• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Eylül transfer olanlar, sayımız fazla toplanalım 🫂💙🧿

Yaptığın işe bağlı açıkçası, ben öğretmenim çok hareketli ağır iş yaptığım bi durum söz konusu değil. O yüzden gidiyorum, hem bana da iyi gelşyor lafam dağılıyoe. Bi bakıyorum saat 5 olmuş bile gün bitmiş 🤣
Benim işim biraz hareket gerektiriyor iki kişiyiz bilgisayar işini ben yaparım ama korkuyorum yinede rapor alayım diyorum cumartesi

İnşallah, çok dua ediyorum 🥹 Belirtiniz var mı hiç
Hiçç yok çok nadir batma oluyor ama o da fitilden iğneden olabilir. Aşılama olduğumda da aynı batmalar oluyordu fitil kullanıyordum ama negatif olmuştu. O bile çok az olunca bugün biraz ümitsizliğe düştüm. Sizde durumlar nasıl

Hiçç yok çok nadir batma oluyor ama o da fitilden iğneden olabilir. Aşılama olduğumda da aynı batmalar oluyordu fitil kullanıyordum ama negatif olmuştu. O bile çok az olunca bugün biraz ümitsizliğe düştüm. Sizde durumlar nasıl
Valla progestan fitil iğne estrofem kan sulandıcı hap iğne vitaminler bissürü şey var, azıcık karnım ağrır gibi oluyor niye olduğunu bile anlayamıyorun. Üst bacaklarım ağrıyor bazen, bazen belim ağrıyor ama ilaçlardan mı tutuldu mu dinlenmekten bilmiyorum 🤣 ama öyle göğüs hassasiyeti, yok regl ağrısı falan hiçbiri yok. 0 belirti anlayacağın 🤦‍♀️🤦‍♀️ aşılama da böyleydi, ilk transferim de. Artık iyice korkmaya başladım

Valla progestan fitil iğne estrofem kan sulandıcı hap iğne vitaminler bissürü şey var, azıcık karnım ağrır gibi oluyor niye olduğunu bile anlayamıyorun. Üst bacaklarım ağrıyor bazen, bazen belim ağrıyor ama ilaçlardan mı tutuldu mu dinlenmekten bilmiyorum 🤣 ama öyle göğüs hassasiyeti, yok regl ağrısı falan hiçbiri yok. 0 belirti anlayacağın 🤦‍♀️🤦‍♀️ aşılama da böyleydi, ilk transferim de. Artık iyice korkmaya başladım
Belirti olmuyormuş zaten çoğu kişi öyle diyor. daha çok erken aslında transferi saymazsak daha 4. Gündeyiz. Bol bol sabır versin allah bekleyen herkese 🤲🏻

Belirti olmuyormuş zaten çoğu kişi öyle diyor. daha çok erken aslında transferi saymazsak daha 4. Gündeyiz. Bol bol sabır versin allah bekleyen herkese 🤲🏻
Kesinlikle, Rabbim hayırla kolaylıkla güzel haberler almayı nasip etsin 🙏🧿 Kalbimize inşirah ferahlığı, umut, bedenlerimize şifa versin 🐥🐥 Benim ilk transferde 8. Günde lekelenmelerim başlamıştı korkuyorum o yüzden

Ben de 3 gün dinlendim, dün işe başladım tekrar. Yatmak insanı daha da yıpratıyor bence, 2. Transferim bu benim. İlkinde 2 hafta yattım çok stresliydi 🥹
Transferiniz hayırlı olsun, umarım 1 Eylül ekibi olarak hepimiz mutlu haberleri alırız 🙏🏻 bu arada ben de bir önceki transferimde 1 hafta yatmıştım bunda perşembe günü işe başladım en azından kafam dağılıyor daha iyi oldu gibi böyle 🤷🏻‍♀️

Transferiniz hayırlı olsun, umarım 1 Eylül ekibi olarak hepimiz mutlu haberleri alırız 🙏🏻 bu arada ben de bir önceki transferimde 1 hafta yatmıştım bunda perşembe günü işe başladım en azından kafam dağılıyor daha iyi oldu gibi böyle 🤷🏻‍♀️
Teeşekkür ederiimm, inşallah hepimizin sonucu yüksek betalı pozitif olur 🙏💙🫂🧿 Ben de perşembe günü başladım, sizinle aynı fikirdeyim. Ben de bana iyi geldiğini düşünüyorum 🌼🌼

Kızlar bugün sabah yine erken gebelik testi yaptım malesef yine negatif Perşembe günü kan verecem 11 Eylül de kan tahlili bildirecem

Kızlar bugün sabah yine erken gebelik testi yaptım malesef yine negatif Perşembe günü kan verecem 11 Eylül de kan tahlili bildirecem
Geç tutunmuş olabilir belki kanda yeni yeni yükseliyordur kanda belli bi seviyeye geldikten sonra idrara yansıyor diye biliyorum ben şimdiden moral bozmayın bence ben 10. gün 12 betası olup doğum yapanı gördüm

Geç tutunmuş olabilir belki kanda yeni yeni yükseliyordur kanda belli bi seviyeye geldikten sonra idrara yansıyor diye biliyorum ben şimdiden moral bozmayın bence ben 10. gün 12 betası olup doğum yapanı gördüm
Aynen canım 1 Eylül'de transfer oldum 11 Eylül de beta ya bakılacak bugün negatif idrar çıktı ama yinede Perşembe kan verecm

Bende 1 Eylül de transfer oldum. 5BB idi embriyom. Doğal siklus ile transfer oldum. Yani transfer gününe kadar hiç ilaç kullanmadan kendi hormonlarım ile kalınlaşma beklendi. Transferden sonra Progestan dex( üç günde bir), progestan fitil, coraspirin ve oksapar iğne verdi. Bugün sabahtan peçeteye bulaşacak kadar kahverengi lekelenme yaşadım. Şuanda da aynı durum devam ediyor. Kan sulandırıcıları danıştım hemşire devam etmemi söyledi. Onlar mı yapıyor acaba? Yerleşme kanaması mı? Çok tedirginim ne olduğunu anlayamıyorum

Bende 1 Eylül de transfer oldum. 5BB idi embriyom. Doğal siklus ile transfer oldum. Yani transfer gününe kadar hiç ilaç kullanmadan kendi hormonlarım ile kalınlaşma beklendi. Transferden sonra Progestan dex( üç günde bir), progestan fitil, coraspirin ve oksapar iğne verdi. Bugün sabahtan peçeteye bulaşacak kadar kahverengi lekelenme yaşadım. Şuanda da aynı durum devam ediyor. Kan sulandırıcıları danıştım hemşire devam etmemi söyledi. Onlar mı yapıyor acaba? Yerleşme kanaması mı? Çok tedirginim ne olduğunu anlayamıyorum

Transferiniz hayırlı olsun benim doktorum kahverengi lekeden korkma demişti yerleşmeden dolayı gelmiş olabilir, test yaptınız mı hiç

Cannnımm, bence idrar testlerine güvenme çok. En sağlıklısı kan testi ve onu da doktorun dediği günde yaptır. Böyle kendini de üzüyorsun, günler de geçmek bilmiyor. Test günü hrp birlikte güzel haberler alacağız inşallah 💙

Hayırlı olsun öncelikle 🌼 Kanamanın birçok çeşidi var kırmızı olmadıkça ve az miktarda ise doktorlar korkulacak bir şey yok diyor. Ama ben de ilk transferde yaşadım coraspini kesmişti, progestan iğne yaptırmıştı. Tabii herkesin durumu farklı. Doktorlar ne diyorsa o 😊

Back
X