1. ETAP Kilo Alma Yarışması

heheh:) canım bende 14.takım /cuma zayıflama yarışmasındayım ay sizden birkaçını gelsini aramıza bizim moralimizi bozun yaa yemeden içmeden kesilelim bizde çok ihtiyacımız var yaa ne olurrr :))) ama arada geyikte lazım hehe.
bu arda hangi başlıklar gidip bir dalayım kiki

tatlım vallahi ben şu halimden bile zayıftım.. bana en çok bebe bisküvisi ile yapılan mama kilo aldırıyor:26: ilacın da yan etkilerinde var ya iştah açma özelliği herkeste bir olmayabiliyor sanırım canım.. bende olumlu etkisi oldu

Topicimiz hayirli ugurlu olsun arkadaslar
Benimde boyum 1.62 kilom 48.
Hedefim 53 kilo.

Valla boylarinizi gorunce kendimi kisa hissettim:78:

no|İSİM|BOY |BAŞLANGIÇ KİLOSU| HEDEF KİLO
1|HepBaharOlsa|1.62|48|53
2|iremsusanli
3|elclone|1.68|46|53|
4|Nessy
5|cadica
6|Lemon_
7|whisper90
8|Irazcik| |42.5|50
9|altamiano|1.75|57|62
10|nazlı1|1.75|50|56
11|nemlibulut|1.60|42|47

biraz önce 2 kaşık dut pekmezi ile ılık sütümü de içtim ohhh yarasın:) ama midemde bi gariplik var yediklerim tahliye olmadan ben üzerine yatayım bi güzel olmazsa ya vallahi yazık olur o kadar emeğe, çiğnemeye yutmaya:)

Eclone,
Evet sen birde benden uzunmussun.
Insallah istedigimiz kiloya hemen ulasiriz.
Ondan sonrasida zor ama, kilo vermemek icin surekli cok yemeye devam etmek lazim.
Yani is kilo almakla bitmiyor

no|İSİM|BOY |BAŞLANGIÇ KİLOSU| HEDEF KİLO
1|HepBaharOlsa|1.62|48|53
2|iremsusanli
3|elclone|1.68|46|53|
4|Nessy
5|cadica
6|Lemon_|1.75|50|56
7|whisper90
8|Irazcik| |42.5|50
9|altamiano|1.75|57|62
10|nazlı1|1.75|50|56
11|nemlibulut|1.60|42|47

Zayıflık rekoru bende sanırım boyum 1.60 38 kiloyum. Ben en ufak sıkıntıda yemeden icmeden kesiliyorum bi de bazen yemek yemeyi unutuyorum aclıgım aklıma gelmiyor 45 kilo olmak istiyorum. Bu arada cok fazla yemek secerim umutsuz vakayım galiba

kızlar sabah 3 dilim ekmekle kahvaltı yaptım ama dilimler inceydi, çok fazla birşey yiyemedim sabahları iştahım olmaz ne yazık ki...biraz önce de öğle yemeği içn eve geldim 4 tane kabak mücveri yedim, 1 kase çorba içebildim, 1 bardak da fanta içtim...daha fazla yemem lazım...acaba işe giderken yiyecek birşeyler götürsem mi? çerez falan? o zaman da akşam yemeği yiyemiyorum...

bende 1,60 boyum 42 kiloyum uçacam yakında 1 yaşındada oğlum var hedef kilom 47-48 bakalım bende bol bol yemeye başladım bol dediğim normal insanların yediği gibi (bana bol gibi geliyor ). birde ek olarak protein tozuna başladım günde 3 bardak içiyorum. inşallah faydasını görürüz hadi hayırlsıı

tuğçecim üzülme bende zaman zaman 38 e blie düşebiliyorum.sıkıntılı olduğum zamanlarda ve zayıflığımı kafaya taktıkça daha manyatık bişi oldum çıktım ya iice iştahım gidiyo sanki. bizim bide gamsız olmammız lazm biraz kafaya takmamamız lazm olabilirsek

@ Tugce1290.
Canim galiba hepimizde ayni sorun var. Bende uzuldugum zaman hemen yemeden icmeden kesiliyorum.
Ve yemek yemek aklima hic gelmiyor. Ac oturmaktan hic rahatsiz olmuyorum.
Burda bu yarismaya katilarak birbirimize destek olmaya calisalim, cunku bizim isimiz kilo almakla bitmicek.
Kilo aldikdan sonrada vermemek onemli. Sende bize katil. Insallah faydasi olur hepimiz icin.

@altamiono
Kiz masallah ne kadar cok yemissin sabah. Ben sadece bir dilim kaymakli ekmek ve yanindada bol sekerli kahve ictim.
En iyisi tekrar mutfaga dalmak

@ Ceren,
Allah bagislasin canim Anne olmus olmana ragmen cok zayifsin. Insallah hedefledigin kiloya sende ulasirsin.

inşallah yaa doğumdan sonra 49 kiloydum ama göbekte yoktu harika bi fiziğim omuştu topukluyu bi çekiyodum off ama rüya gibi geldi geçti

hadi ben siparişi verdim ev yemeği yemeye başladım ztn bakalım bitirebilcekmiyim. yemekten sonrada 1 bardak protein tozu içeyim sonra ıvır zıvır bişiler atayım ağzıma kızlar ben yemeğe gidiyorum şans dileyn bana inş hepsini yiyebilirim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…