yok yani oku tabiki ama katılımcıların değişimleri yedikleri neler yaptıklarıyla, neler hissettikleriyle ilgili bir konu olacak.. hani geyiğe dönmesin ortam, yarışma amacından sapmasın diye anlatabiliyormuyum.. kilo almamız için önerilerin varsa diğer başlıklarda ilgiyle dinlemeye hazırız tatlım
sağol canım inanmayacaksınız biraz önce de bir tane elmalı kurabye yedim:) ay normalde hayatta bu kadar şeyi üst üste yemem yani yiyemem ama bu topiği görünce bana bi haller oldu acaba olacak mı bu iş bu defa:) canım o dediğin ilacı ben daha önce kullandım uyutmaktan başka işe yaramıyor psikolojik olarak iştahınız açılıyor bir kaç gün ama sonra bi halszlik bi yorgunluk vallahi sakız çğnemeye derman kalmıyor yani bnede öyle oldu ama fayda görenleri de duydum umarım sen görürsün...
Topicimiz hayirli ugurlu olsun arkadaslar
Benimde boyum 1.62 kilom 48.
Hedefim 53 kilo.
Valla boylarinizi gorunce kendimi kisa hissettim:78:
Zayıflık rekoru bende sanırım boyum 1.60 38 kiloyum. Ben en ufak sıkıntıda yemeden icmeden kesiliyorum bi de bazen yemek yemeyi unutuyorum aclıgım aklıma gelmiyor 45 kilo olmak istiyorum. Bu arada cok fazla yemek secerim umutsuz vakayım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?