanamam olduğu ve endişe ettiğimi söyledim..
Bunun normal olabileceğini bir çok hamile danışanım 3. 4. Aya kadar kanamalarının olduğunu söyledi..
Sakinliğinizi koruyun, bol su ve istirahat edin.. 🌸🥰

inşallah inşallah :) gebe oldugumu henüz bugün anlamış gibiyim
Merhaba
Hayırlı olsun kucağına alırsın inşallah..
bende pozitif gördüm bu yaşıma kadar hiç diş sorunu yaşamadım (38) ☺️
Şimdi çene dişim azı dişim sallanıyor gibi çok erken değil mi ya diş sorunlarını görmemiz ☺️☺️

Kızlar kontrolüm yarın, ben geçen hafta 2 test yapmıştım bugün 1 tane daha yaptım. Ama geçen haftaya göre açık renk çıktı. Fotoğrafı ekliyorum. Kimyasal mı oldu diye kafayı yiyeceğim keşke yapmasaydım😞

Eklentiler

• IMG_9227.webp
    IMG_9227.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 25
Ben henüz gitmedim kese görmeye o yüzden çok bilmiyorum böyle bir şey olunca ne oluyor ama biraz araştırdım internetten, çoğunlukla kendi kendine geçebiliyormuş, doktor takibinde kalmak önemli yazmışlar yine de, doktorun bir risk durumundan bahsetti mi?
Doktorum kendi kendine geçer dedi

İstanbul da doktorum ama o doktordan önce transferimin 9. 11. Ve 14. Günlerinde kanamam oluyor diye gittim ama değerim her defasında yükseldi..
Tüp bebek öncesi diyeti yaptım ve diyetisyenime pozitif müjdesini verdiğimde kanamam olduğu ve endişe ettiğimi söyledim..
Bunun normal olabileceğini bir çok hamile danışanım 3. 4. Aya kadar kanamalarının olduğunu söyledi..
Sakinliğinizi koruyun, bol su ve istirahat edin.
Merhaba ilaç kullanıyor musunuz progestan gibi ilaç kullanmanıza rağmen mi kanama oldu

Sakinliğinizi koruyun, bol su ve istirahat edin.. 🌸🥰
Teşekkür ederim

Kızlar pozitif çıkanlar icin cok sevindim 🫶 bende 5.gun dondurulmus embriyo bugun 7.gunum sabah kan verdim negatif cikti pozitife donme ihtimali varmi acaba tecrubeli olanlar yardimci olursa sevinirim.

Eklentiler

• IMG_4414.webp
    IMG_4414.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 18
Merhaba ilaç kullanıyor musunuz progestan gibi ilaç kullanmanıza rağmen mi kanama oldu
Evet 2 adet sabah akşam göbekten vardı..
Kanamadan sonra kalçadan 1 tane daha ekledi doktorum progestan..
Şimdi daha iyiyim kanama konusunda kahverengiye döndü azar azar oluyor

Merhaba
Hayırlı olsun kucağına alırsın inşallah..
bende pozitif gördüm bu yaşıma kadar hiç diş sorunu yaşamadım (38) ☺️
Şimdi çene dişim azı dişim sallanıyor gibi çok erken değil mi ya diş sorunlarını görmemiz ☺️☺️
10 gündür ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor çok kötü dişim ağrıyor 😔
Resmen müdahalede ettiremiyorum elimden geldikçe çok az ağrı kesici almaya çalışıyorum Allah yardımcımız olsun 🙏

Kizlar bilgisi olan acil cevap verebilirim eşimle bende kan uyuzmazligi varmış 6. Haftamdayim kanama olmayana kadar kan iğnesi yapmıyorlar mis acaba sıkıntı olurmu

Back
X