- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Bence bu ara çoğu kişi öyleBen gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu ara çoğu kişi öyleBen gibi![]()
aynen öyle hepsi bahaneliAma abla hepsine bahane bulmuş anlamaz diye düşündüm![]()
Biz akşam da izliyoruz iftardan sonra bide sahurdan önce bayağı takılı kaldıkBizimde öyle canım arada netten dizi izliyoruz sabaha kadar oturuyorum öğlene kadar yatıyorum ama akşam buralardayım:)
Ben rahat 7sini biliyorum 3 te tahminim varBelki hepsine on numara dicem nerden biliyon ama 3-4 tanesi hariç geriisni bilmiyorum![]()
Bende yapayım dedim nevo kavga çıkmasın dedi bende bir ışık gördü zaarbiraz eğlence olsun dedim :)
Ben burayı ihmal edemiyorum:)Biz akşam da izliyoruz iftardan sonra bide sahurdan önce bayağı takılı kaldık![]()
![]()
Ay oy vereyim ben bi an önceaynen öyle hepsi bahaneli![]()
Beni buldu n mu onu söyleBen rahat 7sini biliyorum 3 te tahminim var![]()
Ben okurken çok eğlendim kendiminkine gelince de çok güldüm şimdi açık etmemek için bir şey demiyorum ama bittiğinde cevap vereceğimbiraz eğlence olsun dedim :)
elleşme yaaa diskalifiye edicem hepsiniYapmayın kavga çıkmasın kimse belli etmesin![]()
Aynen görmez miyimBende yapayım dedim nevo kavga çıkmasın dedi bende bir ışık gördü zaar![]()
Sen yönetici editörsün cünkülüm ahahahha demirbaşsın senBen burayı ihmal edemiyorum:)
Ramazan sofrasindan buldum sankiBeni buldu n mu onu söyle![]()
ben yokum kiSeninki de şahane yalnız![]()
Ahahahah ya Hemşom benimelleşme yaaa diskalifiye edicem hepsini
fairyler benim olacak vurucam kırbacı vurucam kırbacı![]()
bir tahminim var sadece, o da tutarsaBen rahat 7sini biliyorum 3 te tahminim var![]()
Bence de bende anladım bi taneHerkesin eline sağlık çok güzel sofralar kurulmuş:)
İsimsiz daha heyecanlı olmuş.. bir sofra kendini ifşa etmiş ama![]()
Beni kandıramazsınben yokum ki![]()
Geçen senede böyle oldu çok guzel oluyorHerkesin eline sağlık çok güzel sofralar kurulmuş:)
İsimsiz daha heyecanlı olmuş.. bir sofra kendini ifşa etmiş ama![]()