• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Eylül transfer olanlar, sayımız fazla toplanalım 🫂💙🧿

Hayırlı olsun öncelikle 🌼 Kanamanın birçok çeşidi var kırmızı olmadıkça ve az miktarda ise doktorlar korkulacak bir şey yok diyor. Ama ben de ilk transferde yaşadım coraspini kesmişti, progestan iğne yaptırmıştı. Tabii herkesin durumu farklı. Doktorlar ne diyorsa o 😊
Teşekkür ederim. 🌺 Kafama göre ilaç bırakmakta doğru olmaz. Düm düz yatıyorum şuan. Ayağı kalkıp gezinip yatıyorum. Sanki sürekli ayakta olmak kan dolaşımımı hızlandıracak ve arttıracak gibi hissediyorum. Neyin sebep olduğunu bilsem kendimi teselli edeceğim. Sizinde böyle kahverengi bir lekelenme gibi miydi?

Transferiniz hayırlı olsun benim doktorum kahverengi lekeden korkma demişti yerleşmeden dolayı gelmiş olabilir, test yaptınız mı hiç
Yok hayır test yapmadım. Bugün 9. günümdü transferden sonra. Sabahtan lekelenme yaşayınca cesaretimi toplayıp test yaptırmaya gidemedim. Bu benim 3. Transferim. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.

Yok hayır test yapmadım. Bugün 9. günümdü transferden sonra. Sabahtan lekelenme yaşayınca cesaretimi toplayıp test yaptırmaya gidemedim. Bu benim 3. Transferim. Hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.
Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim de 3. transferim, inşallah olacak bu sefer 🙏🏻

Seni çok iyi anlıyorum çünkü benim de 3. transferim, inşallah olacak bu sefer 🙏🏻
Böyle mücadele eden tüm kadınların kalbinden geçenleri anlıyorum. Biz gerçekten burada sorularımıza yanıt ararken bile çabalıyoruz, peşini bırakmıyoruz. Ne olacaksa olsun demiyoruz. Hakediyoruz biz güzel haberleri. Rabbim gönülden geçen sesimizi duysun inşallah.

Böyle mücadele eden tüm kadınların kalbinden geçenleri anlıyorum. Biz gerçekten burada sorularımıza yanıt ararken bile çabalıyoruz, peşini bırakmıyoruz. Ne olacaksa olsun demiyoruz. Hakediyoruz biz güzel haberleri. Rabbim gönülden geçen sesimizi duysun inşallah.
O kadar katılıyorum ki sana, o kadar haklısın ki. Dilerim hepimizi sevindirsin Allahım mutlu haberi alalım inşallah 🙏🏻

Teşekkür ederim. 🌺 Kafama göre ilaç bırakmakta doğru olmaz. Düm düz yatıyorum şuan. Ayağı kalkıp gezinip yatıyorum. Sanki sürekli ayakta olmak kan dolaşımımı hızlandıracak ve arttıracak gibi hissediyorum. Neyin sebep olduğunu bilsem kendimi teselli edeceğim. Sizinde böyle kahverengi bir lekelenme gibi miydi?
Bence de dinlenmekte fayda var, benim transferin 8. günü başlamıştı tahlil gününe kadar devam etti. Evet, günlük ped takarak takip ettim bi süre

Negatif oldu maalesef, şu an 2. Transferim için bekliyorum 🥹
Ben ilk defa bugün buraya girdim. Yani yazmaya başladım. Burda insan kendini yalnız hissetmiyormuş. 🌱 Yeme içme transferden sonra ilk hafta pek etkili olmadığını ama su içmenin çokkkk önemli bir etken olduğunu bir proftan duydum. Tek tavsiye edebileceğim şey bu 🌺

Ben ilk defa bugün buraya girdim. Yani yazmaya başladım. Burda insan kendini yalnız hissetmiyormuş. 🌱 Yeme içme transferden sonra ilk hafta pek etkili olmadığını ama su içmenin çokkkk önemli bir etken olduğunu bir proftan duydum. Tek tavsiye edebileceğim şey bu 🌺
Asla yalnız değilsin ve birbirimizi bizden daha iyi anlayan biri olamaz 💕 Teşekkür ederim, evet doğru. Boooll su, sağlıklı beslenme, hafif yürüyüşlee ile kan dolaşımı ve en önemlisi motivasyon, pozitif düşünme, tevekkül. Rabbim bize çiçek bahçesi sunacak, bunu sakın unutma 🌼🧡

Bende 1 Eylül de transfer oldum. 5BB idi embriyom. Doğal siklus ile transfer oldum. Yani transfer gününe kadar hiç ilaç kullanmadan kendi hormonlarım ile kalınlaşma beklendi. Transferden sonra Progestan dex( üç günde bir), progestan fitil, coraspirin ve oksapar iğne verdi. Bugün sabahtan peçeteye bulaşacak kadar kahverengi lekelenme yaşadım. Şuanda da aynı durum devam ediyor. Kan sulandırıcıları danıştım hemşire devam etmemi söyledi. Onlar mı yapıyor acaba? Yerleşme kanaması mı? Çok tedirginim ne olduğunu anlayamıyorum
Cannımm günaydın 🌼 Sen kan verdin mi?

Back
X