- 4 Şubat 2025
- 180
- 138
- 18
- 28
Günaydınnnn, çok heyecanlııııgünaydınnn benim doktor randevum 11'inde. Bekliyorum heyecanla, sizde de her şey yolunda umarım <3

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnnn, çok heyecanlııııgünaydınnn benim doktor randevum 11'inde. Bekliyorum heyecanla, sizde de her şey yolunda umarım <3
perşembe günü ilk doktor randevumuz heyecandan ölmek üzere olabilim kan vermeyi bırakınca psikolojim bozuldu sanki 2 gün daha bekleyemeyip miniğim ne durumda diye her an kan verebilirim :)@cinbilek @Kediperver @kaneviceci @gizemssah E Elif_ylmz11 @icimizdenikimiz @44Malatya44
Kızlar nasılsınız test günleriniz geldi mi? Nasıl geçiyor?
Ekin88 G glrklss C CherryCherryLady @mucize5777 M melikexx34melikex
ramses09
Canlarım sizin ilk testleriniz pozitifti, var mı kese görmeye giden, nasıl gidiyor takip ediyor musunuz ilerlemeleri?
Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum, dualarım sizinle![]()
hayır ama benim randevu tarihim mevcut doktorumun ve benim seyahatlerim sebebi ile çok ileri bi tarihe kayacaktı. Ben de öne çekmek adına başka bi doktordan randevu aldım 11'i için :) Sabır diyor bekliyorum :)Günaydınnnn, çok heyecanlııııbenim de 22 Temmuz ultrason randevum, iki hafta nasıl geçecek bilmiyorum
randevu tarihin verildikten sonra tekrar test yaptırdın mı ya karar veremiyorum yaptırsam mı yaptırmasam mı 2 hafta var sonuçta takip etmem gerekiyor gibi hissediyorum
![]()
En son kan sonucun kaç çıkmıştı kaçıncı gündeydinnn? Buraya kadar dayanmışsın iki gün daha dayanırsın inanıyorum sanaperşembe günü ilk doktor randevumuz heyecandan ölmek üzere olabilim kan vermeyi bırakınca psikolojim bozuldu sanki 2 gün daha bekleyemeyip miniğim ne durumda diye her an kan verebilirim :)
Ayy çok iyi yapmışsın benim de aklımdan geçti de 22sinde tam 7 haftalık olacağız kalp atışını da duyarız dediler diye tuttum kendimihayır ama benim randevu tarihim mevcut doktorumun ve benim seyahatlerim sebebi ile çok ileri bi tarihe kayacaktı. Ben de öne çekmek adına başka bi doktordan randevu aldım 11'i için :) Sabır diyor bekliyorum :)
Merhaba canım, ben dün kese görmeye gittim çok şükür gördük. Şuan 5+3üm@cinbilek @Kediperver @kaneviceci @gizemssah E Elif_ylmz11 @icimizdenikimiz @44Malatya44
Kızlar nasılsınız test günleriniz geldi mi? Nasıl geçiyor?
Ekin88 G glrklss C CherryCherryLady @mucize5777 M melikexx34melikex
ramses09
Canlarım sizin ilk testleriniz pozitifti, var mı kese görmeye giden, nasıl gidiyor takip ediyor musunuz ilerlemeleri?
Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum, dualarım sizinle![]()
Ayy hadi çok şükürMerhaba canım, ben dün kese görmeye gittim çok şükür gördük. Şuan 5+3üm![]()
Ne güzel çıkmış sonucuuun, güzel güzel artar inşallahKızlar merhaba. Benim de 25 Hazirandı Transferim.
10. Gün 242
12. Gün 494 çıktı sonuçlarım. Yarın yine vericem bakalım
İnşllah ya bakalım. Allah hepimizin yardımcısı olsunAyy hadi çok şükürdarısı başımıza, sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah
Ne güzel çıkmış sonucuuun, güzel güzel artar inşallahhaberdar et bizi de
![]()
5. GunBende cuma gidcem senin kaçcin gün emriyosudu
Merhabaaa, geç tutunmuş olması da mümkün, 48 saatte bir minimum %66 artış bekliyoruz, çok güzel yükselmiş değerinMerhabalar. 23 haziranda 2 adet 3.gün embriyosu transferi oldum ben de. 5 temmuzda yani 12.gün değerim 87, 7 temmuzda değerim 191 çıktı. 2 ye katlamış ama yine de sizlere göre değerim düşük. Ne diyorsunuz umut var mıdır?
İnşallah inşallah, cuma tekrar test istedi. Bakalım. Sonra herhalde 2 hafta sonra falan mı kese randevusu veriliyor?Merhabaaa, geç tutunmuş olması da mümkün, 48 saatte bir minimum %66 artış bekliyoruz, çok güzel yükselmiş değerindoktorun da takip istemiştir zaten, can sıkmıyoruz, moral bozmuyoruz, bebişlerimize sıkıca tutunuyoruz
![]()
Bana 2 hafta sonraya verdi, kan değerine göre de sanırım belirliyorlar tarihiİnşallah inşallah, cuma tekrar test istedi. Bakalım. Sonra herhalde 2 hafta sonra falan mı kese randevusu veriliyor?
Sizin kaçtı kan değeriniz ? Benim bugün 1247 çıktı doktor 10 gün sonra dedi kese muayenesiBana 2 hafta sonraya verdi, kan değerine göre de sanırım belirliyorlar tarihi
ben bugün tekrar kan verdim transfer+16, 2141 çıktı, iki gün önce 627’ydi, 22 Temmuz randevumuz da, tam 7 haftalık olacağız muhtemelen regl tarihimle uyumlu olursa, kalp atışını da duyarız kese için ayrı randevu vermeyeceğiz dedilerSizin kaçtı kan değeriniz ? Benim bugün 1247 çıktı doktor 10 gün sonra dedi kese muayenesi
Analdım direk kalp atışı için çağırıyorlar o zaman. Tüp bebek merkezinizde muayene olacaksınız heraldeben bugün tekrar kan verdim transfer+16, 2141 çıktı, iki gün önce 627’ydi, 22 Temmuz randevumuz da, tam 7 haftalık olacağız muhtemelen regl tarihimle uyumlu olursa, kalp atışını da duyarız kese için ayrı randevu vermeyeceğiz dediler
Bizim direkt tüp bebek merkezi değil de medical park’ın tüp bebek bölümündeydi tedavimiz, orada gideceğiz kontrole evet, bebeği fazladan radyasyona maruz bırakmak istemediklerini söylediler o yüzden biraz geç ama tek randevuAnaldım direk kalp atışı için çağırıyorlar o zaman. Tüp bebek merkezinizde muayene olacaksınız heralde
Anladım, hadi inşllah çok güzel geçer randevunuzBizim direkt tüp bebek merkezi değil de medical park’ın tüp bebek bölümündeydi tedavimiz, orada gideceğiz kontrole evet, bebeği fazladan radyasyona maruz bırakmak istemediklerini söylediler o yüzden biraz geç ama tek randevu
Merhaba 8 Haziran'da regl oldum ilaçlara başladım, 25 Haziran'da dondurulmuş embriyo transfer oldum. Kişiden kişiye değişiyordur muhakkak. Fikir olsun diye yazdım.Merhaba, hiç transfer olmadığım için tamamen bilgisizlikten soruyorum. Donmuş embriyo transferi için reglin ikinci günü gittiğimizde ve ilaçları kullanmaya başladığımızda tahmini kaç gün sonra transfer oluyor?