bu yarışmanın çok iyi olacağına inanıyoumm inş herkes istediği kiloya ulaşırr :)
en garip hedef benimki galiba ama ben sevmiyorum çok zayıflığı şöyle azıcık gözle görüneyim istiyorum:) bu arada ben bugün başladım hemen kilo alma çalışmalarına...bir tabak tuzlu badem ve antep fıstığı karışımını yedim, arkasından bir konserve kutusu haşlanmış mısırı yeniden haşlayıp mayonezle karıştırıp, içine az miktarda baharat ve tuzla karıştırıp mideye indirdim, şimdide bir armut ve şeftaliyi yemekle uğraşıyorum...böyle ıvır zıvırları yemeye iştahım var ama doğru dürüst işe yarayaca yemekleri ve yanında ekmeği yiyemiyorum...bu arad yatmadan önce bir bardak ılık sütün içine 2 yemek kaşığı duy pekmezi koyup içmeyi düşünüyorum...mdem bozulmaz inşallah:)
ben de katılmak istiyorum. Boyum 1.60 kilom 42
bende katılmak istiyorum 175 boyum 50kiloyum( hedefım 56 şimdilikk
kızlarr ii akşamlarrr ŞAKA GİBİSİNİZZZ yaaaa ne güzell vall çok özendim( ben zayıflıcam dye yırtınıyorum siz kilo almak için ay çok hoşssun valla.
akşam yemeğinde yediğim 2 dilim börek bir bardak ayranın pişmanlığı içeriisndeyim ay sizz ton balıklı salatalar, mayonezli mısırlar falan aaaayyy yanıgın var:))
ay yedikleriniz löp löp et pıt pıt yağ olsun inşallaaahhh:))
kızlarr ii akşamlarrr ŞAKA GİBİSİNİZZZ yaaaa ne güzell vall çok özendim( ben zayıflıcam dye yırtınıyorum siz kilo almak için ay çok hoşssun valla.
akşam yemeğinde yediğim 2 dilim börek bir bardak ayranın pişmanlığı içeriisndeyim ay sizz ton balıklı salatalar, mayonezli mısırlar falan aaaayyy yanıgın var:))
ay yedikleriniz löp löp et pıt pıt yağ olsun inşallaaahhh:))
canım çok teşekkürler tatlı dileklerin içinancak başkaları da olur diye şimdiden söyleyeyim.. yarışma başladıktan sonra yarışmacı olmayanların yazması yasak malesef.. çok sağol tabiki dileklerin için
ooo süpersin afiyet olsun.. ben de heveslendim bak şimditon balıklı salata yapıyımm.. bir de mama var.. hımm.. yarın da pr....n alıcam iştahım açılsın diye :) aslında ben de 53 değil de 55 olmak isterim ama abartmayayım dedim bir anda
pardon canım yaaaaaaaa tutamadım kendimi görünceee sıkıntı veriyorsam hemen çıkayımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?