- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
biz yola ekmek kırıntısı serpiştiririz senin için ❤Kaybolmasam hep geleceğim de,yolu bulamıyorum. Tamam güzelciğim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz yola ekmek kırıntısı serpiştiririz senin için ❤Kaybolmasam hep geleceğim de,yolu bulamıyorum. Tamam güzelciğim.![]()
Ağrın var mıTamam canım benim![]()
vallahi en zevkli en kolay kategori bu,kaçırma :)E bidaha deneyim madem şansımı![]()
bu nazik teklifini geri cevirmek ayip olur evet evet evetdomestossuz yaşayamam,kanka olalım mı![]()
Dene tabiE bidaha deneyim madem şansımı![]()
Anlaştık, tamambiz yola ekmek kırıntısı serpiştiririz senin için ❤
Beraber klorak koklayak kankabu nazik teklifini geri cevirmek ayip olur evet evet evet![]()
oleyyyyybu nazik teklifini geri cevirmek ayip olur evet evet evet![]()
Bir kac saattir var,ilk defa bu kadar oldu :/ Ağrı kesici alıp uyumaya çalışacağım bakalımAğrın var mı![]()
Uyu canım dinlen Allah'a emanet olBir kac saattir var,ilk defa bu kadar oldu :/ Ağrı kesici alıp uyumaya çalışacağım bakalım
klorak domestosun tırnağı olamaz hemşoBeraber klorak koklayak kanka@Elalis Domestos da neymiş
![]()
Aynen biraz önce aynı şeyleri düşündüm yapılanları çekim aşaması beni bitirmişti tatlılarda , sonra gözüm korktu bidaha katılmadımvallahi en zevkli en kolay kategori bu,kaçırma :)
oleyyyyy
kanka tarifini buraya atcaksın,nevoşu yorma![]()
Beraber klorak koklayak kanka@Elalis Domestos da neymiş
![]()
valla tam hakim degilim ilk tecrube olacak bu yarsma. aydinlat beni bi yarsmada galiba pro uyeligi kazandm sanirim hadi baklmoleyyyyy
kanka tarifini buraya atcaksın,nevoşu yorma![]()
İlk katılımda pro üyelik olmaz ama devam ederseniz mutlaka olur:)valla tam hakim degilim ilk tecrube olacak bu yarsma. aydinlat beni bi yarsmada galiba pro uyeligi kazandm sanirim hadi baklm
Aynen öyle evde her daim o var bende milli marka biizmklorak domestosun tırnağı olamaz hemşo![]()
Sen de Allah'a emanet ol canımUyu canım dinlen Allah'a emanet ol![]()
yaaaBir kac saattir var,ilk defa bu kadar oldu :/ Ağrı kesici alıp uyumaya çalışacağım bakalım