Evet yıllardır oyalıyor
Çok içlendim şimdi.Demek seni kandırdı,oyalıyor .Yoksa yemek yapmayı bilmiyor mu?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yıllardır oyalıyor
Çok içlendim şimdi.Demek seni kandırdı,oyalıyor .Yoksa yemek yapmayı bilmiyor mu?![]()
Beni neden etiketledin kiGerçekten miÇok heyecanlandım bak şimdi
Sen bulursun biz sana güveniyoruz
![]()
deynepnaz
Aynen özelden bana sofranı ve ramazan,boşa harcamama,israf ile ilgili bir metin yazıp gönderiyorsun bu kadar kolay:)
Yok gazozu herkese ben içiriyorum:)Ama arkadaşların ceplerinde numune var ben gelmeden ilk dozu veriyorlar:)Allah'ım arkadaşımın içine nuri alço kaçmış Eki Görüntüle 2628158
Ayy durun çifter çifter geliyor goller.Evet yıllardır oyalıyorBak bunu hiç düşünmedim olabilir mi
![]()
Olmaz ikinizde katılınBeni neden etiketledin ki
Arkadaşı kendi yerime tuttum,benim yerime O yarışacak![]()
Ay ben israfçımıyım yoksaOlmaz ikinizde katılın![]()
Yarına bekliyorum şekerim:)Ayy durun çifter çifter geliyor goller.
O zaman bu iş tamam en güzel sofra sende olacak:)Ay ben israfçımıyım yoksa
Düşünüyorum neyi israf etmem diye bulamadım. En güçlü silahım artan yemekler![]()
Yarın olmasın neyi israf etmeyeceğimi bulayım önceYarına bekliyorum şekerim:)
Tamam sonraki gün olsun:)Sürpriz olacak kimse bilmeyecek aramızdaYarın olmasın neyi israf etmeyeceğimi bulayım önce
Tamam sonraki gün olsun:)Sürpriz olacak kimse bilmeyecek aramızda![]()
Bana özelden yollayacaksınız.Oylama günü ilk mesaja sofraları ekleyeceğim.Anketi açacağım.Oylama bitince hangi sofra kimin açıklanacak.Amaç heyecanlı olması daha eğlenceli oluyor:)
Güzel fikirmiş. Azıcık yardım et bari vallahi gelmiyor aklıma neyi nasıl değerlendirsemBana özelden yollayacaksınız.Oylama günü ilk mesaja sofraları ekleyeceğim.Anketi açacağım.Oylama bitince hangi sofra kimin açıklanacak.Amaç heyecanlı olması daha eğlenceli oluyor:)
Kalan pirinç pilavından yayla çorbası yap diğer yemekler kafana göre olsun:)Güzel fikirmiş. Azıcık yardım et bari vallahi gelmiyor aklıma neyi nasıl değerlendirsem
Evet yarışmanın kuralı böyle:)Sofra kurup fotograf atmak şart mı?
Hımmmm bak bu güzelmiş teşekkür ederimKalan pirinç pilavından yayla çorbası yap diğer yemekler kafana göre olsun:)
Ben Sabah 7 akşam 9 çalışıyorum Üfff... Bizde hep kahvaltıEvet yarışmanın kuralı böyle:)