Aaaayyy hadi yüksek betalı, sağlıklı artan güzel sonuçlar gelsin arkadaşımBen şimdi hastaneye gidiyorum canım bugün kan verecem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaayyy hadi yüksek betalı, sağlıklı artan güzel sonuçlar gelsin arkadaşımBen şimdi hastaneye gidiyorum canım bugün kan verecem
Sonucunuz çıktımıKızlar sabah kan verecem sizde ne var ne yok
Sonuç 0.4 canım negatif çıktı ilaçları bırakabilirsiniz dedi ilaçlar zaten adet oldurmuyormus yarın veya akşama olurum heralde kızlar vardır bir hayır diyorum evet tutmadı ama yeterki sağlık olsun hayırlısı olsunAaaayyy hadi yüksek betalı, sağlıklı artan güzel sonuçlar gelsin arkadaşımBizi de haber eeett
![]()
Çıktı canım negatifSonucunuz çıktımı
Hayırlısı olsun kuzum, duygularını tahmin edebiliyorum ama senin gibi hissedemem tabii ki. Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin. Tez vakitte kolaylıkla sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana, gecikiyorsa güzelleşiyor inşallahSonuç 0.4 canım negatif çıktı ilaçları bırakabilirsiniz dedi ilaçlar zaten adet oldurmuyormus yarın veya akşama olurum heralde kızlar vardır bir hayır diyorum evet tutmadı ama yeterki sağlık olsun hayırlısı olsun
Sonucunuz ne oldu bugün benimde dokuzuncu günüm sabah çok az kahverengi sarımsı leke oldu peçeteye geldi devamı yokYok hayır test yapmadım. Bugün 9. günümdü transferden sonra. Sabahtan lekelenme yaşayınca cesaretimi toplayıp test yaptırmaya gidemedim. Bu benim 3. Transferim. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.
Bende dün kan testi verdim benimde değerim sizin gibi çıktı bana da ilaçları bırak dediler herşey yolunda iken neden olmadı diye kendimi yedim bitirdim.ilk denemem ama maddi olarak deneyecek başka imkanım yok . Demek zamanı deglmis diye kendimi teselli ediyorum . Umarım senin için de zamanı gelir güzel haberler alıp mutlu olirsunSonuç 0.4 canım negatif çıktı ilaçları bırakabilirsiniz dedi ilaçlar zaten adet oldurmuyormus yarın veya akşama olurum heralde kızlar vardır bir hayır diyorum evet tutmadı ama yeterki sağlık olsun hayırlısı olsun